![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Merhaba ; ben de varım ... |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI ben de varım..:)) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki Ekim ayında katılımların oldukça az olması ve paylaşımların da yetersizliğinden dolayı telkin hediye edemedik. Dolayısıyla bu ay en "verimli" paylaşımları yapan 3 arkadaşımız 2'şer adet isme özel telkin kazanacak. Bununla birlikte beklentilerimin de daha fazla olacağını belirtmek isterim. Ayrıca konuda katıldığını belirtmeyen arkadaşlarımız "kesinlikle" değerlendirmeye alınmayacaklardır. Mutlu paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI varim diyoruuuummmm :))) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI katılıyorum..telkin işin güzel yanı tabiki deee..bu ay vaktim var paylaşım yapmak için.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bende katılmak isterim ancak ne yapacağız pek anlamadım neyse araştırırım öğrenirim ismime özel istemez miyim hiç ya.ne güzellll. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Merhabalar daktilo, Aktivite konusunda değerlendirme kriterlerimiz ve beklentilerimiz yeterince açık. İlk sayfada yazılı her şey. Okursanız eğer gereken bilgileri edineceğinizi düşünüyorum. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI katılmak istiyorum gerçi kasım ayından 10 gün gitti :) geç kalmadıysam bende talibim |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI teşekkürler anladım neler yapacağımızı umarım başarılı olurum bayramda ne kadar bağlanabilirim bilmiyorum ama ayarlarız bişiler. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 PM. |