![]() |
COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ happy6 derty hpm1 skan67 alk78 siteye girdiğimde ismimizin üzerindekilere hiç bakmam..gözüm ilişirse ne ala kendiminde bu göreve getirildiğimi sonradan görmüş ve çok şaşırmıştım...o günlerde benim abuzittin bozuktu atakanın gönderdiği maili alamamıştım.. bu gün yine ortalarda dolanırken aaa birde baktım coşkun moderatör olmuş..eh partiyide ben vereyim...yakışır arkadaşıma... hayırlı uğurlu olsun..hepimize ve kendisine.. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ alk78 Çoskun Bey sitede ki katilimlari yardimseverliği ile ön plana çıkan bir üyemizdi.Bu görevide başarı ile yapacağını düşünüyorıum... Hayirli olsun... happy6 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ happy6 çok çok teşekkür ediyorum. smil56 gerçekten çok heyecanlandım. benim için çok önemli bir görev olacak. emin olabilirsiniz. sevgiler |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Coşkun bey,hayırlı olsun alk78 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ vayyy abim!! hayırlı olsun... gulensmiley |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Hayırlı olsun.... Güzel olcağı inancındayım.... alk78 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ uy897 uy897 guitar hayırlı olsun çoşkun bey |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ alk78 yakışır coşkuna. Hayırlı olsun. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ smil56 teşekkürler arkadaşlar. angel, murat, etf, emel, dost(um) gerçekten sağolun. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Moderatörlüğünüz sitemize hayırlı uğurlu olsun coşkun bey.. k8908Tebrikler k8908 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Çoşkun bey tebrik ederim ve şapka çıkartırım size sapkal89 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ hayırlı ugurlu olsun coskun, sevgıler tresor |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Tebrik ederim çoşkun cat56 sevincli |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Coşkun tebrik ediyorum..Bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum... art56art56 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ kiss3 bugle, pisimbat,tresor, keops, venüs...teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Tebrikler, sanırım yazmıştım,fakat bir daha yazmaya değer hayırlı olsun moderatörlüğün Coşkun smiliyface |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ teşekkürler elif. günlükteki tebrik mesajını da gördüm. sevincli yahuu alkışlanmak ne güzel birşeymiş. kendimi ünlüler gibi hissediyorum öğleden beri. smil56 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Ben radyo programımda dün kutlamıştım ama yazayım da sen o saatte çocuğunla ilgileniyordun cilgin897 Hoşgeldin aramıza wave Haolsun |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ teşekkürler arkadaşım. keşke o anı duyabilseydim.size çok özeniyorum. ne güzel hem yazılı. hem işitsel, hem de izmir buluşmalarıyla yüzyüze iletişimi kurabiliyorsunuz. şu an aklıma bir fikir geldi bakalım olursa. dusun özelden paylaşırım seninle. 12389 mümkünse bir süpriz olur dinleyenlere djj |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ coşkun ,sürprizin İzmir'e gelmek olmasıııııın? art56art56 gelebilirsen seni de bekleriz... s456 |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ yok yok değil. keske olsa. eski işimde izmir özdilekte ve crovne plazada çalışanlara eğitim vermek için gidip geliyordum ama bitti. ama birgün yolum düşecek biliyorum. o zaman kesin sizleri arayacağım. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Alıntı:
|
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Teşekkür ederim. Layık olmaya çalışacağım. |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ Coşkun yapmaya çalışacağım söz ama bende o program yok halletmeye çalışıyoruz. İnşallah sende gelebilirsin buraya biz 2 kişi bile olsak mutlaka haftada 1 görüşüyoruz. Önemli olanda iletişimi koparmamak ben gün aşırı sürekli buradaki arkadaşlarımı aramaya çalışıyorum en kötüsü mesaj atıyorum. Ve aslında zaman ayırabilsen sininde radyo programı yapmanı isterim senin olumlamaların çok iyi |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ SEN DAHA İYİ ŞEYLERE LAYIKSIN KARDEŞİM.TEBRİK EDERİM... |
Ynt: COŞKUNUN MODERATÖRLÜK PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ şu ses olayımı iyice aştıktan sonra program yapmayı isterim. gerçi sizin gibi haftanın hergünü olmaz ama haftada bir olabilir diye düşünüyorum. hatta ilk zamanlar canlı yayın yerine banttan yayın olsa daha kolay olur. zaman konusu aşmam gereken bir durum. 2 ayrı iş yapıyorum. asıl işimin çalışma saatleri pek düzenli değil. ikincisini istediğim gibi ayarlayabiliyorum. ama eve gidince çocuğumla vakit geçirmeye özen gösteriyorum. çünkü işten gelişimle yatması arasında kısa bir süre kalıyor. şimdi yazdıkça aklıma geliyor. iyi bir konu da bulmam lazım. tanıtımlar sende, meditasyon hayal ablada, telkinler atakan da. Emel ve dost da program yapıyor galiba ama henüz dinleyemedim ( günlerini ve saatlerini de bilmiyorum ne zaman oluyor? ) ben bir konu açayım bakalım ben program yapsam konusu ne olsun diye. bakalım öneriler neler olacak. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM. |