| ||||||||||
|
Beyaz Masa ve Duyurular 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle kutlamaların yasaklandığı bu cumhuriyet bayramına üzülüyorum . 88.yılda bir ilk ! ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi ! ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi ! Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi ! ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Öncelikle kutlamaların yasaklandığı bu cumhuriyet bayramına üzülüyorum . 88.yılda bir ilk ! ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi ! ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi ! Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi ! 1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi! 28.Ekim.2011 TÖRENLER İPTAL EDİLDİ... Büyük üstad MÜJDAT GEZEN şöyle açıkladı bunları Ekim'e söyleyin bundan böyle 28 çeksin Kasım 9 çeksin Nisan 22 Ağustos 29 çeksin. çünkü birileri bizi çekemiyor! Herşeye rağmen bu cumhuriyet bayramı da kutlu olsun ...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Beyaz Masa ve Duyurular 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle kutlamaların yasaklandığı bu cumhuriyet bayramına üzülüyorum . 88.yılda bir ilk ! ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi ! ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi ! Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi ! ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi