![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI merhaba ben emine |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI unutmuşum yahu bnde varım =) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Temmuzda olmadı kısmetse ağustosa diyelim o halde:) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI slm bende katılıyorum |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Merhaba ben aranıza 2 ay önce katılmıştım ama bu foruma yeni katıldım. Herkese merhaba....lütfen biraz bilgi alabilir miyim? |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI merhaba bende aranıza kkatılmak istiyorum fakat ben sesli dinleyemiyorum.acaba birşeymi yuklemem gerekiyor |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Harika bende varım....k8908 |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI merhaba ben de varım :-))) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Alıntı:
tabiki ..amaç sitedeki aktif atılımı arttırmak..konu paylaşarak yada arkadaşlarımaza açtığı konularda yardımcı olarak yarışmaya katılabilirsin..aslında amaç kendi düşüncelerimizle paylaşımı arttırmak kopyala yapıştırdan öte bir durum yani..paylaşımlar arttıkca deneyimler paylaşıldıkca eminimki hepimizin hayrına olacaktır..umarım yardımcı olabilmişimdir..sevgiler..y789 |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Merhaba bende aranıza yeni katıldım ama telkin cd leriniz elime daha önce geçmişti malesef düzenli dinleyemedim . Acaba günde kesintisiz kaç saat dinlemem yeterli olur.Düzenli dinlediğimde deneyimlerimi paylaşmak isterim. Sevgiyle kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 AM. |