Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Kilo verme yeni telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/625692-kilo-verme-yeni-telkini.html)

sivridil38 26-04-2016 12:27 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini

24.04.2016 tarihinden itibaren yani iki gecedir telkinleri dinliyorum ve gördüğüm rüyalardan ilk gördüğüm okulda bi sınavda birilerine kopya vererek onları düşük not almaktan kurtarmak, ikinci rüya ise esaret altındaki 5-6 yakın akrabamı bulundukları yerden kurtarmak oldu.

acn 26-04-2016 01:48 PM

Telkini indirmek ve dinlemek istiyorum. Ancak telkini bulamadım nasıl dinleyeceğim yardımcı olurmusunuz lütfen

firdevsi ala 26-04-2016 01:51 PM

Telkin ozel mesajla gelicek kardesim

yaseminist 26-04-2016 01:53 PM

Alıntı:

ignorabimus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858129)
4. Gunun sabahi bu gun vee:

Dun aksamdan beri istahim azalmaya basladi. Yine sagliksiz yemeklere ve aburcuburlara yonelme devam ediyor. Farkli olansa normalde yedikten sonra gelen farkindalik ve pismanlik duygusu henuz yemeye yeni baslamisken geliyor. Daha yarisinda birakmak istiyorum. ozellikle de bu turlu sekerli ve yagli abur cuburlari yerken aldigim haz cok azaldi. Sanki aliskanliktan dolayi ve aliyorum baslayinca da bitsin diye yiyorum gibi hissetmeye basladim.

Bir de sucluluk duygusunun disinda sanki midem bir anda doluyor hic bir seyi sindiremiyorum gibi bir agirlik hissetmeye basladim. Sizler de benim gibi telkine basladiktan sonra abur cubur tarzi yediginizde bedeninizde bir rahatsizlik hissediyor musunuz? Sanki herkeste genel olarak bir azim ve kararlilik artisi var. Bende oyle bir etki olmadi. Hatta dun sabah diyete baslamistim ama aksam yine bozdum. Rahatsiz oldugum halde yemeyi birakmiyorum. Aci ceke ceke yiyorum degisik bi inat var icimde. Boyle hisseden biri var mi benden baska merak ediyorum.

Basarilarinizin devamini diliyorum arkadaslar iyi gunler herkese 😊

Aslında sorun diyet yapıyor olman.. "Beden Aklı" isminden de anlaşılacağı üzere bence bu telkinin amacı zaten bedenin ne istediğine, ne zaman istediğine kendisi karar vermesine izin vermemizi sağlamak.. Yani bedenin sesine kulak verebilmemizi sağlamak.. Benim tavsiyem, kendini diyet psikolojisine sokma.. Ben de senelerdir kilo problemleri yaşadım, çok araştırmalar yaptım, diyetler yaptım ama inan, hiçbir diyetin faydasını görmedim.. Bu konuda bir kitap tavsiye edebilirim.. Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz".. Bilinçaltı ve kilo problemleri arasındaki bağlantıyı ve yaptığımız hataları çok güzel anlatıyor.. Yakın zamanda tekrar okuyup altını çizmiştim..Benim de tek sorunum, strese girince yemeğe gömülüyor olmam şuanda..Onu da bu telkinle aşabileceğime inanıyorum.. Bilinçaltına ters teknik hatalar yapmamak adına kesinlikle bu süreçte bu kitaptan faydalanmalısın derim ben sevincli

Harikabirgün 26-04-2016 02:10 PM

Evet aslında psikolojik olarak eksikliğini duydugumuz seyler var ve acıktığımızdan değil o eksikleri kapatmak istediğimizden yemek yiyoruz. Sonra kilo alınca tekrar diyetlere giriyoruz, bir sure veriyoruz ancak sonar tekrar kilo alıyoruz.
Tartılmaktan kurtulup hayatı kucakladığımızda herşey daha da güzel olacak

Lin 26-04-2016 02:46 PM

Kilo vermeye hazırım.Tesekkurler

yaseminist 26-04-2016 03:02 PM

Alıntı:

Harikabirgün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858146)
Evet aslında psikolojik olarak eksikliğini duydugumuz seyler var ve acıktığımızdan değil o eksikleri kapatmak istediğimizden yemek yiyoruz. Sonra kilo alınca tekrar diyetlere giriyoruz, bir sure veriyoruz ancak sonar tekrar kilo alıyoruz.
Tartılmaktan kurtulup hayatı kucakladığımızda herşey daha da güzel olacak

Evet aynen o kitapta tartının bilinçaltının en büyük düşmanı olduğu ve en az 45 gün tartılmanın yasak olduğu yazıyordu y789

teknocenter 26-04-2016 04:14 PM

ücretsiz yeni kilo verme telkinini nasıl indirebilirim yardımcı olalbilirmisiniz.

teknocenter 26-04-2016 04:15 PM

forumu siteyi bile tam olarak kullanmayı bilmiyom.

firdevsi ala 26-04-2016 05:21 PM

Bende indiremedim bana gelen mesajlara aciyorum surekli

Tigroued 26-04-2016 05:42 PM

Denemek istiyorum

MuminOKAN 26-04-2016 08:39 PM

Mesajlar iletilmiştir arkadaşlar.
Bilgisayara geçince indirmeyi anlatacağım.

MuminOKAN 26-04-2016 10:16 PM

https://drive.google.com/file/d/0B85...w?usp=drivesdk

Video, telkini indirmek için yardımcı olabilir arkadaşlar

f1y1 26-04-2016 10:51 PM

önceki üyeliğimin şifresini bulamadim yeni üyelik açtim 5 yıldır sigara içmiyorum bunu ve sosyal fobiyi sizin telkinlerinizle başardım kilo telkininide mutlaka denemek istiyorum

Sanemgdk 26-04-2016 11:04 PM

Telkin istiyorum

Vaveyla53 26-04-2016 11:27 PM

Telkin istiyorum lutfen

uma 26-04-2016 11:43 PM

merhaba
yeni kilo verme telkininizi merakla bekliyorum.Topluluk önünde konuşma telkininiz çok işime yaramıştı.teşekkürler

MuminOKAN 27-04-2016 08:47 AM

İletilmiştir.

ruveyda1977 27-04-2016 09:26 AM

Hayırlı gunler, bende ücretsiz telkinlerinizi denemek istiyorum.

anka1453 27-04-2016 09:29 AM

Merhaba ben 90 kg bir bayanım bende kilo verme telkinini denemek istiyorum son iki aydır sporla veremediğim kilomu bakalım telkinle nasıl vereceğim böyle bir çalışma yaptığınız için ayrıca çok teşekkürler. Başarılarınızın devamını diliyorum.

firdevsi ala 27-04-2016 09:37 AM

Hosgeldiniz arkadaslar diyet icin grup kurmaya ne dersiniz?
Bence telkin motive muzigimizi dinleyelim hemde birbirimize moral verelim ne dersiniz ?

firdevsi ala 27-04-2016 09:40 AM

girlhahaHazirlik asamasindabisiklet
Oncelikle grubumuzun diyet listesi lazimk8908
Gunluk icilmesi gereken suyumuz en az 2 litreguitar
Odem attirici caylarimiz956k
Gunluk spor derty
Her haftada bir gun tarti gunumuz olsungulensmiley

gunessaley 27-04-2016 09:42 AM

Telkine hazırım,denemek istiyorum

yaseminist 27-04-2016 09:49 AM

Bugün 3. günüm.. İştahımda azalma var, normalde kahvaltıda yediklerimi görmek bile istemedim.. Yine yoğurtlu keten tohumu ile kahvaltı ettim.. Çayımı şekersiz içmeye başladım sevincli

MuminOKAN 27-04-2016 09:50 AM

Mesajlar iletilmiştir.

asuman69 27-04-2016 10:49 AM

telkini bana yollandığından beri dinlemeye çalışıyorum. sadece hafta sonu dinleyemedim. 2 gündür midem bulantım var su bile içememeye başladım o derece midem bulanıyor acaba telkinin etkisi olabilirmi diye merak etmeye başladım. bu tip etkiler gören arkadaş var mı acaba?

firdevsi ala 27-04-2016 11:04 AM

Asuman yemegi gorunce mi miden bulaniyo cnm
Bnm yemek gorgugum zaman kokusunu duydugum zanan oluyor
Hatta yemek bile yapmak istemiyorum

Lin 27-04-2016 11:26 AM

Ben de telkini bugun dinlemeye basladım. Birkac kez arkaarkaya dinlemenin sonucunda midem bulanmaya basladı. Ama kahvaltı edince gecti 😊bakalım onumuzdeki gunler ne gosterecek

Esasen 27-04-2016 11:43 AM

Daha önce kan değerlerime göre beslenip 15 kg verip tekrar iştah açılması ile Kilo aldım. Telkin cd nizi istiyorum. Nasıl dinlenecek ne kadar dinlenecek tarif edebilir misiniz

asuman69 27-04-2016 11:49 AM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858197)
Asuman yemegi gorunce mi miden bulaniyo cnm
Bnm yemek gorgugum zaman kokusunu duydugum zanan oluyor
Hatta yemek bile yapmak istemiyorum

yok devamlı bir bulantı var dinlemeyi kestim birde taicid aldım :-)

firdevsi ala 27-04-2016 11:57 AM

Cok ilginc bende muzigi duyunca kopuyorum resmen buyulenmis gibi fakat fitnes yapmis gibi kaslarim agriyo
Yoruluyorum
Mide bulantim yok aksine yemegi cok yersin de yemek gormek istemezsin iste oyle bir sey
Tokken yemekde yapamiyorsun ya benm sorunumda bu tuzuna bile bakamiyorum anlayin

figenayten 27-04-2016 12:23 PM

Ismim figenayten. Herkese merhabalar. Kullandığım hormon ilaçları ve hareketsizlik sebebi ile ciddi kilo aldım. Yeni telkini dinlemeyi merala bekliyorum. Hepinize iyi günler dilerim.

figenayten 27-04-2016 12:30 PM

Forum bölümünde telkini bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

figenayten 27-04-2016 12:40 PM

Ben kilo verme ile ilgili yeni telkini ücretsiz telkinler bölümünde bulamıyorum. Lütfen link'i alabilir miyim ?

Lin 27-04-2016 01:12 PM

Telkin size özel mesaj ile gönderilecektir. Bende bugun basladim telkini dinlemeye. Bol sanslar 😊

MuminOKAN 27-04-2016 02:32 PM

İletilmiştir.

firdevsi ala 27-04-2016 02:57 PM

Mumin bey Allah cc razi olsun
Bir sorum olacakti
Hissedilen mide bulantilari normal mi acaba

patlama 27-04-2016 08:16 PM

Merhaba Atakan bey ben de istiyorum kilo verme telkinini...

Sinempipo 27-04-2016 08:25 PM

Merhaba Sinem ben, telkini bende alabilir miyim? Tesekkurler

MuminOKAN 27-04-2016 08:38 PM

Telkine ait link mesaj olarak gönderilmiştir.

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858213)
Mumin bey Allah cc razi olsun
Bir sorum olacakti
Hissedilen mide bulantilari normal mi acaba

Saolun sizlerdende razı olsun.
Hissedilen mide bulantıları normaldir değişim sürecinde. Malum, değişim/dönüşüm süreci.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM.