| ||||||||||
|
Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Sırları, Şifacılıkta Kullanımı, Yaşamımıza Etkileri v.b |
Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweetlife Nickli Üyeden Alıntı kristal kuvarsın etkilerinden bahseder misin acaba? :)) tekrar merhabal swetlife :)öncelikle geç yanıt verdiğim için özür dilerim. taşımı gün içinde negatif yüklendiğimi hissettiğimde(sinirlendiysem, yorucu ve stresli bir gün geçirdiysem yada negatif yüklü olduğunu düşündüğüm bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tekrar merhabal swetlife :)öncelikle geç yanıt verdiğim için özür dilerim. taşımı gün içinde negatif yüklendiğimi hissettiğimde(sinirlendiysem, yorucu ve stresli bir gün geçirdiysem yada negatif yüklü olduğunu düşündüğüm bir ortamda bulunduysam) tepe çakrama koyuyorum.enerjiyi çektiğini çok net hissedebiliyorum.bu işlemden sonra büyük ölçüde rahatlama hissediyorum.kuvarsım odamda duruyor.açuç içi büyüklüğünde bir parça ve dişi ve erkek kuvarsı barındırıyor.alırken dişi ve erkek olarak ayrıldığını bilmiyordum.daha sonra öğrendim.sanırım dumanlı olan erkek dumansız olanı dişi imiş. ama yanlış bilgi vermek istemem.aslında haftada bir yapılması gerekiyormuş ama ben 3 günde bir akan suyun altına tutuyorum.yada denizde yıkıyorum.(sayfiye yerinde yaşamanın avantajı :) ) tüm çakraları temizlme özelliği oluğu için bu taşı tercih etmiştim.fakat, taş alırken ''kişi hangi taşa çekim hissederse o taş tercih edilmeli''diye biliyordum.beni turkuaz taşlar çekerdi.fakat genede tüm çakraları dengeleme özelliğinden dolayı bu taşı tercih ettim.daha sonrada boğaz çakramdaki dengesizliği ve boğaz çakrası için de mavi ve turkuaz taşların etkili olduğunu öğrendim.sana tavsiyem seni gerçekten çeken taşı kullanman:) sevgiyle kal... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok teşekkür ederiz paylaşımların için :)
__________________ sizi seviyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Sanırım taşını kullanmadan önce negatifliğinden arındırman gerekşiyordu.Çünkü negatifliğinen arındırılmamış amatis taşı tersine negatif enerjiyi yayarmış.belki senin taş sen kullanmaya başlamadan önce fazlasıyla negatşf enerji çekmişti bile. |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
Guest
| ![]() saka maka ilgi uyandirdi biriniz ametist gönderebilirmi acaba ücret ne ise öderim |
![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 126
29 Mesajinıza toplam 169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar; Ben de kristal ametist kullanıyorum.Yaklaşık 750 g ağırlığında dişi kuvars.Çok stresli ve gergin olduğumda karnımın üzerine ( tenime değecek şekilde) koyup bekliyorum ve tüm negatif etkinin adeta akıp gittiğini hayal ediyorum.Gerçekten de stresim/gerginliğim geçiyor.Neden karnımın üzerine koyduğuma gelince,birşey bildiğimden değil,içimden öyle geliyor.Belki başka bir yere konulması gerekiyordur-bilen varsa lütfen bilgilendirirse çok memnun olurum- Dikkat ettiğim hususlar;Yattığım odada bulundurmuyorum( taşın enerjisi yüzünden uykuya dalmanın zorlaşacağını söylediler), ara ara nötrleyip tekrar tüm olumlu enerjimle şarj ediyorum.Kimsenin dokunmasına da izin vermiyorum :) Umarım işinize yarayacak bilgilerdir.Herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar. Fenn |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
hayatımda hiç görmediğim korkunçlukta rüyalar gördüm yastık altına koyup uyuyunca... o yüzden bir daha ametist kullanmayı düşünmüyorum :) şu an kantaşı ve florit kullanıyorum...ama bariz bir faydasını veya zararını görmedim onların...olmasa da olur türünden taşlar sanırım..varlığı yokluğu bir gibi... | |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhaba;ben taş kullanıyorum,dumanlı kuvars,ametist,aytaşı,krizopraz,sedef,aventurin ayyy diğerlerinin ismini unuttum ![]() ![]()
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Şifalı Bitki Uzmanı Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: Konya
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Her taş herkese uyacak diye bir şey yok. Siz taşınızı kendiniz seçersiniz. Nokta vuruşu yapılacak mevzuda değil dener bulursunuz. Ama HANGİ TAŞ SİZİ ÇEKİYORSA SİZİN TAŞINIZ ODUR. Dükkanıma bitin taşları satıyorum ve hemen hemen hepsini kullandım. (bi kuvars kristaline yaklaşamadım ama onunda zamanı gelecektir elbet :) ) Malakit: Bilinç altını uyarır. Eğer bilinç altında üztünü örttüğünüz şeyler varsa içinize attığınız bu taşı sonrasında psikoterapi almayacaksanız kullanmayın derim. Boğar resmen ve unutkanlık yapar. Aynı şekilde lapis lazuli, obsidyen ve opalde aynı şekilde etkiler gösterebiliyor. Şu an bende malakit kolye var ve taş ateş gibi ve dikkat dağınıklığına neden oluyor. Çünkü bilinç altı uyarıldı ve zihin bilin altına yönelmek istiyor o yüzden bilinçten kopmalar oluyor. Her taşın beirli zamanlarda belirli görevleri var artık takamıyorsanız ya da kırıldı ise artık gerek yoktur taşı takmaya. Temizleyin saklayın bir kenarda dursun yeri gelir eliniz otomatik olarak o taşa gider. Tehlikesiz taşlar: Akik, akuamarine, ametist, pembe kuvars, aventurin ve yeşim. Aklıma gelenler bunlar. Ama eğer vucudunuz bunlarla uyumsuzluk sergilerse takacam diye zorlamanın alemi yok. :) Son olarak bir taş sizde ters etki yapıyorsa çıkarınca verdiği etki kaybolur, kalıcı etki yapmaz, telaşlanacak bir şey yok yani :)
__________________ Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya) Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweetlife Nickli Üyeden Alıntı kristal kuvarsın etkilerinden bahseder misin acaba? :)) tekrar merhabal swetlife :)öncelikle geç yanıt verdiğim için özür dilerim. taşımı gün içinde negatif yüklendiğimi hissettiğimde(sinirlendiysem, yorucu ve stresli bir gün geçirdiysem yada negatif yüklü olduğunu düşündüğüm bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi