![]() |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI atakan bey benimde ses netlesti blissy dinliyorum super |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Teşekkürler Atakan Bey, umarım diğer arkadaşlarda duyuyorlardır beni . |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Çok teşekkür ederiz Hayatdolu yayinin için...Umarim vakit buldukça devamı gelir... Ben çok beğendim hem kendi hikayeni hem anlattıklarını. Bu arada kendi hikayeni anlattığın bölümü kaydettim.. Seninde iznin olursa tekrar yayinlayabiliriz iler ki günlerde... |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Atakan Bey bende kaydettim kendi hikayemi ve diğer hikayeleri isterseniz gönderirim size ve gündüzde yayınlanabilir. Yayını beğendiğinize sevindim. Tekrar görüşmek dileğiyle. Herkese kucak dolusu Sevgiler kiss3 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Alıntı:
|
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI ben malasef dinleyemeyenlerdenim.. sad456 ama genede heyecanlandım.. b456 siteden sonra radyomuzda canlanmaya başladı.. radyoda emek veren tüm arkadaşlara başarılar.. hayatdolu seninde yeni programın hayırlı olsun ttli3 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Tamam Atakan Bey en kısa zamanda yüklerim. İyi geceler |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Teşekkür ederim shamanic umarım bir başka yayınımı dinlersiniz. Bugünkü yayınında bir tekrarı olucak sanırım dinleyemeyen arkadaşlar için. Sevgiyle kalın. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI tüh yaaa dün gece nöbetteydim kaçırdım tuh788 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Hayat Dolu'nun dünkü yayinini kaçiranlar bu linkten dinleyebilirler.Özellikle öğretmen adayları dinlesinler. http://freeiq.com/hayatimdegisticom |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM. |