![]() |
HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Sevgiyle Merhaba, Bugün ilk radyo programımı saat 22:00 da yapacağım. Görüşmek dileğiyle. Sevgiler, |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI basarilar hayat dolu ,yayini dinlemeye calisacagim music45 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Teşekkürler Elif kiss3 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI sevgili hayatdolu önümüzdeki 3 gün bu saatte seminerim var,ama sonra seninle birlikteyim..sana başarılar dilemiyorum,çünkü başarılı olacağını biliyorum..bundan eminim.sevgiler.. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Çok teşekkür ederim hayal ayaz . Beni yüreklendirip daha fazla cesaret veriyorsunuz. Sevgiyle ve ışıkla kalın. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI sabırsızlıkla bekliyorum :) Hem profesyonel bir Dj. hemde The Secret uzmanı bi bayan radyo programı yapacak kaçarmı hiç y789 Başarılar Sevgi hanım... |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Hayatdolu yayına başladı 22.00 da iyi yayinlar u859 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI ben hayat dolunun sesini cok az duyuyorum sad456 sadece ben mi yoksa seste bi problem mi var rt67 ama sarkilar super iyi yayinlar hayat dolu smileydance |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Bu gece sizi biraz hüzünlendiricem . ve beni daha yakından tanımış olacaksınız. Kulağınız bende olsun :) |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Alıntı:
|
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI atakan bey benimde ses netlesti blissy dinliyorum super |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Teşekkürler Atakan Bey, umarım diğer arkadaşlarda duyuyorlardır beni . |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Çok teşekkür ederiz Hayatdolu yayinin için...Umarim vakit buldukça devamı gelir... Ben çok beğendim hem kendi hikayeni hem anlattıklarını. Bu arada kendi hikayeni anlattığın bölümü kaydettim.. Seninde iznin olursa tekrar yayinlayabiliriz iler ki günlerde... |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Atakan Bey bende kaydettim kendi hikayemi ve diğer hikayeleri isterseniz gönderirim size ve gündüzde yayınlanabilir. Yayını beğendiğinize sevindim. Tekrar görüşmek dileğiyle. Herkese kucak dolusu Sevgiler kiss3 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Alıntı:
|
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI ben malasef dinleyemeyenlerdenim.. sad456 ama genede heyecanlandım.. b456 siteden sonra radyomuzda canlanmaya başladı.. radyoda emek veren tüm arkadaşlara başarılar.. hayatdolu seninde yeni programın hayırlı olsun ttli3 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Tamam Atakan Bey en kısa zamanda yüklerim. İyi geceler |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Teşekkür ederim shamanic umarım bir başka yayınımı dinlersiniz. Bugünkü yayınında bir tekrarı olucak sanırım dinleyemeyen arkadaşlar için. Sevgiyle kalın. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI tüh yaaa dün gece nöbetteydim kaçırdım tuh788 |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Hayat Dolu'nun dünkü yayinini kaçiranlar bu linkten dinleyebilirler.Özellikle öğretmen adayları dinlesinler. http://freeiq.com/hayatimdegisticom |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI duygulanarak,ağlayarak,gururlanarak..dinledim.. seni ve aileni takdir ettim..iyiki varsınız, iyiki pes etmeyenlerdensiniz..iyiki içindeki sevgi çiçeğini daima yeşertenlerdensiniz,sizin gibi gençleri hep sevdim ve saygı duydum..şu anda hayatımda çok az yaşadığım bir durumu yaşıyorum..ve duygularımı adlandıramıyorum..çünkü takdirlerimi anlatacak kelimeler maalesef bu zengin türkçemizde yok..sevgi öğretmen sana saygılı sevgilerimi sunuyorum.. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI Hayal Hanım, sözleriniz beni oldukça duygulandırdı. Yayında da ağlamamak için kendimi zor tuttum , sesimde hissetmişsinizdir belki. Geriye dönüp baktığımda nerden nerelere gelmişim diyorum. Sizin imzanızda yazdığınız gibi Işığı önüme alarak yürüdüm ve sabrettim. Sabretmeninde mükafatını yıllar sonra aldım. Düşünsenize kekeme diye dalga geçilen , bundan hiç bir şey olmaz denilen Sevgi, öğrtmen oldu ve radyo yayını yapıyor . Hem de en zor ve sevilmeyen dersin öğretmeniyim. Şimdi öğrencilerim inanın Matematik dersini sabısızlıkla beklediklerini söylüyorlar. Onlara benim için önemli olduklarını hissetiyorum . İyi ki varsınız ve benim öğrencim oldunuz diyorum. Sizlerle birlikte olmak inanın çok güzel. Sevgi ve saygılarımla |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI ben sana inanıyorum..sizlere inanıyorum ve güveniyorum..sizlere muazzam saygı duyuyorum..hayat sizlerle güzelleşiyor ve anlam kazanıyor..bende bu yüzden aranızda kalıyorum..her birinizden başka başka feyz alıyorum..iyiki varsınız ve iyiki hepimiz buradayız ..hepinize saygılı sevgiler.. |
Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI ben hayat dolu'nun, yeni yayınlarını bekliyorum arkadaşlar ya sizler? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 PM. |