Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız

Uyarılar

Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan abi doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu,sağlıklı,başarılı,güler yüzlü,sevgi dolu,heyecanlı,huzurlu yıllara.Yeni yaşınızda her şey istediğiniz gibi olsun Bu da sizin için seçtiğim hazır doğum günü mesajı (aslında ben yazmışım gibi yapıcaktım ama yuh artık oh.,.. falan oldum yaanee dedim kendi kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi

Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-10-2007, 06:18 AM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Atakan abi doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu,sağlıklı,başarılı,güler yüzlü,sevgi dolu,heyecanlı,huzurlu yıllara.Yeni yaşınızda her şey istediğiniz gibi olsun
Bu da sizin için seçtiğim hazır doğum günü mesajı (aslında ben yazmışım gibi yapıcaktım ama yuh artık oh.,.. falan oldum yaanee dedim kendi kendime sonunda açıkladım ) :
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
Yüzünüzde her zaman bir gülümseme olsun çünkü size çoook yakışıyor(gördüm)Bu gitarlı eser de size gelsin wave

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 08:17 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 229
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

doğum günün kutlu olsun
eylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 08:34 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan bey!
Hadi parti yapalım
Dansöz benden
__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 11:28 AM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 133
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dost78 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan bey

dost78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 12:02 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 235
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

dogum gununuz kutlu olsun...nice senelere....
__________________
Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall
elif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 01:19 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 7
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatdolu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Atakan Bey, doğum gününüz kutlu olsun. Bu yeni yaşınızda herşeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.

Sevgilerimle,
hayatdolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 02:12 PM   #17 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi



her gününüzün doğum günü tadında.. başarılarla.. mutluluklarla ve sevdiklerinizle olması dileğiyle..

TERAZİ

Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cumartesi
Uğurlu sayısı: 7
Uğurlu taşı: Opal
Uğurlu rengi: Yeşil
Uğurlu çiçeği: Mimoza
En büyük özelliği: Saygı
En büyük amacı: Kaliteli yaşam
Uygun partnerleri: Boğa, İkizler, Kova

TERAZİ'nin KARAKTERİ
Terazi burcu adalete olan düşkünlüğüyle tanınır. Herkese karşı iyi ve adil davranır. Haksızlıklara tahammül edemez. Rol yapmaktan hoşlanmaz. Olduğu gibi davranmak ister.

İyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Bu konuda ince eleyip sık dokur. Fakat kararını verdiği zaman amacına ulaşma yolunda kimse onu engelleyemez.

Kolay kolay sinirlenmez. Genellikle naziktir. Ama, arada bir sert çıkışlar yapabilir. Israr onu sinirlendirir. Zorlanmaktan hoşlanmaz. Bu gibi durumlarda sabrını ve nezaketini yitirebilir.

Zayıf taraflarından biri de aşırı merakıdır. Estetik merakı vardır. Hayatındaki herşeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna sevgilisi de dahildir.

TERAZİ
Terazi'nin iyi yönleri :Uyumlu ve geçimli olmak, duygusallık, zerafet.


TERAZİ ve İLİŞKİLERİ
Terazi burcu insanı dostluğa çok önem verir. Dostları onun için çok değerlidir. Kendi kafa yapısına sahip insanlarla dostluk kurmaktan hoşlanır. Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan hoşlanmaz.

Arkadaşları tarafından çok sevilir. Çünkü bulunduğu ortama neşe katar. Arkadaşları tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de çok güvenilir biri olmasıdır.

Beraber olduğu insan için bulunmaz biridir. Aşk sözleri döktürmekte üstüne yoktur. Birlikteliğinde dürüst ve sadıktır.


Terazi burcu erkeği ve kadınlar:
Onun için en önemli şey sadakattir. Çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sürekli ilgi görmek ve aşk sözleri duymak ister. Güzel kadınlara düşkündür. Cazibesini onları etkilemek için kullanır. Çapkınlığı sayesinde ilişkilerinde yeterli deneyimi elde etmiştir. Kadın ruhuna hitap etmeyi bilir.

İŞ
Yeni şeyler öğrenmeye önem verir ve entellektüeldir. Bu nedenle çabuk öğrenir ve işinde hızla ilerler. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir. yada ritmotrans konusunda uzman olabilir

TERAZİ BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Oscar Wilde, Margaret Thatcher, Brigitte Bardot, Rita Hayworth, Julio Iglassias, John Lennon ... Atakan Sonmez


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 03:35 PM   #18 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi


şamanik bilgiler günün enerjisinin şafağın sökmesiyle değiştiğini söyler. ben sabah 6 dan sonra doğduğunuzu varsayarak hareket ediyorum ama sanki gece yarısı doğmuşsunuz gibi de bir his var içimde.. dusun

maya takvimine göre burcunuz 6 Chicchan (Serpent)
doğduğunuz yılda ki günün enerjisi : Akış yaratır - Yaşamsal enerjinin, içgüdünün ve yaratıcılık için duyulan arzunun günü.
bu günde doğanlar : İhtiraslı, aşırı ve karizmatik

mayalı şamanlar asırlar boyunca biriken deneyimlerine dayanarak.. doğduğunuz günün yaşam amacınızı destekleyecek en uygun gün olduğunu açıklamışlardır.. yani doğum günümüzü yaşam planımıza muygun olarak kendimiz seçiyoruz..

trecena Ahau (Güneş) Bu trecenenın her günü daha önceleri gölgede olan şeylerin üzerinde ışığı parlayan bir ampul günü olma potansiyelindedir. Eğer bu 13 günlük seyahata önemli bir şeyi öğrenme niyetiyle bilinçli olarak başlarsanız, bu Trecenadan daha fazla elde edersiniz.

6 Chicchan (Serpent)
Ton: 6 (Akış)

Hacmin uzay boyunca akarak zamanı yaratması. Altı ikna etmenin ve etkiye tepki vermenin enerjisidir. Dans sanatını veya önemli bir atletin performansını düşünün bu enerjiyi iş başında görmek için. Altı enerjisi hayatın her alanında dinamik gelişmeler ve ilerlemeler ortaya çıkarır.

6 Dengeyi bozar. Pek çok sınav, pek çok yapılacak iş ve evrim getirecek olay. Fiziksel dünya, beden. Testler gelişmek, temizlenmek, dengeyi öğrenmek ve üstesinden gelmek içindir.

Chicchan – Yılan
Kundalini yükseliyor. Kök tohumun kabuğunu kırar ve dışarı çıkmış bir
dil gibi lezzetli besleyici Toprağı ıslatır. Biz hepimiz Topraktan
tatmak isteriz. Biz silip süpürmeye doymuş ışık varlıklarız, ve daha
çok isteriz ve aşk ve arzuda tutkuluyuzdur.

Güçlü, Büyüleyici, Karizmatik, Azimli, Hararetli, İdealist, Sezgisel, Alıngan.

Mayalara göre yılan gününde doğanlar çok yüksek bir spritüel potansiyel taşırlar ve kolaylıkla bir medyum veya ruhsal şifacı olabilirler. Onların öteki alem ile olan bağlantıları çok güçlüdür ve sihirli güçleri oldukları söylenir. Hinduist öğretmenler Kundalininin hem yapıcı hem de yıkıcı nitelikleri olabileceğini altını özellikle çizerler. Yılan burcunda doğanların mutlaka edinmesi gereken şey bu iç kuvvetler üzerinde kontrol sahibi olmaktır. Bunu sağlamanın en uygun yolu şefkat duygusu üzerinde yoğunlaşmak ve başkaları için duyulan şefkat duygusunu geliştirmektir.

Temel engeli: Bilinçli olarak güçlü dönüşümler yaşamak.
Çözüm: Bilgeliği öğrenmek ve geliştirmek.

Ne için uygun bir gün: Esneklik ve akışkanlık dilemek için



CHİCCAN - YILAN

Güçlü, Büyüleyici, Karizmatik, Azimli, Hararetli, İdealist, Sezgisel, Alıngan.

Mayalara göre yılan gününde doğanlar çok yüksek bir spritüel potansiyel taşırlar ve kolaylıkla bir medyum veya ruhsal şifacı olabilirler. Kundalini olarak ta adlandırabileceğimiz Tıp ve eczacılıkta kullanılan çift yılanlı sembol rahatlıkla aklımıza gelebilir Yılan burcunu düşündüğümüzde. Onların öteki alem ile olan bağlantıları çok güçlüdür ve sihirli güçleri oldukları söylenir. Bu onlara aynı zamanda çok süptil bir bilgelik sunar. Sahip oldukları bu bilgelik zıtlıkların ötesindedir, ne iyidir ne de kötü.

Yine de Yılan insanın karşılaştığı bir zorluk vardır. O da bu gücü doğru kullanmak ile ilgilidir. Hinduist öğretmenler Kundalininin hem yapıcı hem de yıkıcı nitelikleri olabileceğini altını özellikle çizerler. Yılanın öfkesi çok yüksektir ve üzüntüsü de sınır tanımaz. Sahip oldukları enerji aynı zamanda cinsellik ile de ilgilidir ve bu yüzden arzularının kölesi olma riski de taşırlar. Yılan burcunda doğanların mutlaka edinmesi gereken şey bu iç kuvvetler üzerinde kontrol sahibi olmaktır. Bunu sağlamanın en uygun yolu şefkat duygusu üzerinde yoğunlaşmak ve başkaları için duyulan şefkat duygusunu geliştirmektir.

Olumlu Özellikler: Çok samimi ve dürüst, Hakim veya idareci olma yeteneğine sahip, İnsanları test etmeyi sever.

Olumsuz Özellikler: Kıskanç, İşbirliğini sevmez, Taklitçi, Yalancı doktor.

Yılan gününde doğan ünlüler: Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Greta Gabro, Franz Liszt, Wilhelm Reich..

bu gününüzün enerjisi de
4 Ik (Wind)

Ton: 4 (Sabitlik)

Tüm formlar içinde en sabit olanı bir küptür. Dört tanım gereği hacmin yerine yerleşmesidir. Dört yön herhangi bir yapının nerede olduğunu belirtir, tıpkı yükseklik, uzunluk ve derinliğin şekil verdiği gibi. Dördün enerjisi, bir oyunu, işi veya ilişkiyi yaratmak için özgürlüklerin ve bariyerlerin nerede olduğuna dair parametreleri verir.

4 Denge. 3 boyutlu evrenin elementleri olan dört enerji: rüzgar, su, toprak ve hava. Dayanışma. Denge. Elementler. Tezahür etmenin dört boyutu: fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel.

Ik – Rüzgar

Konuşkan, Spritüel, Çok-yönlü. Azimli, Güçlü iradeli, Kendinden emin.

Rüzgar, hepimize hayat veren ve canlı tutan Hintlilerin “prana” dedikleri yaşamsal ruhu sembolize eder. Mayalara göre Rüzgar, Tanrı’nın nefesidir. Rüzgar gününde doğan insanlar bu Tanrısal gücü yoğun şekilde taşırlar. Yaşam enerjileri ve yaratıcı ilhamları çok yüksektir. Eğer Rüzgar insanı, içini dolduran bu enerjinin kendi egosu değil de ilahi nefes olduğunu bilerek hareket ederse, neredeyse sonsuz bereketli bir enerji ile donanır ve bir yaz akşamı esen tatlı bir rüzgar gibi olur. Aksi takdirde bu gücün egosundan kaynaklandığını düşünürse, bir kasırga gibi esebilir ve bu gücü yanlış şekilde kullanabilir.

Temel engeli: Sorumluluklar ve mecburiyetler ile ilgili korkular, kararsızlık ve kendini adayamama.
Çözüm: Daha iyi iletişim kurmak üzerine eğitim ve öğrenim görmek.

Ne için uygun bir gün: Her türlü iletişimde bulunmak için
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 04:19 PM   #19 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Arkadaşlar hepnize çok teşekkür ediyorum.Zaten mutluydum sayenizde dahada mutlu oldum..
20'li yaşlarımda hep boyle hayatim degistirecek bir site arardım.Hatta soyle düsünmüsümdür.Böyle bir siteyi baskasi yapmis olsaydi ve ben bundan 10 sene once karsilassaydim daha mi iyi olurdu.Çünkü bundan 2 sene oncesine kadar mutsuz bir insandım.
Kimbilir belki o zaman yeterince hazir olmadiğim için bu kadar iyi hissedemeyecektim kendimi.Bu site birazda o mutsuz günlerin care arayislarinin kimi zaman gozyaslarinin bir sonucu olarak ortaya cikti.
Son 1,5-2 senedir kendimi her gün daha mutlu hissediyorum.
Artık mutlu seneler kelime grubu benim için gerçekten anlam ifade ediyor.
İnternette bir çok site bir çok forum var ancak bu kadar samimi her bir üyesi ayrı bir alem olan çok az.
30 yaşına girdiğim bu gün yapacağımız daha çok şey var hayat yeni başilyor hep beraber daha iyi daha mutlu günlere diyorum.Hepinizi çok seviyorum..
Bu arada Shamanic 5,30 civari dogmusum :)
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 05:38 PM   #20 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart dogum günü bebesi !!!!

dogum günün kutlu olsun canım arkadasım iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan abi doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu,sağlıklı,başarılı,güler yüzlü,sevgi dolu,heyecanlı,huzurlu yıllara.Yeni yaşınızda her şey istediğiniz gibi olsun Bu da sizin için seçtiğim hazır doğum günü mesajı (aslında ben yazmışım gibi yapıcaktım ama yuh artık oh.,.. falan oldum yaanee dedim kendi kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.