![]() |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar ya bu radyo ne zaman çalmaya başlayacak |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar KAÇ SAATTİR YAYINDAYIMMM DUYAN VAR MIIII |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar tam olarak 9 dan bu yana işten beri senin çaldığın şarkıları dinliyoruz müsade et gençlere n9598 |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar senin çalıştığın için yayına giremeyeceğini düşündüm o yüzden işgal ettim buyur geç yayını devr alabilirsin üzgünüm öm atsaydın hiç durmam çıkardım gençlere fırsat vermemek bize yakışmaz gülllüüüüüm çal benim içinde çall |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar yayındayım arkadaşlar girmek isteyen varsa yayın yapmak için öm atın çıkarım sizce nasıl gidiyor radyomuz hep açık olsun iyi dimi smiliyface |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar radyo yayınlarını dinleyen var mı, sizin için radyom hep açık olacak gece ve gündüz defnecim ve çiçek ve diğer dj arkadaşlarım yayına girmek istediğinizde bana öm atın bak yoksa öleeee ben dolduruyorum radyoyu sıkılan varsa bildirsin övgüler dostlara, eleştiriler bana tamam mı? |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar radyomuz hakkında kimseden çıt çıkmıyor memnunmusunuz bari defneciğim ortalarda gözükmüyor meraktayım defneeeeee neden yayına gelmiyorsun canım, radyo açık kalsın diye yayını dolduruyorum ama senin yerini dolduramam seni soruyorlar bana bilemiyorum nerdesin umarım iyisindir iyi ol hepimiz iyi olalım bende iyi olmalıyım 96 kiss3 |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar radyom açıldı cem abimiz söylüyor birgün belki hayattan diyerek..teşekkürler nurhanza |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar nurhanza abla açıkcası bu gece ilk defa dinliyorum yayını harika, şarkı seçimlerinde çok güzel emeğine sağlık |
Ynt: güünnaayyydııınnnnn güne benle başlayanlar nurhanzacıım...bravo sana canıııımm... http://img314.imageshack.us/img314/5409/herz45mp1.gif yüreğine emeğine sağlık...nasıl sakin ve huzurlu şarkılar melodiler buluyorsun harikasın...http://img262.imageshack.us/img262/1...2333216ov4.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |