Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dj'lerimizi Tanıyalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/)
-   -   HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/2244-hayatdolu-radyo-programlari.html)

hayatdolu 05-10-2007 08:03 PM

HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI

Sevgiyle Merhaba,

Bugün ilk radyo programımı saat 22:00 da yapacağım. Görüşmek dileğiyle.

Sevgiler,

elif2 05-10-2007 08:18 PM

Ynt: HAYATDOLU RADYO PROGRAMLARI

basarilar hayat dolu ,yayini dinlemeye calisacagim music45

hayatdolu 05-10-2007 08:23 PM

Teşekkürler Elif kiss3

hayalayaz 05-10-2007 08:37 PM

sevgili hayatdolu
önümüzdeki 3 gün bu saatte seminerim var,ama sonra seninle birlikteyim..sana başarılar dilemiyorum,çünkü başarılı olacağını biliyorum..bundan eminim.sevgiler..

hayatdolu 05-10-2007 08:52 PM

Çok teşekkür ederim hayal ayaz . Beni yüreklendirip daha fazla cesaret veriyorsunuz. Sevgiyle ve ışıkla kalın.

asisler 05-10-2007 08:58 PM

sabırsızlıkla bekliyorum :) Hem profesyonel bir Dj. hemde The Secret uzmanı bi bayan radyo programı yapacak kaçarmı hiç y789

Başarılar Sevgi hanım...

hayatimdegisti 05-10-2007 10:01 PM

Hayatdolu yayına başladı 22.00 da iyi yayinlar u859

elif2 05-10-2007 10:07 PM

ben hayat dolunun sesini cok az duyuyorum sad456 sadece ben mi yoksa seste bi problem mi var rt67 ama sarkilar super iyi yayinlar hayat dolu smileydance

hayatdolu 05-10-2007 10:14 PM

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Bu gece sizi biraz hüzünlendiricem . ve beni daha yakından tanımış olacaksınız. Kulağınız bende olsun :)

hayatimdegisti 05-10-2007 10:22 PM

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
ben hayat dolunun sesini cok az duyuyorum sad456 sadece ben mi yoksa seste bi problem mi var rt67 ama sarkilar super iyi yayinlar hayat dolu smileydance

Bende ses gayet net geliyor super

elif2 05-10-2007 10:29 PM

atakan bey benimde ses netlesti blissy dinliyorum super

hayatdolu 05-10-2007 10:31 PM

Teşekkürler Atakan Bey, umarım diğer arkadaşlarda duyuyorlardır beni .

hayatimdegisti 06-10-2007 12:31 AM

Çok teşekkür ederiz Hayatdolu yayinin için...Umarim vakit buldukça devamı gelir...
Ben çok beğendim hem kendi hikayeni hem anlattıklarını.
Bu arada kendi hikayeni anlattığın bölümü kaydettim..
Seninde iznin olursa tekrar yayinlayabiliriz iler ki günlerde...

hayatdolu 06-10-2007 12:34 AM

Atakan Bey bende kaydettim kendi hikayemi ve diğer hikayeleri isterseniz gönderirim size ve gündüzde yayınlanabilir. Yayını beğendiğinize sevindim. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Herkese kucak dolusu Sevgiler kiss3

hayatimdegisti 06-10-2007 12:38 AM

Alıntı:

hayatdolu Nickli Üyeden Alıntı
Atakan Bey bende kaydettim kendi hikayemi ve diğer hikayeleri isterseniz gönderirim size ve gündüzde yayınlanabilir. Yayını beğendiğinize sevindim. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Herkese kucak dolusu Sevgiler kiss3

Siz rapidshare'e yükleyebilirseniz ben oradan indiririm. www.rapidshare.com

shamanic 06-10-2007 12:44 AM

ben malasef dinleyemeyenlerdenim.. sad456 ama genede heyecanlandım.. b456
siteden sonra radyomuzda canlanmaya başladı.. radyoda emek veren tüm arkadaşlara başarılar.. hayatdolu seninde
yeni programın hayırlı olsun ttli3

hayatdolu 06-10-2007 12:59 AM

Tamam Atakan Bey en kısa zamanda yüklerim. İyi geceler

hayatdolu 06-10-2007 01:03 AM

Teşekkür ederim shamanic umarım bir başka yayınımı dinlersiniz. Bugünkü yayınında bir tekrarı olucak sanırım dinleyemeyen arkadaşlar için.

Sevgiyle kalın.

25emel 06-10-2007 12:58 PM

tüh yaaa dün gece nöbetteydim kaçırdım tuh788

hayatimdegisti 06-10-2007 06:52 PM

Hayat Dolu'nun dünkü yayinini kaçiranlar bu linkten dinleyebilirler.Özellikle öğretmen adayları dinlesinler.

http://freeiq.com/hayatimdegisticom

hayalayaz 06-10-2007 09:04 PM

duygulanarak,ağlayarak,gururlanarak..dinledim..
seni ve aileni takdir ettim..iyiki varsınız, iyiki pes etmeyenlerdensiniz..iyiki içindeki sevgi çiçeğini daima yeşertenlerdensiniz,sizin gibi gençleri hep sevdim ve saygı duydum..şu anda hayatımda çok az yaşadığım bir durumu yaşıyorum..ve duygularımı adlandıramıyorum..çünkü takdirlerimi anlatacak kelimeler maalesef bu zengin türkçemizde yok..sevgi öğretmen sana saygılı sevgilerimi sunuyorum..

hayatdolu 06-10-2007 09:57 PM

Hayal Hanım, sözleriniz beni oldukça duygulandırdı. Yayında da ağlamamak için kendimi zor tuttum , sesimde hissetmişsinizdir belki. Geriye dönüp baktığımda nerden nerelere gelmişim diyorum. Sizin imzanızda yazdığınız gibi Işığı önüme alarak yürüdüm ve sabrettim. Sabretmeninde mükafatını yıllar sonra aldım. Düşünsenize kekeme diye dalga geçilen , bundan hiç bir şey olmaz denilen Sevgi, öğrtmen oldu ve radyo yayını yapıyor . Hem de en zor ve sevilmeyen dersin öğretmeniyim. Şimdi öğrencilerim inanın Matematik dersini sabısızlıkla beklediklerini söylüyorlar. Onlara benim için önemli olduklarını hissetiyorum . İyi ki varsınız ve benim öğrencim oldunuz diyorum.

Sizlerle birlikte olmak inanın çok güzel.

Sevgi ve saygılarımla

hayalayaz 06-10-2007 11:59 PM

ben sana inanıyorum..sizlere inanıyorum ve güveniyorum..sizlere muazzam saygı duyuyorum..hayat sizlerle güzelleşiyor ve anlam kazanıyor..bende bu yüzden aranızda kalıyorum..her birinizden başka başka feyz alıyorum..iyiki varsınız ve iyiki hepimiz buradayız ..hepinize saygılı sevgiler..

hayalayaz 18-10-2007 07:17 PM

ben hayat dolu'nun, yeni yayınlarını bekliyorum arkadaşlar ya sizler?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 PM.