![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Merhaba sizlerle birlikte oldugum için mutluyum.Birgün evdeyken televizyon kanallarına bakarken birkanalda kuantumla ilgili konuşma dikkatimi çekti.Hemen internette araştırdım.Ertesi gün kitapçıları dolaştım.Kuantumla ilgili kitaplar aldım.Kitapevlerinin birinde anlamlı rastlantı oldu,kuantumla ilgili kitap seçmede yardım istedigim bayan kuantumla aydınlanmıştı.Gözlerindeki ışık dikkatimi çekti ,almam gereken CD ve KİTAPLARI o söyledi ben yabancı yazarların kitaplarını almıştım hemen onları degiştirdim. iKİ TUHAF rastlantı sonucunda bu mutluluk yoluna bemde katıldım.Kitapları okuyup CDleri dinliyorum.7agustosta başladım, başaracagımı bi,liyorum.Böylesi bir yolculukta iyiki varsınız teşekkür ederim. Bugünlerde herşeyi birbirine karıştırmaya başladım nasıl yapacagımı şaşırıyorum,meal ilede olsa bana yardımcı olursanız sevinirim.Aktif olarak halen eşimle birlikte çalışmaktayım. Kendime zaman ayırmaya çalışıyorum.Şimdiden herkese merhaba.teşekkürler.25889 |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI merhaba hoşgeldin seni çok heycanlı ve istekli gördüm ve bu beni çok sevindirdi..yola çıkmışsın aradığın her neyse en kısa sürede eminimki bulacaksın..cevaplar kendiiğinden gelecek göreceksin..şimdi tam olarak ne öğrenmek istediğini anlayamadım ama eminim zamanla sende bizde anlayacağız..biz burada sorulara cevap verdikce aktif olarak yardımlaştıkca aradığımız sorulara cevap buluyoruz..eminim ki bu kadar heycanla yola çıkan sende en kısa sürede istediğine kavuşacaksın.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI merhaba, bende katılmak istiyorum ama bu isteğimin altında sadece ve sadece siteyi yapan kişiler emeklerinden dolayı teşekkür etmek var.. hazırlanmış olan mp3 leri önce hadi canım sende diyerek gayri ihtiyari indirdim ve dinlemeye başladım.. hemen ertesi gün inanılmaz bir şekilde insanlarla olan sohbetlerimde insanların gözlerinin içine baktığımı farkettim, halbuki daha öncesinde öyle göz göze sohbet edemiyordum.. ve yaklaşık 15 gündür dinlemeye devam ediyorum, kişiliğimde çok şeylerin değiştiğinin farkındayım.. şimdi eşime ve çocuklarıma da dinletiyorum ve onlardaki değişimi de büyük bir keyifle izliyorum.. bu sitenin hayata geçmesinde ve hizmet vermesinde emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ederim.. sevgiyle kalın.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI merhabalar bu siteyi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.36 yaşında eşinden ayrılmış,14 yasında bir oğlu olan bir öğretmenim.burada öğrenip uyguladıklarımın hem bana hem oğluma hem de öğrencilerime çok iyi geleceğini düsünüyorum.ancak telkinleri yalnıs sırayla dinliyormusum.önce mutluluk telkinini dinledim.uzun süre birsey duyamadım.şimdi suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkini birlikte dinlemeye başladım.hafifte olsa bişeyler duyuyorum.şimdi herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum.hayatımı kendim biçimlendirdiğimi biliyorum artık.bu sitenin sıkı takipçisiyim.emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. herkese iyi bayramlar.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Ben yine varım Şu program bir bitsin, buradayım hep zaten. :)) Zevkle |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Öncelikle herkese merhaba... Aranıza yeni katıldım ve ben de bu aktiviteye KATILIYORUM:) Kısacık kendimden bahsetmem gerekirse...9 yaşında bir yakışıklının annesiyim. Ankara'da yaşıyorum.41 yaşındayım.Reiki, pranik şifa, hipnoz, aile dizimlemesi, kuantum dokunuş, inner-speak vb konularda uygulamacı, NLP, beden dili vb. konularda eğitmen ve yaratıcı drama lider adayıyım:) Sanat tarihçi ve halkla ilişkiler uzmanıyım. Ama üniversitesine gittiğim bölümler hobilerimden daha geri kaldılar:) Yaradanı, kendimi, çocukları,gülmeyi ve doğayı çooook seviyorum...(sevmediğim bi şey var mı? bilmem..:)) Anlatacak bir dolu şey vardır daha ama şimdilik bu kadar diyeyim... Burada güzel paylaşımlarda bulunmayı ümit ediyorum. Hepinizi bir kere daha en içten sevgimle selamlıyorum... Işıkla; aşkla kalın... Birsen (unica) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Yanımıza hoşgeldiniz Birsen hanım, Yakışıklınız çok şanslı olmalı böyle bir anneye sahip olduğu için. Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI bu eğlenceli ve de kendimi geliştirmede yarışacağım aktiviteye ben de katılıyorum tabiki de |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI ben daha yeniyim emme iddalıyım arkideşler xd |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Eylül ayının son haftasında bu etkinliğe katılmak için biraz geç kalsam da şimdiden katılıp ekim ayında da devam etmek istiyorum. Bakalım ne kadar başarılı olabileceğim? 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |