Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Dünyadan Başarı Hikayeleri

Uyarılar

CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!..

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BÜYÜK TÜRK DEVLETİ’NİN ÖZGELECEĞİ Tarih 29 Ekim 2023, yer İstanbul… 2023 YILI, DÜNYA’NIN SÜPER GÜCÜ OLAN BÜYÜK TÜRK DEVLETİ ÖNCÜLÜĞÜNDE, TÜM DÜNYA DEVLETLERİNİN KATILIMIYLA “DÜNYA BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI” İLAN EDİLEREK İMZALANDI!.. Bu bir hayal mi? Varsayalım ki bu bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-10-2008, 10:38 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 149
Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!..

BÜYÜK TÜRK DEVLETİ’NİN ÖZGELECEĞİ


Tarih 29 Ekim 2023, yer İstanbul…

2023 YILI, DÜNYA’NIN SÜPER GÜCÜ OLAN BÜYÜK TÜRK DEVLETİ
ÖNCÜLÜĞÜNDE, TÜM DÜNYA DEVLETLERİNİN KATILIMIYLA
“DÜNYA BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI” İLAN EDİLEREK İMZALANDI!..

Bu bir hayal mi?
Varsayalım ki bu bir hayal!.. Böyle bir hayalin yok sa, böyle bir hedefin olur mu?
Böyle bir hedefin yoksa bu sonuç gerçekleşir mi?
Elbette Hayır! Çünkü hayali olmayanın hedefi; hedefi olmayanın sonuçları olmaz!..
Dünyayı yönetenlere bir bak!.. Bunların bir avuç insan olduğunu görürsün. Toplam on bir kişi!.. Tüm uzantılarıyla birkaç yüz ve maşalarıyla birkaç bin!..
Hiç düşündün mü bunlar Dünyayı nasıl yönetiyor?!
Senden daha akıllı oldukları için mi?
Yoksa senden daha iyi ve özel insanlar oldukları için mi? Dünyayı yönetiyorlar?!


HAYIR! Çünkü tesadüf yoktur!..

Bunlar, önce dünyayı yönetmeyi hayal ettiler ve bunu hedef haline getirdiler. Bunu nasıl gerçekleştiririz sorusunun cevabına uygun çalıştılar. Medya ve para gücünü ele geçirerek, insanları ve devletleri istedikleri gibi yönlendirdiler. Bu egemenliklerini korumak için de kendilerine uygun metotlar geliştiriyorlar!..
İşin sırrı buradadır! Öğrenilmiş güçsüzlük, öğretilmiş korkular senin esaretindir!..
Kır zincirlerini ve kilitlen hedefine…
2023 yılında Büyük Türk Devleti önderliğinde, tüm insanlığın üstüne Barış ve Kardeşlik Güneşi’nin doğması için soruyu sor ve işe bunun cevabını aramakla başla… Unutma! Her sorunun cevabı vardır. Sana düşen bu saklı cevabı bulmaktır!..


Bunun gerçekleşmesi için ise, sadece BİR KİŞİ gerek!
“O Birisi Benim!” diyerek kendinden başla ve “O BİRİSİ BENİM!” diyen milyonları oluştur!

Ve şimdi Dünya Gazeteleri’nin manşetlerine GELECEĞİN TARİHİNİ YAZ!..

• Dünya hâkimiyeti elinde olduğu halde, padişahlığı sırasında bir Ermeni ile eşit ortamda yargılanan ve suçlu bulunan zamanın Cihan Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in yargılandığı Üsküdar’daki mahkeme binasının aynısı, Ermenistan’da Adalet Müzesi adıyla açıldı. Ermenistan aydınları, geçmişte var olan emperyalist devletler tarafından kullanılarak katlettikleri Türklerden, ataları adına özür dilediler. Bu hatalarından dolayı kendilerini yok etmeyip tehcir kararı alan tarihteki Osmanlı Devletine şükran anıtlarını, 24 Nisan 2014’te aynı tarihte California ve Paris’te törenle açtılar.
Anıt, Dünya Heykel Sanatçıları Derneği üyelerince yapıldı.


• Ankara’da binlerce dönüm bir alan içinde kurulan “Türk Tarih Parkı” 18 Mart 2015’de açıldı.
Parkın giriş kapısına Alman Tarihçi Noumark’ın “TARİHTEN TÜRK’Ü ÇIKARIRSANIZ, TARİH KALMAZ!..” sözü, Dünyanın en özel mermerlerinde kabul edilen bordo renkli Elazığ Mermeri üzerine kazındı.
Bölümler halinde tasarlanan Türk Tarih Parkı, aynı zamanda bir sanat harikası. Yakın tarihimizden başlayarak, Çanakkale Destanı ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm safhaları, bir film platosu gibi canlandırıldı. Osmanlı, Selçuklu, tarihte yer almış Türk İmparatorlukları, Türklerin tarihteki ilk izleri, Türklerle akrabalık bağı olan milletler bölümlerini gezerken, adeta zamanda yolculuk yapıyorsunuz. Örneğin, Selçuklular bölümünü gezerken, o zamanda yaşayan insanların kıyafetleriyle size Selçuklu yemekleri sunuluyor. Sipahi askerleriyle konuşuyorsunuz. Eğitimli askerlerden Selçuklularla ilgili bilgiler alıyorsunuz. Tenha noktalara konulmuş köşe taşlarına yardım için attığınız bir parayı, ihtiyacı olan biri, incinmeden alıyor. Selçuklu hamamında yıkanabiliyorsunuz. Ayrıca bugün yaşayan Türk toplulukları da kendilerini sembolize eden binalarda, bir kültür merkezi olarak hizmet veriyorlar.

• İl Milli Eğitim Müdürlükleri, her ilde minyatürü kurulmuş olan Türk tarih Parkı’na, tüm ilköğretim öğrencilerini en az bir kez getirecek. Öğrenciler, 1200 yataklı modern tesislerde 3 gün kalarak tarihlerini severek ve eğlenerek öğrenecekler.

• Yine Ankara’da ve Türk Tarih Parkı yakınında Kurulan Türkoloji Enstitüsü’ne T.B.M.M kararıyla Türkolog yetiştirilmek üzere, tüm Dünya Ülkeleri’nden ikişer öğrenciyi burslu olarak almaya karar verdi.

• “23 Nisan Dünya Çocukları Kardeşlik ve Dostluk Bayramı” olarak ilan edildikten sonra, gelenekselleşen 23 Nisan şenliklerinin 4.sü 2019 yılında Türk Tarih Parkı’nda kutlandı!..

• 2023 yılı, Dünyanın süper gücü olan Büyük Türk Devleti öncülüğünde tüm dünya devletlerinin katılımıyla Dünya Barış ve Kardeşlik Yılı ilan edilerek imzalandı!..

• “Dünya Devletleri her yıl 29 Ekim günü, insanlığın geleceğine ışık tutmak için Büyük Türk Devleti öncülüğünde İstanbul’da toplanma kararı aldı. Dünya kaynaklarının artan Dünya nüfusuna yetmemesi ihtimaline karşı yeni projeler tartışılıyor. Yaşanır Gezegenler ve Yerleşimler adlı proje için kurulan Dünya Bilim Konseyi Yeni yerleşimler Araştırma Grubu çalışmalarını hızlandırdı.
“O Birisi Benim” ilkesini ortak ilke olarak kabul ederek işbirliği kararı alan 2500’ü aşkın sivil toplum kuruluşu, Yaşanır Gezegenler ve Yerleşimler projesi için Bilim Konseyi’ne tam destek verdi.

• Işık hızının ¼ ü bir süratle uzayda yolculuğuna devam eden Uzay Araştırma Gemisine, 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 10. yılında ürettiği ve halen Belçika’da müzede bulunan uçağın ismi verildi. Uzay gemisinde bulunan, yaklaşık 1 milyar dünya yılı ömrü olan akıllı robota, Dünya’daki ilk robotu yapan Türk bilgini Diyarbakırlı Ebul-iz’in adı verilmişti. Yeni keşfedilen ve dünyanın adeta ikizi olan gezegene ise, Dünya’nın döndüğünü ve yuvarlak olduğunu ilk keşfeden Türk bilgini Biruni adı verildi.


• Evrenin her noktasında kesintisiz var olan elektromanyetik dalgaları, kesintisiz enerjiye dönüştüren bir pille çalışan akıllı robotun yönettiği uzay gemisinin dış yüzeyine, Dünyadaki ilk yazı tabletlerini icat eden Sümerler’in alfabesiyle “Yüksel Türk!.. Senin için yüksekliğin hududu yoktur!” yazıldı.

• “Dünyanın Organik Besinler Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Kurulu”, genetiğiyle oynanmış ve ikinci bir tohum vermeyen her türlü bitki tohumunun üretimini, insan neslini kısırlaştırabileceği için yasaklandı. Tarım alanları korunarak ve organik üretim artırılarak insanların beslenme sorununa cevap verme kararı alındı.

• İnsanlığa zararlı uyuşturucu bitki üreten bir grup, Ay’da bulunan insanlık suçluları açık hapishanesine gönderildi… Dünyada kapatılan hapishanelerden gönderilen Genetik problemli teröristlerle birlikte Ay’da yaşayacaklar. Ayrıca insanlık için gerekli olan madenleri üretme fırsatı onlara da verildi.

• Üye sayısı milyarları aşan “Üretmeden Tüketmeyenler Derneği” icra kurulu, Yeryüzünde tek bir yoksul insan kalmasa bile, üretmeden tüketen insanları “üreten insan” haline getirmek için eğitim seminerlerine devam kararı aldılar.

• Nazi Almanyası’nda Yahudilere uygulanan soykırımdan çok daha korkunç olan, adeta tarihten silinen 50 milyon Kızılderili anısına Amerika Kıtası’nda Özgürlük Anıtı dikildi. Soykırımın tamamlandığı tarih olarak kabul edilen 1890’daki Yaralı Diz Katliamı’nın anısına, anıta YARALI DİZ ÖZGÜRLÜK ANITI adı verildi… Kazanmak veya Kaybetmek kavramlarının, Dünya milletlerinin eğitim sistemlerinde Üretmek ve paylaşmak kavramlarıyla 2019 yılında yer değiştirmesi sonucunda, uyuşturucu ve kumar sektörünün çökmesi, bu girdaba düşmüş Kızılderili’leri kültürlerine döndürdü ve nüfusları artarak 2038 yılı itibariyle 19 milyona ulaştı.

• “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek, 110 yıl önce orduları dağıtılmış harap ve bitap düşmüş bir millete destanlar yazdırarak Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözü,
10 Kasım 2038’de Dünya devletleri tarafından, insanlığın barış içinde yaşaması için ortak ilke olarak benimsendi. Karar Ankara’da Anıtkabir de imzalandı. Bu ortak ilke devletlerin anayasalarına eklendi.


HAYDİ ERDEMLİ İNSAN!..

BÜYÜK TÜRK DEVLETİ İÇİN, İNSANLIĞIN EGEMEN OLDUĞU BİR DÜNYA İÇİN,
ÖNCE ÇALDIRDIĞIN HAYALİNİ GERİ AL! VE ÖĞRENİLMİŞ GÜÇSÜZLÜĞÜ SAHİBİNE;
YANİ KARANLIKLARDAN BESLENEN KORKULARIN EFENDİSİNE GERİ VER!..
UNUTMA! KARANLIK, IŞIĞIN OLMADIĞI YERDİR!
SEN IŞIK OL, ONLAR IŞIKTA ZATEN YOKTUR!..


“O Birisi Benim” diyenden, “O Birisi Benim” diyene;
Senden Sana Selam Olsun…

Alıntı: Cemal Akkuş

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Fihi ma fih "ne varsa içindedir"... Hz. Mevlana
empati72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!..

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri CUMHURİYET DEMEK, HEDEFİ OLAN NESİL DEMEKTİR!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BÜYÜK TÜRK DEVLETİ’NİN ÖZGELECEĞİ Tarih 29 Ekim 2023, yer İstanbul… 2023 YILI, DÜNYA’NIN SÜPER GÜCÜ OLAN BÜYÜK TÜRK DEVLETİ ÖNCÜLÜĞÜNDE, TÜM DÜNYA DEVLETLERİNİN KATILIMIYLA “DÜNYA BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI” İLAN EDİLEREK İMZALANDI!.. Bu bir hayal mi? Varsayalım ki bu bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.