Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Dünyadan Başarı Hikayeleri

Uyarılar

ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 'Ben artık kadınlarla yarışmak istiyorum' Selçuk Havaalanı'nda gerçekleşen Türkiye Otodrag Şampiyonası yarışına katılan Sıdıka Başkara, erkek rakiplerine taş çıkarttı... FATİH YALÇINKAYA Sıdıka Başkara 29 yaşında, evli ve bir çocuk annesi... Başkara, üniversiteyi işiyle alakalı olmadığını düşündüğü için bırakmış. Ankara Ostim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-08-2008, 04:07 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR

'Ben artık kadınlarla yarışmak istiyorum'







Selçuk Havaalanı'nda gerçekleşen Türkiye Otodrag Şampiyonası yarışına katılan Sıdıka Başkara, erkek rakiplerine taş çıkarttı...

FATİH YALÇINKAYA

Sıdıka Başkara 29 yaşında, evli ve bir çocuk annesi... Başkara, üniversiteyi işiyle alakalı olmadığını düşündüğü için bırakmış. Ankara Ostim Sanayi Bölgesi'nde vana üretimi yapan FAF'da, 1996 yılından beri Satın Alma Şefi olarak görev yapıyor. Eşi Hasan Başkara da çalıştığı fabrikanın müdürü ve iyi bir makine mühendisi. İkisi de iş hayatlarında çok başarılılar ve ailenin minik üyesi 5 yaşındaki Melih ile beraber mutlu bir yuvaya sahipler. Ancak Başkara ailesi, diğer ailelerden çok farklı. Onlar Türkiye Oto Drag Şampiyonası'nın müdavimleri. Hasan Bey otomobili yarışlara hazırlıyor, küçük Melih annesine destek oluyor, Sıdıka Hanım da direksiyonun başına geçiyor ve erkek rakiplerine taş çıkartıyor.

SOKAK YARIŞLARI
Araba yarışlarına katılma fikri nereden çıktı? Böyle bir yeteneğiniz olduğunu ne zaman keşfettiniz?
"Eşim otomobillere çok meraklıdır. Kendisine BMW M3 aldı ve modifiye ettirdi. Arabasındaki hızı, torku görünce çok heyecanlandım. Ben de BMW 3.16 aracıma hemen modifiye istediğimi söyledim. İyi araba kullanırdım ancak yarışlara katılma fikri ilk kez bir sokak yarışında ortaya çıktı. Ankara'da geceleri Enka'nın arka sokaklarında toplanırlardı. Ben de bir gece arkadaşlarımla yarışa katıldım ve hepsini geçtim. O an yarışlara katılma arzum arttı. Eşim de çok heyecanlandı ve benim yarışlara katılmam için her türlü özveriyi gösterdi. Eğer onun desteği olmasaydı heralde ben yarışlara katılma cesaretini gösteremezdim."

Profesyonel olarak ne zaman yarışmaya başladınız?
"Önceleri mahalli yarışlara katılıyordum. Son İzmir mahalli oto drag yarışında birinci oldum. Ancak profesyonel olarak ilk yarışım Antalya Oto Drag'dır. Geçen yıl Türkiye Oto Drag Şamyiyonası'nda 2. sınıfta Türkiye üçüncüsü oldum. Bu yıl ulusal yarışlardaki ikinci sezonum. Bu yıl sınıf değiştirdim ve 5. sınıfta yarışıyorum."

EŞİMİN DESTEĞİ
Bu sezona nasıl hazırlandınız?
"Tabii ki çalışmalara çok uzun bir süre önce başlıyoruz. Arabanın bakımına sürekli zaman ve para ayırmak gerekiyor. Ancak eşim çok iyi bir makine mühendisi ve otomobillerden çok iyi anlar. Dolayısıyla eşim benim mekanikerimdir. Büyük bir özveriyle arabayı yapar ve yarışlara hazır hale getirir. Yani eşim hobi olarak arabamı topluyor, ben yarışıyorum. Aslında kendisi de yarışabilir. Ancak o benim yarışmamı istiyor ve her zaman destekçim oluyor. Her başarılı erkeğin arkasında nasıl bir kadın oluyorsa; bence her başarılı kadının arkasında da bir erkek vardır."
Otomobil yarışları genelde erkeklerin yaptığı bir spor. Burada bayanları temsil ediyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz?
"Mahalli drag yarışlarına katılan bayan arkadaşlarım var. Ancak ben Türkiye'de profesyonel yarışan tek bayanım. Tek bayan olmak ve sadece erkek rakiplerimle yarışmak istemiyorum. İki sene daha profesyonel olarak yarışmayı planlıyorum. Bu süre içinde bayan arkadaşlarımı da pistlerde görmek istiyorum. Yurt dışındaki yarışlarda bayanların katılımı üst seviyelerde gerçekleşiyor. Niye bizde de olmasın? Bayanların sadece yarışlarda değil, her alanda kendilerini göstermesini ve başarılı olmasını istiyorum."

"EVİM VE AİLEM"
Burada sizi yarışçı kimliğiniz ile tanıdık. Günlük yaşamınızda neler yaparsınız? Otomobil hayatınızda yine öncelikli mi?
"Hayır. Her şeyi eşit tutmaya gayret gösteriyorum. İşe, eve ve yarışlara yetişmeye çalışıyorum ve bazen çok zorlandığım oluyor. Evimin hanımlığını da ben yapıyorum. Evime hiçbir zaman temizlikçi girmedi. Bu konuda çok titizimdir. Evimin işlerini hiçbir zaman aksatmıyorum. Ayrıca iyi bir aşçıyımdır. Arkadaşlarım kekimi ve gözlememi çok severler. Esas olarak insanlara çok önem veririm. Onlar benim için çok önemlidir ve onlara zaman ayırmaya çalışırım. Haftasonları mutlaka kendi ailemi ve eşimin ailesini ziyaret ederim. Bu yoğun tempoda kimseyi ihmal etmemeye özen gösteriyorum. Eşim ve oğlumla her zaman beraberiz. Ben, eşim ve oğlum çok iyi bir takımız."
İyi bir ev hanımı ve iyi bir yarışçısınız. Kadınların toplumca iyi araba kullanamadığı kabul görüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ve bayanlara önerileriniz nelerdir?
"Bayanlar öncelikle kullandıkları aracı tanımıyorlar. İnsanın hakkında fazla bilgi sahibi olmadığı bir şeyi kullanması tabi ki korkuya neden oluyor. Bayanlar hareket halindeyken mesafe korumakta zorlanıyorlar ve aşırı heyecanlanıyorlar. Bu yüzden ben de bazen bayan arkadaşlarıma kızarım. Ancak bu şekilde davranan erkeklerin sayısı da az değil. Kendini ve otomobilini tanıyan, çok iyi araba kullanan bayanlar da görüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Bayanlara kendi kabiliyetlerine göre yolda şeritlerini belirlemelerini öneririm. Eğer yavaş ve acemiyseler mümkün olduğunca sağ şeritten gitsinler. Çünkü erkekler sol şeritte yavaş giden araçlara aşırı tepki gösteriyorlar. Tabii ben de sol şeridi gereksiz yere kullananlara kızıyorum."

"İKİ YIL DAHA"
Bu yarışta mekanik bir arıza sonucu yarıştan çekilmek zorunda kaldınız. Bundan sonraki hedefleriniz neler?
"Evet çok iyi hazırlanmıştık. Ancak mekanik sporlarda bunlar başınıza gelebiliyor. Şu an mekanik arızanın ne olduğunu bilemiyoruz. 23-24 Temmuz tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan yarışa umarım yetiştiririz ve tekrardan böyle bir arıza ile karşılaşmayız. İki yıl daha yarışmayı düşünüyorum. Bu iki sene içinde Türkiye şampiyonu olmak istiyorum. Daha sonra yarışlara veda edip evimin hanımı olabilirim. "

En hızlı araçlar burada...
Hız ve zaman esasına dayalı kısa mesafeli sprint yarışlardır. Otomobil ve motosiklet branşlarında yapılır. Yarışlar 400 m. uzunluğunda ve 15.5 m. genişliğindeki düz parkurlarda yapılır. Sadece bu yarışlarda kullanılmak üzere modifiye edilerek kullanılan araçlara "dragster" adı verilir. Dragsterlerin belirlenmiş standart ölçüleri yoktur. Ancak güçleri en fazla 1500 beygir olabilir.

YEŞİL IŞIKLA...
Çıkış yapabilmek için pistin ortasında bulunan direklerde yeşil ışığın yanması beklenir. Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte araçlar aynı anda çıkış yaparlar. Drag yarışları eleme usulü turnuva olarak düzenlenir. Yarışmacılar çift olarak kalkarlar ve kaybeden yarışmacı elenir. Kazanan yarışmacı, diğer eleme grubunda kazananla eşleşir ve bu kalkışlar, finalde tek bir yarışmacı kalıncaya kadar devam eder. 2 kez üst üste yeşil ışık yanmadan çıkan (fodepar yapan) yarışmacı diskalifiye edilir.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 04:09 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR

basarılarını kutladıgım bi ablam 3. katagoride tatlı şirin ve bazı uyuz zengin veledlerine ders olsun diye woswagen tosbaya bugaru motoru ve g t30 turbosu takılarak modifiye edilmiş bi tosbayla yarısıyor sayarım ve severim kendisini cok basarılı bi ablamdır basarılarının devamını dilerim bunu gördüm ve paylasmak istedim sizle !
bu arada o sıdıka ablamın sokak yarısı dedigi yere:d gitmeye yarısmaya cesaret ister bende bi zamanlar cok takılıyodum oraya :D ama artık otoban polisleri ve milli istihbarat teskilatı rahat vermiyo :P
orda parasına kontana deposuna envayi cesit esyasına cep telefonu vb hatta ve hatta özür dilerim kadınına kalkan bile gördüm ama biz genelde zevkine kaldırıyoduk :P
__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri ARKADAŞLARI EV GEZMESİNE GİDERKEN O PİSTLERDE DOLAŞIYOR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 'Ben artık kadınlarla yarışmak istiyorum' Selçuk Havaalanı'nda gerçekleşen Türkiye Otodrag Şampiyonası yarışına katılan Sıdıka Başkara, erkek rakiplerine taş çıkarttı... FATİH YALÇINKAYA Sıdıka Başkara 29 yaşında, evli ve bir çocuk annesi... Başkara, üniversiteyi işiyle alakalı olmadığını düşündüğü için bırakmış. Ankara Ostim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.