![]() |
Cevap: bayramınız mübarek olsun herkesin tüm zamanı bayram tadında geçsin..bayramlarıda çocukların içindeki coşkuyla geçsin..kapıya gelen çocuklar şekerlerini alırken gözlerine ve şeker seçişlerine bir bakın..öyle bir bayram olsun işte.. |
Cevap: bayramınız mübarek olsun Herkese tüm sevdikleriyle birlikte mutlu geçirdikleri bir bayram diliyorum.actionsmile |
Cevap: bayramınız mübarek olsun Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Sevgi ve saygılarımı sunarım. İyi Bayramlar. |
Cevap: bayramınız mübarek olsun Sevgili Arkadaşlar; Hepinize dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mutlu ve Hayırlı Bayramlar dilerim. |
MUTLU BAYRAMLAR Hayatimdegisti; Seker bayraminiz tum sevdiklerinizle beraber mutlu olmasi dilerim. Sevgilerimle. |
Cevap: MUTLU BAYRAMLAR biraz gec kaldim, ozur dilerim, bayraminizi en icten duygularimla kutluyorum, mutlu neseli sevecen gunler diliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |