![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Foruma giren ve aktif olan üyeler kendiliğinden seçilmiyor mu? Katıldığımızı belirtmemiz şart mı? Eğer öyle ise ben de katılmak istiyorum ...956k |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Bilgencim konu içinde tüm bunların cevabı var zaten. Ancak Ağustos ayı içinde önceki iki aydan farklı bir uygulama içine girip konuya katılmayanları da değerlendirmeye alabilirim. Önceki aylarda sadece katılmak istediğini belirtenleri dahil ediyordum. Her üye de katılmak istemeyebiliyor çünkü. Bu ay belli olmaz ne yapacağım. Sen sormuşken bende bunu söyliyim. Sonra konuya katılmayan biri alırsa herkesin bilgisi olsun. girlhaha Yine de katılmak isteyenler belirtirlerse bu başlık altında incelemek daha kolay olacaktır. Yoksa gözden kaçırmalar söz konusu olabilir. Sevgiler. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI ben de aranıza yeni katıldım.henüz sitenizi tanımaya çalışıyorum.rehber bölümü tavsiyenize ben de uyacağım :) |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Alıntı:
Teşekkür ederim. Mutlu paylaşımlar diliyorum. Sevgiler. sapkal89 |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI bende katılıyorum. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI merhabalar |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI bende katılıyorum.. ağustos benim için güzel olacak gibi geliyor bana.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Evet tatlım her şey yoluna girecek. Hiç endişelenme sen. Sevgiyle kal. :zpzp: |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Bende katılıyorum bendeeeee sevincli sevincli sevincli Bu ay çoook eğlenceli gececek eminim girlhaha girlhaha girlhaha Bu geceden başlıyorum kolları sıvamaya,koşuşturup durmaktan katıldığımı bildirmeye yeni fırsat bulabildim dl67 dl67 dl67 Herkese bol paylaşımlar diliyorum arkadaşlar girlhaha girlhaha girlhaha http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI Ağustos ayı çekişmeliii geçecek..happy6happy6happy6happy6happy6happy6happy 6happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM. |