![]() |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Canım Tekrar hayırlı uğurlu olsun. kiss3 Darısı benim pamukk un ve diğer iş bekleyen arkadaşların başına.Ben burdaki sevgi ve enerjiyle hepimizin iş bulacağına yürekten inanıyorum.Hatta şimdiden iş bulmuş gibi oynamaya ve sevinmeye başlim ben uy897 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii demekki düşüncelerimizin serbest bırakılması gerekiyormuş? doğrumudur? redflowers bize tatilde iş başvuruların yada iş bulma gibi konular üzerine pek konuşmadığını hatta düşünmediğini söyleyebilirmisin? |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Evet Mümin inanarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Tatilde güneş ve denizden başka hiç birşey düşünmedim.Ve şu ana kadar iş başvurularımı hep aynı siteden yapmama rağmen tek bir geri dönüş olmamıştı serbest bırakamıyorum diye sanırım.Bugün tekrar 5 yere başvuru yaptım ve yorgunluktan yatıp uyudum.Telefona uyandım ve hemen görüşmeye gidip işi kabul ettim.Ve o saatten beri geri kalan 4 yerde bana geri döndü ard arda.Hatta birine Duru79 canlı şahit oldu y789 Serbest bırakmak çok önemli gerçekten çok.Yapılamayacak,ulaşılamayacak tek bir hedef dahi yok.Yeter ki bilincimizi bu konudan yeterince soyutlamayı başarabilelim.Ben buna en iyi örneğim sanıyorum. |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii o zaman is arayan diğer arkadaşlarımıza tatil önerebilirmiyiz? haydi tatile.... super |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii canım inşallah redflowers bakalım ben de belki yakında sürpriz yaparım ttli3 İsteklerim konusunda öğrendiğim birşey var her ne istersem hayırlısını istemem bunun için dua etmem gerektiği , çünkü geçmişte iş ve özel anlamda çok ısrarla bazı şeyleri istemem ve günümün her dakikasını onları düşünerek geçirmem bana ,çevreme çok zarar verdi ,artık dua ederken kendimin ve evrenin en yüksek hayrına diye ediyorum içim daha rahat ttli3 Serbest bırakma hakkında söylediklerin bana da moral verdi ttli3 ben de iş bulacakmıyım ne olacak diye düşünmeyi artık bıraktım kendime söz verdim ,çünkü bunları devamlı düşünmenin bana zarar verdiğini üzdüğünü gördüm onayi Bu aralar öyle bir koptum ki internete bile çok az giriyorum , dışarıda yürüyüş yapıyorum, deniz kenarında oturuyourz annemlerle, ona yardım ediyorum ,bahçede oturuyouz ,öyle vakit geçiyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum ,reikiden sonra kendimi doğaya daha fazla verdim galiba çok seviyorum ttli3 Mümin vallahi tatile çık deyince de olmuyo ki arkadasım ,açıkçası bu sene denizi cok aramadım neden bilmem ,ev belki denize yakın oldugundandır ,seyretmek yetiyor galiba :) Güneşte kalamıyorum dokunuyor ama şöyle bir karadeniz veya safranbolu turu olsa ne süper olurdu aa34 aa34 hismiley Sevgilerrrrr kiss3 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii sevgili redflowers çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun, bu arada ilk maaşınla bana pasta ikram edersin artık aa34 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Redflowerscim, çok sevindim iş bulmuş olmana. alk78 Hayırlı uğurlu olsun. super Sen zekisin, başarılı olacağından şüphem yok. sung66 İlk maaşına bi yemek yeriz artık değil mi. sevincli |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Redflowrs cığım işin hayrlı olsun, sana bolluk ve bereket getirsin çok sevindim.Kendi şişime başladığım günler aklıma geldi çok güzel bir duyğu ayaklarım yerden kesilmiş seke seke yürüyodum.Benimde bu günlerde kızımın üniversiteye yerleşeme işi var ona enerjimi yolluyorum sizlerdende yardım bekliyorum.teşekkür ederim. |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii y789 Vallaha Redflowers askolsun sanaaaa Duru haber vermese duymicaz.... Neyse senin adina cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim... HAyirli ve bol kazancli olmasini dilerim... Hersey gönlünce olsun... Sevgiyle Kal.. tender45 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii İşiniz hayırlı olsun , huzurlu bir iş ortamı dilerim. Ayrıca bu forumda çok güzel dostluklar kurulmuş , dayanışmanız nedeniyle hepinizi kutlarım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |