![]() |
seminer şehir istekleri uzun zamandır size yazamadım bu yaz antalyada da seminerleriniz olacak mı diye sormak istiyorum istanbul seminerini kaçırdık ve oraya gelmemiz çok zor bben sipariş cd si yaptırdım ancak eft ve sedona ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyorum sevgiler size |
Cevap: selam Merhaba Meraley actionsmile Antalya' dan ve yakın illerden çok davet alıyoruz bugünlerde. İstanbul Seminerimize Antalya' dan özel olarak gelen katılımcılarımızda olmuştu, senin sayende tekrar teşekkür etmek isterim. Gelmeyi düşünüyoruz ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki ay bir Bursa-Bandırma ortak projemiz var, çok büyük ihtimalle ardından Antalya' ya geliyoruz. Duyuruları buradan takip edebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: selam süper yaasevinclibursa ya gelin bekliyorumuy897 |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları seminerlerinizle sizleri adanaya bekliyorum.. |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları izmire yokmu ? :S |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları İZMİRDE YOKMU ACABA BEKLİYORUZ |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları seminerler gerçek güzel geçiyor tavsiye ederim |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları adanaya gelse güzel olacakta kimbilir ne zaman gelir bilen kim var mı... |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gerekli katılımcı sayısına ulaştığımız zaman İzmir ve Adana'ya da gelmeyi düşünüyoruz tabii ki. |
selam bende adanalıyım Alıntı:
iyiki varsınız hep birlikte hayatımız değişsınhpm2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM. |