![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Arkadaşlarım mesaj kutularınızı kontrol edermisiniz? Linkler, tarafımdan gönderilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ücretsiz kilo verme telkini istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkinini denemek istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum lütfen.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bu telkini kullanmak istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkin istiyorum lütfenalk78 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhabalar bende kilo verme telkininden istiyorum:) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkini çok dinleyememe rağmen olumlu etkileri oldu kahvaltı yapmayıp akşam çok yiyordum şimdi tam tersi kahvaltımı güzelce yapıyorum akşamda hafif yiyorum birde çok hızlı yemek yerdim artık daha yavaş yiyorum doyduğumu hissedince yemeği bırakıyorum tatlı canım istemiyor çikolata bile yemek istemiyorum yani telkin süper içeriğini çok merek ediyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Eğer uygun görürseniz ben de kilo verme telkini deneyip size geri bildirim vermeye hazırım, teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir |
Cevap: Kilo verme yeni telkini ama bu telkin su sesi değil ki gece dinleyemeyiz :( Neden su sesi yapılmadı acaba en çok tercih edilen telkin türü oydu, new age dinlemesi zor oluyor |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkin istiyorum lütfen |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkin istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende bu deneyimi tecrübe etmek istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bu uygulamanızı bende denemek isterim. deneyimim başarılı olursam seve seve paylaşmak mutluluk verir,, sgy |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Denemek isterim mümkünse. Teşekkür ederim şimdiden. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende istiyorum.lutfennnn |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum. Teşekkürler neslim.face@gmail.com |
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de bu telkini deneyimlemek istiyorum tesekkur ederim |
1 gün dinledim henüz ama çok midem bulandı benim.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Deneyimlemek istiyorum, teşekkür ederim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de deneyimlemek isterim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Deneyimleri alalım arkadaşlardan.Ben ara ara listeme koyup dinledim.Uzay mekiği fırlatılması ya da uzaylıların gelişine benzer bir çağrışımı olmasa müzik dinlenebiliyor.Başlangıç kısmını dinlerken uykuya dalmak zor oluyor. Çok değişen bir şey olmadı sadece elimden geldiğince akşam öğünleri hafif geçiştirme kararı aldım.Pazar günü tarzım olmamasına rağmen benim sıkıntım kuvvet değil kardiyo deyip wing chun idmanından sonra koştum. Orta tempo 10 dakika koşu sonrasında yürüyüş.Bizim sosyal tesisin kullanılmayan okula arkasında hazine keşfettim güzel merdivenler ve barfiks barları vardı.Merdiven in çık ve özellikle step yaptım.Epey terledim arada barfiks barına da geçtim ama özellikle stepler arasına jump box dedikleri olduğun yerden kutuya veya cisme zıplama egzersizi yaptım.(Patlayıcı bir egzersizdir.Cristiano Ronaldo'nun daha yükseğe zıplayabilmesine etki eden yegane antreman)Merdiven kullandığım için dördüncü basamağa zıplayabiliyorum. Elli dakika nasıl geçti anlamadım ama bu hafta wing chun idmanında çok fazla kesilmedim nefesim açıktı. Kilomda bir değişiklik yok ama bu telkini en çok üç gün dinledim ya da beş bilemiyorum o da listenin içindeydi.Çift player kullanmasını deneyeceğim ilerde. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri Ben, herşeyin farkındayım. Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum. Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum. Yemek yerken küçük lokmalarla ve iyice tadına vararak yiyorum. Lokmalarımı yavaş yavaş çiğniyorum. Yediklerimin ağzımda bıraktığı tüm tatların farkına varıyorum. Yemek yemek benim için özel bir törendir. Ona da tüm önemli işlerim gibi ayrı bir özen gösteriyorum. Yemek yemek için mutlaka yeterli zaman ayırıyorum. Yemek sırasında sadece yediklerime konsantre oluyorum. Yediğim her lokmanın, her lezzetin farkındayım. Vücuduma sağlık ve enerji sağladıkları için yediklerime müteşekkirim. Vücudum ideal kilomu biliyor ve ben ona güveniyorum. Yemek yerken porsiyonlarımı küçük tutuyor, doymadıysam tekrar alıyorum. Karnım doyduğunda tabağımda hala bir şeyler kaldıysa, onları olduğu gibi bırakıyorum. Ben sadece acıktığımda ve yeteri kadar yemek yiyorum. Acıktığımı hissetmek hoşuma gidiyor. Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor. Sağlıklı bir şekilde ideal kilomu koruyorum. İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum. Nefes alışımın farkındayım. Belli aralarla normalden daha derin ve daha uzun nefesler alıyorum. Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum. Ben vücuduma dikkat ediyorum, vücudum da beni kolluyor. Ben derin uyuyorum, erkenden ve dinlenmiş olarak uyanıyorum. Ben sağlıklı ve mutluyum. Sağlığım benim kontrolümdedir. İdeal kilomu kolayca ve zahmetsizce koruyorum. Sadece yeteri kadar yemek yiyorum. Ben enerji doluyum. Ben her açıdan sağlıklıyım. Ben vücudumu sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle besliyorum. Ben aktifim ve ideal kilomdayım. Benim vücudum sağlıklıdır ve tüm organlarım mükemmel bir uyum içinde çalışıyor. Sadece gerektiği zaman ve vücuduma yakıt sağlamak için yemek yiyorum. Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum. Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir sağlıkla uyum içinde. Şimdi vücudum gevşemiş durumda ve zihnimde hoş bir sükunet var.. Ben gevşemiş durumdayken vücudum kendisini kolayca ve çabucak onarıyor. Tenim temiz ve parlak. Ben vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum. Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde. Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve gerektiği zaman çözümler üretiyorum. Ben, herşeyin farkındayım. Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum. bunlar olumlamalarımız olsun :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini OLUMLAMALARIM METABOLİZMAM DÜZGÜN ÇALIŞIYOR. SAĞLIKLI, MUTLU VE HIZLI BİR ŞEKİLDE İNCELİYORUM. İDEAL KİLOM 55 VE İDEAL YAĞ ORANIM %21, VÜCUDUM BU KİLOYA ULAŞANA KADAR FAZLA YAĞLARIMI YAKIYORUM. İNCELİRKEN BÜTÜN VÜCUDUM VE CİLDİM SAĞLIKLA PORSELEN GİBİ SIKI VE IŞILDIYOR. ozetide bu olsa gerek bu arada bende kilo vermedim fakat inceldiğimi hissediyorum:) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme ile ilgili telkin istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme ile ilgili yeni telkin istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkini istiyorum.Teşekkürler. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum. Daha önce sigara bırakma için faydalanmıştım. Teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de istiyorum diğer telkinlerinizin çok faydasını gördüm |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba ben ücretsiz kilo verme telkini istiyorum. Şimdiden tesekkurler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba ben de yeni kilo verme telkininizi denemek istiyorum. Tesekkurler |
. Ben de ilk önce kilo vermek telkininizi denemek istiyorum. Teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |