Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT HAKKINDA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1822-eft-hakkinda.html)

keops 09-08-2007 01:50 PM

Ynt: EFT HAKKINDA

Aslında kitap bile eksik kalır en iyisi seminerine gitmektir...
Seminerleri ise hem ucuz hemde 1 gün sürmekte
istanbula 1 günlüğüne gidip doğru kişiden eğitim almak en iyisi internetteki bilgiler yetersiz
kitaplarda da çok detaya inemiyorlar

cnb 09-08-2007 02:19 PM

teşekkür ederim keops
araştırayım, bakalım çıkar yol bulabilecek miyim
sevgiler
actionsmile

pakguc 09-08-2007 03:03 PM

yeşim cimgöz giye google dan ararsan oraya üye olunca da bir e-kitap veriyor t678

cnb 09-08-2007 03:45 PM

96 96 96 96
çok teşekkür ederimmmmm
smiliyface smiliyface

YAZGÜLÜ_81 09-08-2007 11:56 PM

EFT uygularken vuruşları ben de sayamıyorum bu mümkün olmuyor fakat yeterli sayıda vuruyorum ve gamut prosedörünü mutlaka uyguluyorum smiliyface seminere veya kursa katılmayı ben de çok istemiştim fakat kurs için burada yeterli kişi toplanmadığı için başlatılmadı, seminer de, Bursa da yakın bir tarihte yok maalesef kitapla ve internetten edindiğim bilgilerle yetinmeye çalışıyorum zaten bu siteyle , telkinlerle ve kendi yaptığım içsel konuşmalarla yeni öğrendiğim eft tekniğiyle o kadar çok yol katettim ki hayata bakış açım değişti ve birçok şey thumbsanim

skorpy 11-08-2007 10:36 AM

arkadaşlar bugün nerdeyse yalan olmasın 44 8 gün oldu galiba eft ye başlayalı f678h f678h f678h f678h f678h f678h
ve muhteşem hayatımın en güzel 8 günü diyebilirim herşey çok güzel yaşamak güzel ayrıca izumi teşekkürler yeşim cimcoz sayfasına üye oldum ve kitabı bende indirdim sağol

skorpy 11-08-2007 10:46 AM

http://www.yesimcimcoz.com/ buraya üye olup ücretsiz eft kitabını indirebilirsiniz hismiley

eft ile ilgili merak ettiğiniz herşey http://www.donusumkonagi.net/degisim...leri.asp?i=eft

skorpy 11-08-2007 10:51 AM

http://ersinkbulut.blogcu.com/EFT-+E...om+Techniques/

skorpy 11-08-2007 10:52 AM

her türlü bedensel ve zihinsel rahatsızlığa karşı hiçbir yan etkisi olmayan mükemmel bir yöntem

KhaLduNTR 11-08-2007 01:52 PM

hımm e-kitapı indirdim, az sonra gidip kitabıda alacağım, bide videoyu izlersem güzel olur sanırım. Deneyelim teşekkürler. :)

cnb 13-08-2007 09:31 AM

merhabalar arkadaşlar,
2 gündür eft uyguluyorum ve çok güzel gelişmeler var.
biliyosunuz, sıkıntım kıskançlıktı.
ama temelinde ,geçmişte yaşadığım ailevi problemler olduğunu bildiğim için önce onu ele
alayım dedim.
ilginç ama geçmişteki problemleri halletmeye çalışmam sonucunda kıskançlık da kendiliğinden gerilemeye başladı.
bu da eft'nin "genelleme etkisi" olsa gerek.

şimdi eft kilo vermek için kullanılabilir mi bilmiyorum ama denemelere başladım, gelişmeleri 1 hafta sonra aktarıcam
sonra da planımda çekim yasasını uygulayabilmek için bir süreç izlemek var.
bakalım ne olacak
sevgiler......

berkeberk 13-08-2007 02:15 PM

cumartesi günü kitabı aldım. ayrıca yeşimcimcoz'un sitesinden kitabıda indirdim. ama daha bakamadım. bi de yeşimcımcoz'un sitesinden mail geldi.

"Yeşim Cimcoz ................ bana adlı alıcılara
ayrıntıları görüntüle 11 Ağu (2 gün önce)

Bu e-posta 'Yeşim Cimcoz' tarafından gönderildi Mesaj: Herkese merhaba, Tatile çıkıyorum...Bodrumun güneşine, denizine, havasına teslim edeceğim kendimi...biraz dinlendikten sonra İzmir'de olacağım... İzmir'de yaşıyorsanız...Nikken hakkında bilgi almak istiyorsanız ben büyük bir olasılıkla 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de olacağım. İlgilenen birkaç kişi ile buluşmaya geliyorum. Sizde bizi katılmak ve Nikken hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen beni ..................arayın veya ........... adresine yazın. Ön bilgi için aşağıdaki link'leri izleyebilirsiniz: sitesinin ön sayfasının altında Wellness yazan yazıya tıklayın ...oradan İngilizce bir kısa film izleyebilirsiniz. Sevgiler Yeşim "

ndeir bu nikken. izmirde oturupta ilgilenen olabilir.

skorpy 17-08-2007 01:11 PM

arkadaşlar isteyene kitabı msn den atabilirim 1 mb boyutu zaten yalnız bu kitabı aldıktan sonra adobe acrobat readeri kurmanız gerekiyor hismiley

alalev61 23-08-2007 06:47 PM

yazdıklarınız muhteşem yaaa uy897 hemen gidip kitabı alıp uuygulayacağım zaten atakan bey sayesinde telkinlerimde var smiliyface yeter artık karanlık günler geçmişte kalsın dimi ama blissy

alalev61 29-08-2007 07:28 PM

arkadaşlar ben bu eft yi kendim kitaplardan öğrenmelimiyim yoksa illa eğitimini mi almalıyım ..burda yazmışsınız kitaplardan öğrendik diye..bazı yerlerde eğitimini almanız gerekli tarzı yazılar okuyorum kafam karıştı biraz...sevgilerlee.........

keops 29-08-2007 10:50 PM

Eğitim alsanız daha iyi kitaplarlada olur ama detaylı bir öğrenme olmaz.... ve eğitimde sizin spesfik bir probleminiz üzerine uygulama yapılır

serencam 30-08-2007 11:14 PM

Evet en risksiz sağlığa kavuşma metodlarından birisi. Özellikle geçmişte yaşadığımız travmalarımızı 5-6 seanslık bir uygulamayla atabiliyoruz. Herkesin deneyebileceği bir şey. Ben yakında kursuna gideceğim.

alalev61 31-08-2007 10:21 AM

dusun iyide ben burada nasıl kursuna gidebilirmki trabzonda yokki..ama bu kadar yararlı bişeyse kurs için ist a gidebilirm..

dost78 31-08-2007 10:36 AM

Alıntı:

alalev61 Nickli Üyeden Alıntı
dusun iyide ben burada nasıl kursuna gidebilirmki trabzonda yokki..ama bu kadar yararlı bişeyse kurs için ist a gidebilirm..

internette araştırmak lazım bence online destek olabilir belki..artık devir online eğitim devri

keops 31-08-2007 10:45 AM

istanbulda bir tam günde 100-150 milyon civarı bir ücrete eğitimleri var
kitap okumaktansa uzmanıyla her türlü soruyu sorarak ve detayları öğrenerek bu eğitimi almayı tercih ederim ve
ben yarın eft eğitimi almaya istanbuldayım
daha doğrusu eftnin gelişmiş modeli deep peat eğitimi alacağım
gelişmeleri ve değişmeleri buradan bildireceğim f678h

alalev61 31-08-2007 01:21 PM

bende eğitiiminialmaya karar verdimde 300 -400 milyon sadece eğitim ücreti diyo bide bunun ulaşımı falan epey para valla..memura bi güzellik yapmazlarmı acaba cat3500 ..neyse karar verdim bende eğitimine gidecem zaten bir gün sürüyo araştırmaya devam edeyim ...

25emel 31-08-2007 06:14 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı
istanbulda bir tam günde 100-150 milyon civarı bir ücrete eğitimleri var
kitap okumaktansa uzmanıyla her türlü soruyu sorarak ve detayları öğrenerek bu eğitimi almayı tercih ederim ve
ben yarın eft eğitimi almaya istanbuldayım
daha doğrusu eftnin gelişmiş modeli deep peat eğitimi alacağım
gelişmeleri ve değişmeleri buradan bildireceğim f678h

vallaha merakla bekliyor olacagım hismiley

keops 03-09-2007 10:20 AM

Sevgili 25 emel deep peat eğitimimi tamamladım..
ayrıca hedeflere ulaşmayı sağlayan precision eğitimi aldım
bunların hepsi bir tam günde oldu
2.gün istanbulda gezdim,keyfini çıkardım meşhur eminönü balıkçısında balık ekmek yedim f678h
şimdi memleketime geri döndüm..
öğrendiklerimi hergün 1 saat uygulamam gerekiyor
ve sizlerle gelişmeleri paylaşacağım
sağlıcakla

25emel 03-09-2007 06:24 PM

çoksevindim 1 günde ha onayi e iyimiş yahu sevincli bu arada istanbulu nasıl özlediğimi farkettim tütüyor buram buram lotide çay içmek akşam vakti,eminönünde...sarıyer... beşiktaş.... dolaşmak offff rt67 offff rt67

turgay0101 03-09-2007 07:13 PM

Alıntı:

2.gün istanbulda gezdim,keyfini çıkardım meşhur eminönü balıkçısında balık ekmek yedim f678h
sağlıcakla

Eğitimlerini tamamladığına sevimdim yukarıda bi mesajda eğitimlerin 300 400 olduğuyazıyordu sanırım ya usta herkesin o kadar parası olmayabilir yav sen bizle öğrendiklerinide paylaşsan ben de parası olan birine öğrendiklerimi anlatırım 300 400 e benim de o kadar paraya ihtiyacım varda home stüdyo kurmak için evde kayıt yapamıyom yav 44 sapkal89

turgay0101 03-09-2007 07:38 PM

şakası bi yana paylaşımlarını bekliyoruz hismiley

hayalayaz 03-09-2007 07:52 PM

bende dünden beri turgay oğlumun ne muradı vardır acep diyordum..home stüdyo ha iyi..biz evrene bir dilek enerjisi gönderelim bakalım kabulmü ..
keops tebrikler ve başarılar..paylaşımlarını bekliyoruz..

turgay0101 03-09-2007 08:11 PM

İnşallah inşallah çok mesut olacam gerçekleşirse benim için büyük bir adım olacak gerçekten hayallerimin birinci basamağı djj sonrasından bahsetmem dudaklarınız uçuklar şaşkın

keops 03-09-2007 10:46 PM

hayalleri gereçkleştirme sisteminde öğrendiğim ilk şey hedefini belirledikten sonra bir tarih koymak oldu ve precision eğtiminde hedefle ilgili sürekli yazıyorsun,yazarken negatif düşünce ve duygular ortaya çıkarsa onlarıda temizleme işleminden geçiriyorsun taaki tam inanana kadar en son yüzde 25 inandığım hedefe çalışma bittiğinde 100de 100 inanıyordum ama bunun kalıcı olması için hergün çalışmaya da devam ediyorsun ve hedefin büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık 3 ayla 2 sene arasında belirlediğin hedefe kesin olarak ulaşıyorsun...kesin eylem adımlarınıda
çıkarmak şart...
bakalım çalışmalarıma daha başlamadım sizleri haber edeceğim
turgaycığım senide büyük bi hedef koyduğun için tebrik ederim
hayal abla paylaşıma devam edelim elbet.sende bir reiki enerjisi gönderiver baride istekerimize çabuk ulaşalım sevincli
muhabbetle

turgay0101 03-09-2007 11:06 PM

o zaman hedefin büyüklüğüne göre oranlarsak benim arzum takriben 2 sene sonra falan gerçekleşir herhalde ::) iyi ya o zaman mezun da oluyom öğretmenliğe başladıktan sonra gerçekleşmesi da zor olacaktı onayi gerçi aile engeli var ama onuda aşacam inşallah normalde ben 5 sene vermiştim hedefimin gerçekleşmesine gerçi teknik meknik olmasada ben inanıyorum hedefimin gerçekleşeceğine kaderim gibi görüyorum çünkü er ya da geç ulaşacam hih33 ama bunu kısaltacak teknik varsa da fena olmazzzz yaniiii ice1

hayalayaz 05-09-2007 09:19 AM

keops hedefini ve tarihini özelden yazıver...istediğin reiki olsun..dilin söylesin lafı bile olmaz

turgayım çocuğum aynı şey senin içinde geçerli..madde için reiki dendiği zaman insanlar biraz duruyorlar ama..reiki mutlu olmamızı ve yaşam yolunda yürümemizi destekler...küçük hedeflere çabuk ulaşalımki..gelişmemizin önünde durmasınlar..
dualarım ve kanal olduğum enerji sizinle..sevgiler

turgay0101 05-09-2007 09:54 AM

Hayal abla sana özelden atacağım mesajı az kalsın buraya atıyodum y789

keops 05-09-2007 10:44 AM

Hayal abla en derin saygılarımla önünüzde şapka çıkartıyorum sapkal89

hayalayaz 05-09-2007 11:33 AM

ilahi turgay güldürdün beni...keops deep peat konusunda bildiklerini paylaşırsan sevinirim..bana bu konu çok soruluyor..ama az bilgili olduğum ve hiç bilmediğim konularda söz söylemeyi sevmiyorum hiç olmazsa insanları yçnlendirecek yerim olsun.. isim ve soy ad yazdığınız anda listemde yeriniz ayrıldı...saygılar

keops 05-09-2007 11:39 AM

hayal abla size deep peatle ilgili döküman göndereyim pdf şeklinde
birde bu konuda bir kitapda var ganj yayınlarından çıkmış
p.e.a.t yazarı zivorad mihajlovic slavinski
ayrıca msndende ayrıntıları yazarım
çeşitli sitelerden çıkmış peatle ilgili konularıda gönderebilirim
diğer arkadaşlarada hedeflere ulaşma konusunda öğrendiğim çeşitli teknik bilgileri inşallah bu sitede vereceğim hep beraber hedeflere doğru yürüyelim

turgay0101 05-09-2007 12:35 PM

Alıntı:

hayal abla size deep peatle ilgili döküman göndereyim pdf şeklinde
birde bu konuda bir kitapda var ganj yayınlarından çıkmış
p.e.a.t yazarı zivorad mihajlovic slavinski
ayrıca msndende ayrıntıları yazarım
çeşitli sitelerden çıkmış peatle ilgili konularıda gönderebilirim
diğer arkadaşlarada hedeflere ulaşma konusunda öğrendiğim çeşitli teknik bilgileri inşallah bu sitede vereceğim hep beraber hedeflere doğru yürüyelim

bende döküman möküman hepsini istiyom banada gönder ne varsa sevincli

keops 05-09-2007 12:55 PM

tamam göndeririz ama yavaş git turgay bu hızla duvara çarpabilirsin 44
önce eftyi azda olsa bilen ve deep peat konusunu öğrenecek arkadaşların zivorad ın kitabını okuyup bir temel edinmelerini tavsiye ediyorum
peat 3 temel noktaya dokunarak yapılıyor kaşın başı gözün yanı ve gözün altı diğer meridyen noktalarına gerek yok
ve hassas nokta ya da karete noktası kullanılmıyor ben noktası dediğimiz iki göğsümüzün arasındaki noktaya dokunup kabul cümlesini söyleyerek başlıyoruz .....ya rağmen kendimi kabul ediyorum/kendimi seviyorum v.b
1.noktaya eftde olduğu gibi parmak uçlarmızı koyup negatif duyguyu iyice hissediyoruz ve sonra bir derin nefes alıp ağızdan vererek o noktadan diğer meridyen noktasına geçiyoruz ve böylece duygu yok olana kadar bu şekilde devam ediyoruz ve olumlu duyguya ulaşıyoruz o duyguyu bedenimizden genişletip uzay boşluğuna kadar gönderiyoruz
buişlemleri yaparken zıt iki duygu çıkabiliyor mesela korku cesaret gibi
o zman ben noktasına gelip hem korku hem cesaret hissetmememe rağmen kendimi kabul ediyorum deyip bu iki duyguyu kutupsallıkları yok etme çalışmasıyla yok ediyoruz ve sonra af çalışması var ve böyle devam eden bi süreç zaman geçtikçe daha doyrucu bilgiler koyacağım şimdilik temel edinmeye bakın

mügeee 05-09-2007 01:12 PM

Alıntı:

sağlıcakla

bu eğitimi ben de almayı düşünüyorum.. çok sevdiğim değerli bir ablam diyelim bu konuda bana uygulamalarda bulunmuştu fakat o dönem bu uygulama yapılırken _peat_ çok fazla konsantre olamama gibi bir problemim vardı yani duyguyu çok yaşayamadığım için çok faydasını göremedim ya da faydası olduysa da farkedemedim.gerek eft gerekse peat'in kitapları ben de mevcut fakat özellikle peat kitabının uygulama adına yetersiz olduğu kanısındayım ki zaten kitapta da seminerlere ek olduğu belirtilmiş.. neyse bu konuyla ilgili eğitimi kimden aldığınızı merak ediyorum,slavinski'nin Türkiyedeki vekili olarak bir bayanın varlığını biliyorum ama hiç görüşmedim o bayanla.. bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim.. ayrıca uygulamalarından hissedilir yararlar görüyor musun dusun ve de ben de o sertifikadan almak istiyorum ya y789 smiliyface
elinizdeki dökümanlardan ve sizin bizzat deneyimlerinizden haberdar ederseniz sevinirim.. saygılar sevgiler..

cnb 05-09-2007 03:52 PM

merhabalar arkadaşlar,
daha önce de belirtmiştim, kilo verme, öfke kontrolu gibi olumsuzluklar için eft
uyguladım ve çok faydasını gördüm.
ama saç koparma alışkanlık/tik ne denilirse işte onun için uyguluyorum ama bana mısın demiyo agl34 agl34 agl34
tekrar araştırdım ve bu konuda PR (Psychological Reversal) yaşadığımı anladım.
peki PR 'nin üstesinden yine EFT ile gelebilirim mi?
ya da ne yapmam lazım,
lütfen bilen birileri cevap versin yoksa kel kalıcam 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

şimdiden teşekkürler

keops 05-09-2007 04:14 PM

Alıntı:

mügeee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sağlıcakla

bu eğitimi ben de almayı düşünüyorum.. çok sevdiğim değerli bir ablam diyelim bu konuda bana uygulamalarda bulunmuştu fakat o dönem bu uygulama yapılırken _peat_ çok fazla konsantre olamama gibi bir problemim vardı yani duyguyu çok yaşayamadığım için çok faydasını göremedim ya da faydası olduysa da farkedemedim.gerek eft gerekse peat'in kitapları ben de mevcut fakat özellikle peat kitabının uygulama adına yetersiz olduğu kanısındayım ki zaten kitapta da seminerlere ek olduğu belirtilmiş.. neyse bu konuyla ilgili eğitimi kimden aldığınızı merak ediyorum,slavinski'nin Türkiyedeki vekili olarak bir bayanın varlığını biliyorum ama hiç görüşmedim o bayanla.. bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim.. ayrıca uygulamalarından hissedilir yararlar görüyor musun dusun ve de ben de o sertifikadan almak istiyorum ya y789 smiliyface
elinizdeki dökümanlardan ve sizin bizzat deneyimlerinizden haberdar ederseniz sevinirim.. saygılar sevgiler..

Türkiyede 3 tane yetkili kişi var benim bildiğim
güneş tan akdoğan ve kızı
birde benim eğitim aldığım sevgili bülent altınkaya hocam
sertifika veriliyor isteyene
onlar bu eğitimi tekniği yaratan zivorad hocadan almışlar
aslında nlp kurslarına göre çok daha ucuz kısa ve etkili
ama teknikte biraz ustalaşmak gerekiyor ve günlük uygulama yapmak
eğitimin faydası kısaca şöyle:
Deep PEAT ve Deep PEAT 3: Deep PEAT yöntemi, yaşadığımız olaylar nedeniyle oluşmuş olan, duygusal ve düşünsel sıkıntılarımızı çok etkili bir şekilde dönüştürme tekniğidir. Vücuttaki enerji meridyenlerini ve nefes'i kullanır. Bununla beraber, duyguların temelini oluşturan zıtlaşmış durumları temizler. Ör: Öfke ve Sakinlik gibi... Bu zıtlıklar temizlendiğinde, huzur, neşe ve akış hali kişinin hayatına kök salar.
Deep PEAT 3 yöntemi ise, olumsuz duygular boşaltıldıktan sonra istenilen karakter yapısının entegrasyonunu sağlar. Entegre olan yapı, kişide doğal bir süreç olarak ortaya çıkar. Örneğin: Deep PEAT kullanarak belli bir durumda ki korku boşaltıldıktan sonra Deep PEAT 3 kullanılarak cesaret ve atılganlık karakteri entegre edilir. Böylece oluşan boşluk pozitif etkiyle doldurulup, korkunun tekrarlaması imkansız hale getirilir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM.