![]() |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii kiss3 kiss3 mlk34 Hayırlı olsun Redflowersciğim... Bu iş sana çok çok uğur getirir inşallah... |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Sevgili Redflowers, Ise girmis olman bizi sevindirmekle birlikte moral oldu,ses seda cikmayinca iki nokta uygulamalarindan sonra, sabirla haberlerinizi beklemeye koyulmustum. kiss3Ayni güzel gelismeler benim cephemde de mevcut. 2. bir is daha aldim ve yaratici bir fikirle yeni bir is alani kendime yaratmak üzereyim. Cekim yasasina , iki noktaya, telkinlere ve buradaki bilgileri bize ulastiran herkese tesekkürler, tesekkürler, tesekkürler..... kiss3 kiss3 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Mavifırça'cım bana 2 nokta fırsatlar için yapılmıştı.Bu zamana kadar inanılmaz fırsatlar çıktı.Hepsinin farkında olsam da bazılarını ne yazık ki değerlendiremedim.Ama bu iş ilaç gibi geldi tamda zamanında.Çok teşekkür ederim. Sycorox'um canım benim sağol.İnanıyorum bende uğur getireceğine.Her dileğim tek tek kabul oluyor. Hayal ablam sağol canım.Kendime daha bir güvenim geldi.Yolda sırtım dikleşti eve gelirken.Özlemişim iş hayatını. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii kutlarım super sadece ayranla mı kandırmayı düşünüyorsun milleti wave yoksa ayranın yanında kebap sürpriz mi 98569 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Redflowers ben ayran sevmem bademli magnuma hayır demem y789 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Hayırlı uğurlu bereketli olsun Darısı başıma ne diliyim smiliyface |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii hayırlı işler :) |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii çoook tebrik ederim ,inşallah huzurlu ,mutlu,sağlıklı başarılı bir iş hayatı olur canım http://img218.imageshack.us/img218/4339/000200bb2ge.gif http://img143.imageshack.us/img143/5...dc74c583a7.gif darısı benim gibi güzel işler isteyenlerin başına gulensmiley |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Ah canım bu ne güzel bir haber .Umarım senin için hayırlı olur.Bundan sonra hayat sana hep istediklerini verir.Bol kazançlar. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii Teoman'cım sen kebap iste sana kebapların en büyüğünü ısmarlarım ben 2 metre yeter herhalde y789 sağol canım. Yıldz'cım Pamuk'cum darısı sizlerin başına.Umudunuzu yitirmeyin ben aylardır iş arıyorum biliyorsunuz.Bugün tatil dönüşü netten başvuru yaptım sabahtan beri telefon susmadı.Nerdelermiş bunlar aylardır bende şaşırdım.Hepsine teşekkür edip kapatıyorum.Sizde yakında istediğiniz işe kavuşacaksınız ben inanıyorum. kiss3 Metin06'cım sağol.Hayırlı olur inşallah. kiss3 Serpil ablacım sağol.Şansımız açıldı bakalım.Daha ne sürprizler bekliyor beni çok merak ediyorum. kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 AM. |