![]() |
Cevap: "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi Selam arkadaşlar, Konuyu aktifleştiriyorum. Katılan arkadaşlarımız bana pm yoluyla bilgi verirlerse ilgilenicem hepsiyle. Hediye kazanan arkadaşlarımız da buna göre belirlenecek. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi Ben facebook'da siz böyle bir duyuru yapmadan öncede zaten elimden geldiğince yönlendiriyordum zaten insanları :) aslında keşke blog'um kapatılmasaydı daha çok insana ulaşırdım ama gene de elimden geleni yapacağım çünkü hediye kazanmayı geçtim girmesini istediğim o kadar çok insan varki kendini umutsuz hisseden :( umarım onları yönlendirmeyi başarırım :) |
Cevap: "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi benim aktif olduğum bi forum var,bizbizesaglik.com/forum diye.Çok sıcak bi ortamımız var,ve çok iyi arkadaşlarım var orda sağlıklı yaşamaya çalışıyolar ve zayıflamaya çalışıyolar. orda hayatım değişti sitesiyle ilgili bi başlık açıyorum şuanda,bi sürü kişinin geleceğinden eminim:) |
Cevap: "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi Bu konun devamini bekliyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |