![]() |
seminer şehir istekleri uzun zamandır size yazamadım bu yaz antalyada da seminerleriniz olacak mı diye sormak istiyorum istanbul seminerini kaçırdık ve oraya gelmemiz çok zor bben sipariş cd si yaptırdım ancak eft ve sedona ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyorum sevgiler size |
Cevap: selam Merhaba Meraley actionsmile Antalya' dan ve yakın illerden çok davet alıyoruz bugünlerde. İstanbul Seminerimize Antalya' dan özel olarak gelen katılımcılarımızda olmuştu, senin sayende tekrar teşekkür etmek isterim. Gelmeyi düşünüyoruz ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki ay bir Bursa-Bandırma ortak projemiz var, çok büyük ihtimalle ardından Antalya' ya geliyoruz. Duyuruları buradan takip edebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: selam süper yaasevinclibursa ya gelin bekliyorumuy897 |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları seminerlerinizle sizleri adanaya bekliyorum.. |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları izmire yokmu ? :S |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları İZMİRDE YOKMU ACABA BEKLİYORUZ |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları seminerler gerçek güzel geçiyor tavsiye ederim |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları adanaya gelse güzel olacakta kimbilir ne zaman gelir bilen kim var mı... |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gerekli katılımcı sayısına ulaştığımız zaman İzmir ve Adana'ya da gelmeyi düşünüyoruz tabii ki. |
selam bende adanalıyım Alıntı:
iyiki varsınız hep birlikte hayatımız değişsınhpm2 |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları Gerçekyen izmire yok yaa :( izmirsiz hayat, hayatsız değişim dolayısıyla izmirsiz değişim olmaz |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları kıbrısada gelin lütfeeeennn :) |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları hatay lütfen :D |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları ee bu kadar şehirden sonra birde d.bakırı kalkındırın:D |
Cevap: seminer şehir istekleri adanaya bekliyoruz lütfen bizi unutmayın... |
Cevap: seminer şehir istekleri bende adana diyorummm:):) |
Cevap: seminer şehir istekleri İzmir e yeniden ne zaman geleceksiniz ??? Seminerler ücretlimi???? Lütfen gelin... |
Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları Alıntı:
|
Cevap: seminer şehir istekleri Kocaeliye seminer varmı acaba ? |
Cevap: seminer şehir istekleri Eskişehir!! |
Cevap: seminer şehir istekleri yani Adana'da baya bir sayı vardır.Gelin lütfen... |
Cevap: seminer şehir istekleri Elazığada bekliyoruz |
Cevap: seminer şehir istekleri Alıntı:
|
Cevap: seminer şehir istekleri Keşke şöyle bir yaz sonunda Antalyamızda da bir seminer olsaydı.... |
Cevap: seminer şehir istekleri Kocaeli'de de olsa mükemmel olurdu :) |
Cevap: seminer şehir istekleri Adıyaman yada çoruma da beklerizz :) |
Cevap: seminer şehir istekleri istanbulda varda ne oluyor.anadolu yakasında yok isyandayııımmmmmmmmmmm.gidemiyorum |
Cevap: seminer şehir istekleri eskişehir olmassa ayıp etmiş olursunuz böyle bir şehir sizi karşılamaktan şeref duyar:) |
Cevap: seminer şehir istekleri istanbul anadolu yakası çok haaksılık yapıyor..şehirlerine gelmesini bekleyen insanlar bu üzüntülerinizi anlayamıyor malesef..bir otobüse binip gidivereceksiniz altı üstü.. |
Cevap: seminer şehir istekleri benim iki çocuğuma var ve başkasına bırakabileceğim zaman da kısıtlı.inşallah ikiside okula gidince ozaman benimde bu semineri kaçırmayacağıma emin olabilirsiniz. |
Cevap: seminer şehir istekleri ferhat ve şirin in efsane şehri amasya yada bekliyoruz.... |
Cevap: seminer şehir istekleri Ben de Kırıkkale'ye beklerim. |
Cevap: seminer şehir istekleri Türkiyenin 5. büyük kenti Adanaya seminer olmaması çok üzüyor :( |
Cevap: seminer şehir istekleri mersine de gelin daha fazla bilgi edinmek istiyorum:) |
Cevap: seminer şehir istekleri KAYSERİ KAYSERİ KAYSERİ 25889 |
Cevap: seminer şehir istekleri Kayseri lütfen=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |