![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI katilim artmaliiii |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Alıntı:
Arkadaşlar, sadece yeni konu ekleyerek değil; çok değerli eski konuları tamamlayan bilgiler ya da kendi hayat tecrübelerimiz,yorumlarımızla da bu aktiviteye katılabiliriz.. Bunun için de forumu daha derin incelemeliyiz.. Mutlaka kıyıda köşede kalmış muazzam bilgilerle karşılaşacaksınız..actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Ayın yarısı geçti ve ben iş yoğunluğum nedeniyle uzunca bir süredir aranızda yoktum ama ben de varım... |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Ayın yarısı geçince kazanamam diye düşünmeyin. O nedenle katılmanız oldukça mantıklı. Teşekkürler. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI uzun süredir yoktum, açığı kapatma zamanıdır. elbette ben de varım.. kendime güveniyorum :) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bu bir listemidir,yani katılacağımızı illa belirtmekmi gerekiyor,yoksa site içerisindeki aktiflik durumuna göremi değerlendiriliyor not:evet,site çok geniş kapsamlı olmasına rağmen,aktiflik zayıf benimde buranın bir üyesi olarak bunda katkım var |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Merhabalar, Evet katılımın illa belirtilmesi gerekiyor. Çünkü tüm üyelerin istatistiklerini tek tek inceleyemeyiz. Gerçi paylaşımlar, katılımlardan çok daha düşük bu ara... Ancak katılınması gerektiği zaten koşullarda belirtildiği için katıldığını belirtmeyen kimseyi incelemicem. Değerlendirme kriterlerinin okunmasını rica ediyorum. Bu ay nasıl bir seçim yapmam gerektiğine henüz karar veremedim. Ancak şunu belirtmeliyim ki geçen ay katılım olmadığı için geçen ayın ödülleri de bu aya devretmişti. Yani bu ay 3 arkadaşımıza 2'şer adet isme özel telkin hazırlanacak. Bu gidişle de yine isim vermem zor gözüküyor. Bir de bir laf vardır emeksiz yemek olmaz diye... Sadece biraz katılım istiyoruz o kadar... Çok zor olduğunu düşünmüyorum. En azından bu başlık altında katıldığını belirten arkadaşlarımızdan... Ayrıca bu çalışma bir sonraki ay devam etmeyecek. Şuan belli olan bir isim olmadığı için geç kalmış sayılmaz kimse. Ya ayın ortasını da geçtik. Geciktim diye düşünmeyiniz. Katılımlar devam etmekle beraber dileyen arkadaşlarımız bundan sonra "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi'ne katılabilirler. Bu çalışmanın ayrıntılarına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ktivitesi.html Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI tüh üzüldüm ya geç kalmışım demekki bu siteye katılmaya neyse sağlık olsun yine de değişik birşeylerin peşinde olmak güzel. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Berlinden sevgiler Bende katiliyorum |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bende yeni üye oldum :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 AM. |