![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Geç kalmış sayılmazsınız. 5 gün de çok şeyler değişebilir. Ayın 30'unda sonuçları duyuracağım. Bu sürede katılıp paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI merhabalar adım özlem demir bornovada reiki şifa mekezim var .aynı zamanda yaşam koçluğu yapıyorum ve sitenizi çok beğeniyorum.mutluyum sizlerle olmaktan.sevgiyle kalın. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Yanımıza hoşgeldiniz Özlem hanım. Deneyimlerinizden ve bilgilerinizden bolca faydalanmak isteriz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Merhaba arkadaşlar, Eylül ayı aktivitemiz tamamlanmıştır. Konu içinde katıldığını belirtenlerin değerlendirmeye alınacağını daha önceden belirtmiştik. Ancak konuya katılan arkadaşlarımız çok az olduğu için aktif üyelerin hepsini inceleyerek (gözden kaçanlar olabilir) ona göre bir karar verilecek. Seçilen arkadşlarımızın duyurusunu o zaman yapacağım. Dileyen arkadaşlarımız Ekim ayı aktivitesi için aşağıda linkini verdiğim konudan başvuru yapabilirler. http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/615640-forum-aktiviteleri-ekim-ayi-basvurulari.html Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI İyi akşamlar arkadaşlar, Eylül ayı aktivitelerinde kazanan arkadaşlarımız: elccy sincered tolgaasya oldu. Arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Paylaşımlarınız ve katılımlarınızın devamını dileriz. Kazanan arkadaşlarımız istedikleri telkinleri, isim ve iletişim bilgilerini bana yollarlarsa sevinirim. Dileyen arkadaşlarımız Ekim ayı aktivilerine katılabilirler. Herkese mutlu paylaşımlar. Sevgiyle kalın. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM. |