![]() |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Çoşkun bey tebrik ederim ve şapka çıkartırım size sapkal89 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ hayırlı ugurlu olsun coskun, sevgıler tresor |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Tebrik ederim çoşkun cat56 sevincli |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Coşkun tebrik ediyorum..Bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum... art56art56 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ kiss3 bugle, pisimbat,tresor, keops, venüs...teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Tebrikler, sanırım yazmıştım,fakat bir daha yazmaya değer hayırlı olsun moderatörlüğün Coşkun smiliyface |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ teşekkürler elif. günlükteki tebrik mesajını da gördüm. sevincli yahuu alkışlanmak ne güzel birşeymiş. kendimi ünlüler gibi hissediyorum öğleden beri. smil56 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Ben radyo programımda dün kutlamıştım ama yazayım da sen o saatte çocuğunla ilgileniyordun cilgin897 Hoşgeldin aramıza wave Haolsun |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ teşekkürler arkadaşım. keşke o anı duyabilseydim.size çok özeniyorum. ne güzel hem yazılı. hem işitsel, hem de izmir buluşmalarıyla yüzyüze iletişimi kurabiliyorsunuz. şu an aklıma bir fikir geldi bakalım olursa. dusun özelden paylaşırım seninle. 12389 mümkünse bir süpriz olur dinleyenlere djj |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ coşkun ,sürprizin İzmir'e gelmek olmasıııııın? art56art56 gelebilirsen seni de bekleriz... s456 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |