Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Dövüş Sanatları Klubü > Dövüş Sanatları Cd'leri

Uyarılar

Dövüş Sanatları Cd'leri Dövüş Sanatları Motivasyon Cd'leri

Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Dövüş Sanatları Klubü ve Dövüş Sanatları Cd'leri Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız WING CHUN NEDİR Wing Chun zihinsel ve duygusal otokontrol yeteneğini geliştiren, mükemmel bir hız ve güç kazandıran Güney Çin kökenli bir dövüş sanatıdır. Büyük Usta Ip Man (1893-1972) tarafından aktif olarak tanıtılan ve Ip Man ‘ın 1949 yılında Hong Kong’a ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dövüş Sanatları Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Dövüş Sanatları Cd'leri nerededir kimdir Dövüş Sanatları Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dövüş Sanatları Cd'leri hipnoz Dövüş Sanatları Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dövüş Sanatları Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dövüş Sanatları Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi

Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-11-2015, 10:48 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
zahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: Güzellikler Diyarı
Mesajlar: 288
Tesekkür: 609
209 Mesajinıza toplam 756 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahid is an unknown quantity at this point
Post Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

WING CHUN NEDİR

Wing Chun zihinsel ve duygusal otokontrol yeteneğini geliştiren, mükemmel bir hız ve güç kazandıran Güney Çin kökenli bir dövüş sanatıdır. Büyük Usta Ip Man (1893-1972) tarafından aktif olarak tanıtılan ve Ip Man ‘ın 1949 yılında Hong Kong’a gelişinden sonra yayılan Wing Chun, ilk olarak Hong Kong, Macau ve Taiwan’da gelişmiştir. Günümüzde dünyanın önemli ülkelerinde yüzbinlerce insan tarafından çalışılmaktadır. Ip Man’ın Wing Chun yolculuğu Usta Chan Wa Shun’la başlamıştır. Ip Man, Usta Chan Wa Shun ‘un doğrudan ders verdiği resmi öğrencisidir. Usta Chan Wa Shun tüm hayatı boyunca 16 kişiye Wing Chun eğitimi vermiştir.

Ip Man Çin’li öğrencilerden başkasına Wing Chun öğretmemiştir. Ama onun öğrencileri Wing Chun Kung Fu bilgilerini dünyanın geri kalanına paylaşmışlardır. O emekliye ayrıldıktan sonra iki oğlu Ip Ching ve Ip Chun, Lo Man Kam, Lok Yiu, Wong Shun Leung, Leung Sheung, Chu Shong Tin Wing Chun öğretmeye devam etmişlerdir. En ünlü öğrencisi ünlü bir dövüş ustası ve film yıldızı olan Wing Chun’u kendi Jeet Kune Do dövüş sisteminde şekillendiren Bruce Lee’dir.

Büyük Usta Ip Man hayatı boyunca Wing Chun’un ezilen ve savunmasız insanların faydası için kullanılması gerektiğini düşünmüştür. Wing Chun’u hiçbir zaman kendini yüceltmek ve çabuk zengin olmak için bir araç olarak görmemştir. Ip Man 8 yıl Japon istilasına karşı savaşmıştır.Yaşadığı şehrin onurunu kurtarmak için çağrıldığında memnuniyetle kabul etmiştir. Ip Man’a göre Wing Chun’un özü onur ve cesarettir. Ip Man’ın erdemli vatandaşlık anlayışı her zaman karşılığını bulmuştur. Karşılık düşünmeden yaşadığı şehrin onurunu kurtarmış ve ihtiyacı olduğundada şehir ona karşı vefasını göstermiştir. Hayatı boyunca elinde verebileceği ne varsa vermenin yollarını aramıştır.Genelde sunduğu tek şey paha biçilemez Wing Chun’u olmuşturki ; onuda samimiyet ve dürüstlük gösterenlere sunmuştur.
Daha Fazla Bilgi Almak isterseniz;
http://www.wingchunturkey.com/
Hayırlı Günler Diliyorum....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
zahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2016, 12:57 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Janit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 118
Tesekkür: 64
51 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Bence Wing Chunun günlük hayatta en etkili dövüş sanatı.
Janit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2016, 01:37 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Yaptıkça bazı şeyleri fark ediyorsunuz ama gerçekten çok etkili bir sistem ama milim milim çalışmak gerekiyor.Doğru yerlerde çıkardınız mı karşınızdakilerin çok fazla şansı yok ve karşı tarafın kuvvetli olması sen kaldıraç gibi çalıştığın için senin lehine oluyor.Bizde şu an kuvvetle çalışıyoruz kuvvet yok ana temamız olsa da tabi bizim mazi bir buçuk ay.

İp man ömrünü bu sisteme vakfetmiş ama aslında İp man'ın öğrencileri ve öğrencilerinin öğrencilerinin çıkardığı ve isim koyup ben sistem kurdum dediği sistemleri saymazsak üç ayrı jenerasyondan üç sistem bugün Çin'de gelenekselleştirilmiştir.

Futsan Çin'de boydan boya dövüş okullarının olduğu sokağın bir ucunda Çin şifacısının olduğu bizim baharatçılar çarşısı diyebileceğimiz meşhur bir sokağa sahiptir.Burada onlarca okul birbirlerine rakip haldedir.Üç usta tek tek bütün ustaları ve farklı bütün stilleri yener.Bunlar İp Man , Yo Choi ve Yuen Kei San dır.Bu üçünün de tek ortak özelliği farklı hoca ve jenerasyonlardan gelse de Wing Chun yapmalarıdır.Dönemlerinde Çin'de onlara üç kahraman denilmiştir.

Wing Chun'un gayri resmi bir adı da üç kahraman Kung fu sudur.

Milli antrenör bir hocamız var.Tonbei ve pigua'da çalışmış.Bir dönem Çin'de kalmış.Çin'de hangi stilden hocanın önüne gidin eğer WingChun gardı aldıysanız sizden uzak durur , der.

Sanılanın aksine Wing Chun kökeni hatun kişiye gitmesi bir İp Man efsanesi.Shaolin tapınağından kaçan beş rahip tarafından bulunan ya da tapınağa casuslar girip tapınağın sırlarını öğrenip yakınca biz bildiğimiz sistemle bunları yenemeyiz tüm kung fuları yenecek farklı bir sistem bulmalıyız düşüncesiyle bulunan bir stil.Bir iddia tapınakta çok eskiden beri yapılan ama kapalı kapılar ardında kimseye gösterilmeden yapılan bir sistemdi wing chun.

WTAA-TR Wing Tsung - Wing Tsung Sporu - Wing Tsung Tarihi

Burada detaylı bilgi mevcut.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2016, 04:40 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

ben wingchun yapıyorum yıllardır ve tek birşey diyebilirim en etkili sanattır kendisi gerçekten bir sanattır bana 1 saniye içerisinde 15 20 olasılığı değerlendirme gibi bir yetenek kazandırmıştır..
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2016, 01:59 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Janit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 118
Tesekkür: 64
51 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Etkili bir wing chunun sokak kavgası için en etkili sanat olduğunu düşünmemin yanında,kendimi wing chuna yatkın hissediyorum.Zaten ince uzun bir yapım var.Ancak bu sanatın eğitimini almadığım için aklıma takılan bazı şeyler var.Mesela sen kaldıraç gibi çalıştığın için karşı tarafın kuvvetli olması senin lehine oluyor demişşinya,işte orasının nasıl yapıldığını tam anlayamadım.Bunu gösteren video falan varmı acaba.



Mesela böyle kalıplı biriyle normal kiloda iyi bir wing chun bilen biri baş edebilirmi sizce?
Janit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2016, 07:03 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Janit bu sorunun pek çok cevabı var.Paylaştığın videodaki Bon Jovi-İt's my life coverı haricinde ilginç bir şey göremedim.Askerde klasik üç nokta kuralı vardır.Dördün üçü de derler buna bir şeye tırmanırken dört uzvun iki el ve iki ayaktan en az üçünü sağlama aldıktan sonra boşta kalan uzvunu oynatırsın.İki elini ve iki ayağını aynı anda atmazsın.Bu dengeyle alakalıdır.

Adamın başta yaptığı hamle Amerikan deniz piyadeleri sisteminde de olan (MCNAB) sisteminde de olan basit bir numara..Rakibin bacağının arkasına özellikle diz kısmının arkasına ayağını sokarak onun dengesini bozmak için aslında bir moment noktası kullanıyorsun.Buna benzer şeyler wing chunda mevcut hatta yer dövüşü de mevcut ama wtc ülkemize Avrupa ekolü ve o zihniyetle girdiği için dai bok wing chunda yok diyorlar.



Kısaca hareketin mantığı bu.




Bu eleman bir iki bir şey göstermiş.Bir de şu önemli wtc dans yoktur sen eklemlerini minimum oynatırsın ama rakibinin eklemlerinden onun hamlesini anlamaya çalışırsın.O an da kendi taktik planlamanı yapar ve saldırıya geçersin.Her ne kadar rahatlama aklı ve kasları boşaltma ve yumuşaklık üzerine kurulu olsa da dövüşü kesinlikle öyle değildir.Yumruklarını adamın boynuna , adem elmasına , kulağının arkasına (ki kulak çınlatıyor sert olmasına gerek yok ve seni anlık sersemletiyor)Dövüşü çok serttir ve acımasızdır.Karşındaki adamın sistem bilip bilmediği çok önemli hala daha boksöre karşı işe yarar mı sorusu sorulur.Bunun cevabı aslında onun ne kadar iyi boksör senin ne kadar iyi wtc ci olduğunla alakalı.Pek çok hoca ilk darbeyi yeme sen at der.Bu taktiksel planlama ile alakalı.

On altı yaşında bir eleman var bir yıldır yapıyor okulu ayıcığın birini boyna tek yumrukla alt etmiş.

Ayrıca wtc kapalı bir sistem sen adamın içine girdin mi o uzun kollar avantajını kaybediyor.



Sifu Fernandez'in değişik videoları var.İsme aldanma wtcye do eklemek filan bazı saçma uyanıklıklar.Kendisi ufak tefek biri değil cüsseli birisi ama kendisinden daha cüsseli bir powerlifteri -- o da ne diyeceksin.Powerlifting kuvvet egzersizleri arasında bir daldır.Haltercilerin aksine halteri deadlift şeklinde kaldırırlar.Başka egzersizleri de var ama bu egzersizleri ortak özelliği yüksek patlayıcı kuvvet kazazndırmasıdır.Güreşçi de deadlift yapar MMA cı da ama powerlifting sadece bir iki hareket üzerine yoğunlaşır.Genelde iri yağlı ve güçlü adam(strongman competion) yarışmalarına katılırlar.Genelde birini alıp yere çalabilecek güçte yüksek patlayıcılığa sahiptirler eğer rep manyağı değillerse o derece dayanıklı olmuyorlar neyse---



Aralarında 20-40 kg civarı bir fark var.Bu videoda sadece bio mekanikler var.Defalarca kuvvete karşı kuvvet uygulamadığından bahsediyor.



Aynı videonun devamı.Bu sefer yumruk atıyor videoda 40 kilo fark olduğundan bahsediyor.O sıkı yumruk atmak için eğitilmedi bunu unutmayı diyor.

Wtc dünyanın en çok sevilen ve en çok nefret edilen dallarından birisidir.Bir savunma sanatı değil komple sistemdir ama elbette dünya en güçlü adamı da yenilebilir.Emin Boztepe'nin bir videosu var.Günümüzde ki en etkili ve bay bayan fark etmeksizin uygulayabileceği yegane spordur der.Çoğumuz masa başı çalışıyoruz , ailelerimiz var başka hobilerimiz var.Tarlalarda , fabrikalarda ağır işlerde çalışmıyoruz.Kuvvet içeren bir spora kısa sürede adapte olup uygulayabilmek o kadar kolay değil.

Ben kasları boşaltmak nefes açmak ve en önemlisi lobları dengelemek için yapıyorum.Bir sır vereyim tarihte ki pek çok Çinli savaşçının hatta sistem kuranların dahi Türk kökeni var.Bunlar o kadar kolay stiller değil.Ayrıca genel olarak Türkler wtcye çok uygun.Dünya'da isim salmış pek çok ustanın Türk olması tesadüf değil.



Emin Boztepe burada bahsediyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« kungfu-aikido | - »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı

Dövüş Sanatları Klubü ve Dövüş Sanatları Cd'leri Wing Chun-Bir Dövüş Sanatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız WING CHUN NEDİR Wing Chun zihinsel ve duygusal otokontrol yeteneğini geliştiren, mükemmel bir hız ve güç kazandıran Güney Çin kökenli bir dövüş sanatıdır. Büyük Usta Ip Man (1893-1972) tarafından aktif olarak tanıtılan ve Ip Man ‘ın 1949 yılında Hong Kong’a ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dövüş Sanatları Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Dövüş Sanatları Cd'leri nerededir kimdir Dövüş Sanatları Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dövüş Sanatları Cd'leri hipnoz Dövüş Sanatları Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dövüş Sanatları Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dövüş Sanatları Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.