![]() |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) Selam hayatımdegisti.com ben geldiiiii hpm2 herkese iyi akşamlarrr [size=15pt]sizin için [/size] utananadam http://img519.imageshack.us/img519/9...r1tiqm7va6.gif |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) merhaba dilekcik...radyodamısın şu an... |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) Alıntı:
|
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) radyoyu yeni açtım daha önce pek dinlemiyordum.... çok beğendim müzikleri harika....bakalım sırada ne varmış.... girlhaha |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) teşekkürler canım ark5 isteğin varsa çaliim ttli3 |
duyuluyor canım dinliyorum o güzel müzikleri... |
ayyyy...ne güzel her telden ...yaaa...canım patlatsana bi leman sam neydi dur....bebeğimle ilgili bi şarkısı vardı bebeğim diyorum ben ona hep...yani bulabilirsen... s456 |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) şu an çalan şarkıda çooook güzel bayılırım edip akbayrama.... |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) gül güzeli mi acaba dusun koydum sıraya çalıom şimdi ark5 |
Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada) ayyyy...şarkılar ne güzel... uy897 uy897 uy897 ayyyy....üstad olmuşum ne güzeeeellll... uy897 uy897 uy897 uy897 dilekcik şarkıları bana göre çal şekerim...üstad'lığımı kutluyoruuuuuummmm.... blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |