Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/1158-ego-guclendirici-telkin-icerigisadece-metin-vardir.html)

yagmurcan 29-04-2009 09:43 AM

Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır)

uzun zamandır aradığım bi şeydi öncelikle bu imkanınız için teşekkür ederim..forumda daha yeniyim ama inanıyorumki aradığımı bulacağım sayenizde teşekkürler

*ayca* 01-05-2009 06:05 PM

ya benim kafami karistiran birsey var. bu telkinler ingilizce o zaman nasil ise yarayacak herkes bu kadar iyi ingilizce bilmiyorki. bilincalti yinede anliyor mu bunlari???

*ayca* 01-05-2009 06:14 PM

sorumu geri aliyorum. telkinler türkceymis:)
daha yeniyimde:)

LyMnS 07-05-2009 05:06 PM

Selamlar, sitenizi dün tesadüfen buldum. Tam benim aradığım şeyler var burda, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Birşey sormak istiyorum, bu mp3 leri dinlerken bişeyler düşünmemiz yada konsantre olmamız gerekiyor mu? Zira sabahtan itibaren en az 30 kere dinlemişimdir bi etkisinin olup olmadığından kuşkulanmaya başladım, acaba beynim odaklanmadığı için yada başka bi nedenden telkinleri dinlemiyor olabilir mi?

LyMnS 07-05-2009 05:58 PM

cevap verecek kimse yokmu :)

hayatimdegisti 07-05-2009 06:04 PM

Telkinleri dinlerken konsantre olmanız gerekmemektedir.
Etkilerin ortaya çıkması günde ortalama 8 saat odaklanmadan dinleme ile 5 günde ortaya çıkar.
Uykuda kitap okurken tv izlerken başka bir iş yaparken dinleyebilirsiniz.

espiri852 17-05-2009 02:45 AM

bu konu hakkında bilgili bi arkadas bana cevap verebilir mi bu telkinleri uyurken bütün gece kalkana kadar yine aynı etki olur demi. telkinler için özel bi zaman aYırmamıza gerek yoktur demi

sessizsedasız 03-06-2009 05:50 PM

slmlar siteyle tesadufen tanıştım tamda ihtiyacım vardı böyle bişeye hergün ney dinliyorum ve iyi geldigini sanıyorum davranışlarım sanki birden degişti neyi herkese tavsiye ederim çünkü telkinler neyde daha net duyuluyor diğerlernde pek anlamıyorum duyulmuyor ney sesi insanın içine işliyor sanki harika bir site site kurucularına tsk ederim ...super

dejaa 04-06-2009 09:55 AM

zaten duyulmaması lazım

sonye 05-06-2009 03:56 AM

Bilinçaltı cümleleri ve sözcükleri olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirmez.Ne veriyorsan onu harfi harfine alır.Telkinlerde olumsuz cümleler var.Artık külo almayacaksın ve ya artık suçluluk duymayacaksın gibi cümleler olumsuzdur ve yarardan çok zarar verir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM.