![]() |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar ağla yaaa...çok güzeeeelll...harikasıııın... mlk34 http://img208.imageshack.us/img208/1...3765568rr7.gif |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar ayaayay suzzycim ne demek seçtiğim parçalar forumumuza yakışacağına inandığım parçalardır, bizi yansıtıyor yaniii, zaten atakan hafif yollu olarak parça seçimleri konusunda değinmiş biz dj lere,enstürümantal olsun diye valla ne diyeyim benimde işime geliyor aslında, bu tarz müzikler beni çekip aldı her zaman kaosun içinden, en kötü zamanlarımda hep tuluyhan uğurluya mektuplar yazar, tam doğanın kucağında en sessiz anlarda gökyüzüne bakıp içimde tuluyhanın bestelerini bile duyardım, yanlız dinlemiyor oluşuma sevindim, saol canım |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar sessiz dinleyicilerinden biriyim hep bunu unutma canım benim... pc05 sadece cevap yazmaya her zaman bu kadar vaktim olmuyordu..sen hiç yalnız değilsin ... tender45 |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar sakın bunun güne başlama saati olduğunu söyleme nurhanza fbsmile Helal olsun ya, yanılıyor muyum yoksa gecenin bu saatinde radyo yönetiminde misin?? Süpersiniz hepiniz. Bu ekibi çok sevdim ben yaaa ttli3 ttli3 ttli3 Kolay gelsin sana nurhanza kolay gelsin hismiley |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar uyurkende radyom açık uykuda telkine devam ediyorum, harikayım harika hissediyorum, sizde hissedin |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar tesekkürler nurhan harika yorumladin siiri |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar radyodan sesleniyorum, relax, haydi uçsuz bucaksız huzur yolculuğumda bana eşlik edinn parçalar nasıl, gracias ala vidaaaaa hpm2 |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar telkinlerimiz radyoda sigarayı bırakma telkini çalıyor daha sonra kilo vermeeee |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar haydiiii bachata dansına buyrun parçayı duyan var mııııııııııııııı? |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar bu radyo dj liği ile kendime ne çok katkıda bulundum, akıcı konuşma konusunda gayet iyi gidiyorum, ayrıca hergün şiir okumak süper geliştiriyormuş insanı, ve djlik yaptığım için çok özel ve güzel parçalara kucak açtım, daha önce dinlemediğim bir sürü güzel eser pc me dolmaya başladı, her parçanın özel bir hikayesi ayrıcalığı var, forumumuza yakışacak parçalar hepsi, oldukça seçici davranıyorum, kendimi harika hissetmemi sağlayan parçalara onay verip bu duyguları sizle paylaşıyorum, dalga dalga yayılıyor güzellik, benden hayata dünyaya yansıyor, dünyadan bana yansıyor, herkese ve bu güzelliklere teşekkür ediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM. |