![]() |
Ynt: Burcu'nun programı burcu, hem güldün hem güldürdün, teşekkürler khkh56 çok güzeldi |
Ynt: Burcu'nun programı hikaye güzeldi Burcu bugün çok daha iyisin,heyecanında azalmış gibi,iyi yayınlar art56art56 |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu merhaba, iyi akşamlar iyi yayınlar. günler sonra ilk kez programın sonu da olsa yetiştim galiba. hayal ablanında sesini duyayım diye biraz daha takılacağım. gayet güzel gidiyorsun. tebrikler |
Ynt: Burcu'nun programı sezen aksu küçüğümle bitirdin beni de... şarkıdan sonra yayın gitti kimse yok mu???? |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı Teşekkür ederim arkadaşlar daha sakindim ama inanın çok yorgundum bugün. Hayatımda değişimler başladı sevincli bunun yorgunluğuda oluyormuş cilgin897 iyi ki varsınız Bundan sonra mümkün olduğunca kitaptan değil de okuduğum kitaplar hakkında yorumlar yapmak istiyorum bunun içinde okumaya zaman gerekiyordu o zaman oldu cat22 |
Ynt: Burcu'nun programı hayal ablayı dinledim ama sesi çok kısıktı. sesi sonuna kadar açtım ama yine de az geliyordu. |
Ynt: Burcu'nun programı Hayal'in doğum günü çarşamba arkadaşlar.Ne kadar seviliyor ki 1 gün önceden kutlamalar başladı... Bende Hayal'i tanımaktan çok memnum...Ne kadar kutlasak azdır... cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı evet sayenizde bayram erken geldi. hem ramazan, hemde kurban aynı güne denk geldi...bayramım var dostlar hepinize teşekkür ederim |
Ynt: Burcu'nun programı kiss3 doğumgünün kutlu olsun hayal abla iyi ki doğdun, iyi ki varsın, |
|
Ynt: Burcu'nun programı Arkadaşlar bugün programım daha da oturmuş olacak çok iyiyim bugün ve güzel bir konuşma yapacağım Saat 22:00 de yayındayım |
Ynt: Burcu'nun programı bekliyoruuuuuzzzzzz, hazırlıksızın dediğinde bile süper, ooo bugün kimbilir ne güzel olur programın oh ohhh uy897 |
Ynt: Burcu'nun programı cat56 music45 sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı Bekliyorum Burcucum yayınını bir yandan işlerimi bitirmeye çalışıyor bir yandan da sizi bekliyorum iyi yayınlar djj şu an bir problem var yayında sanırım ses sorunlu geliyor |
Ynt: Burcu'nun programı ses iyi şuan.. herşey iyi. :) |
Ynt: Burcu'nun programı Ben de tazeledim sayfayı düzeldi dinliyorum şu an blissy |
Ynt: Burcu'nun programı Elif umarım dinleyebilmişsindir. Harika bir konuydu ben bile kendim için neler yaşadım b456 istenmeyen etkilerden kurtulduğum için ve bugün kendime zaman ayırabildiğim için çok iyi olduğunu bende düşünüyorum. kendimi dinleyemediğimden bilemeyeceğim sizin görüşleriniz önemli ama destekleriniz için çok teşekkür ederim cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum tebrik ediyor,her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutluluk duyuyorum... kiss3 Hikayen harikaydı,annem ve ben dikkatle dinledik..ağzına ve emeğine sağlık... |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum programını yarıya kadar dinledim hemen hemen, sonra benim kızım isyanlara başladı mecburen çıktım ve onunla ilgilendim, sesin çok süper geliyordu ve muhteşemdin super |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu, programın sonuna yetiştim. Yine küçüğüm çalıyordu. Burcu bana jest yapmış dedim. |
Ynt: Burcu'nun programı tek kelime iyiydi...yaptıkların yapacaklarının garantisidir...daha daha daha iyi olacağından eminim..seni dinlerken ooolucuğuma hoşgeldin demeyi unuttum..beğenimin ölçüsümüdür aceba ?vede emelle, sen iyiki hazılanmıyosunuz...birde hazırlansanız ne olacak acaba.. |
Ynt: Burcu'nun programı Burcum harikasın yine, çok güzel bir programdı. Yaptıkların yapacaklarının garantisidir. durmak yok devaaammmmm cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı Teşekkür ederim sizlere iyi olacak ne cevherler var bende aslında ama çıkacak az bekleyin k8908 |
Ynt: Burcu'nun programı çocuk yatmadan bilgisayarı açamıyorum. senin programın sonuna yetişiyorum ama tekrarını ya dA canlı bir performansını yakalayacağım inşallah |
Ynt: Burcu'nun programı İnşallah dinleme zamanın olur 44 Yarın 22:de devam ediyorum bugün çok işlerim vardı ve hala var Daisy ile ilgilendim pc yaptım sonunda kesinti olmadı şimdilik cilgin897 sırada ütü var sadanim |
Ynt: Burcu'nun programı merhaba, yarım saat kadar önce bağlandım, sesi çocuğun odasından duyulacak kadar açtım ve dinlemeye başladım. gel gör ki player takıldı galiba aynı bölümü üç kere dinledim, hani şu giyim kuşam konusunda aaa ne kadar rahat bir bayan dediğin |
Ynt: Burcu'nun programı burdayım yaşasınn duydum teşekkürler burcu ve atakan |
Ynt: Burcu'nun programı evet bende de aynı sorun var galiba |
|
Ynt: Burcu'nun programı kendimi şaşırtan fikirlerimden biriydi. ve telkinler sayesinde oldu. hayatımı eğitim vererek konuşarak kazanıyorum ama mikrofon, ses kaydı vs denince kaçacak delik arıyordum. bana göre duyduğum ses benim değildi, olamazdı, ama artık ses kaydı için konuşuyorum. heyecanlanıyorum, çok hızlanıyorum ama konuşuyorum. |
Ynt: Burcu'nun programı music45 küçüğüm daha çok küçüğüm djj ama rengarenk gerçek kalıcı zaferler için burdayım burcu çok güzel bir programdı. çok şey kaçırmışım dinlemediğim günlerde. 25889 alk78 |
Ynt: Burcu'nun programı Çok teşekkür ederim Pazar günü baştan bir özet yapacağım önemli konulara değineceğim dinleyebilirsen sevinirim kaçıranlar için ses kaydı yapmayı düşünüyorum. |
Ynt: Burcu'nun programı coşkun senin sesini duyduğumda çok tanıdık geldi ve çok güzel bir sürpriz oldu bana |
Ynt: Burcu'nun programı Atakan yapamıyormuş bugün program hazır bende evdeyken erken başlayabilirim. Önce müzik yaparım sonra kendi programıma geçerim Gerçi birşey yazmadığı için bunu düşündüm umarım başka biri yoktur 44 |
Ynt: Burcu'nun programı iyi yaptın burcu,tabiiya radyomuz susmasın..ben seninde işin olduğunu düşünüp radyo suscak naapsam diyordum, malum müzik arşivi senin verdiklerinden ibaret teşekkürler tekrar güzel gönlüne sağlık |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu hanım,sesiniz çok içten,çok samimi,olduğunuz gibi geliyor buralara.Biz alışmıştık dj'lerin yapmacık gülümsemelerine,konuşmalarına.Bu saflığınız için çok teşekkür ediyorum.(saflıktan maksat olduğunuz gibi görünmeniz ya da göründüğünüz gibi olmanız her neyse işte o) super |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu hanım şu anki sizin formatınız çok güzel.Ama yinedeben gıcıklığımı yapayım.Kitapları anlatmak yerine kendi hayatınızı anlatsanız örnekler verseniz,hayatınızdaki gelişimleri değişimleri nasıl yaşadığınızı anlatsanız,çocukluğunuzu anlatsanız,huzura nasıl erdiğinizi ya da nasıl ereceğinizi anlatsanız,bu gününüzü nasıl geçirdiğinizi anlatsanız nasıl olur.. |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu, kedi sesi mi geldi catsle |
Ynt: Burcu'nun programı Valla Burcu bunu bende unutmuştum ama doğru tahmin Adanalıyım niye iki tane olduğuna gelince bundan aylar önce soğuk bir mart ayıydı ben bu güzelim siteyi keşfettim kayıt oldum turgay01 diye ama giremedim bi daha yine kayıt oldum bu sefer bir 01 daha ekledim işte böyle Burcu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 AM. |