![]() |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR şeker gibi şeker tadında güzel bir bayram diliyor ve her kesin bayramını kutluyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR bayram geldiği için çok mutluyum.farklı bir havası var bayramın herkes tatlı telaşlarda,akraba ziyaretleri,dışarı çıkıyorum herkes özenle giyinmiş kuşanmış ailecek herkeste bayram havası. çok hoşuma gidiyor. umarım herkesin bayramı çok güzel geçer...iyi bayraamlarr :) |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR Herkese iyi bayramlar. Sevgi dolu nice bayramlara ulaşmak dileği ile, selamlar. |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR http://3.bp.blogspot.com/__ec5JGNBnn...881-de-cer.jpg şekerler bendenn ...sevgili forumum sizi cok cok cok seviyorumm ii varsınızzzzz .....ailemizz her geçen gunn biraz dahaaa büyüyorrrrr ....hepinizeee nice mutlu i bayramlarr |
bayramınız mübarek olsun k8908bayramda pc açamam şimdiden herkesin bayramını kutlamak istedim.kendinize çok iyi bakaın arkadaşlar sevgiyle kalınt678 |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR yeldaaaaaaa gelirim sekerler icin ama ::) mutlu bayramlar hepimize k8908 |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR Herkese iyi bayramlar, herşey gönlünüzce , kolaylıkla, mutlulukla, nasıl bir bayram ve hayat geçirmek isterseniz öyle gecirin dolu dolu, cevrenize mutluluk ve neşe kaynağı olun... Sevgiyle mutlulukla kalın.((:)) Herşeyin yeteri kadarı ama sevgi deryasında dolaşınnnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR HERKESE HUZUR DOLU BAYRAMLAR DİLİYORUM. SEVGİLER... http://img139.imageshack.us/img139/8978/etoile15oy9.gif |
Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR HEPPİNİZE, herkese sağlıklı, mutlu, neşe, huzur ve bolluk dolu güzel bayramlar diliyorum. Herkesten bir süredir uzaktım iş yoğunluğum sebebiyle fakat inanın hepinizi çok özledim. Hep aklımdasınız. SEvdiklerinizle birlikte güpgüzel bayramlar geçirmenizi dilerim. Sizleri seviyorum |
Cevap: bayramınız mübarek olsun Herkese hayırlı bayramlar dilerim.. smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 AM. |