![]() |
Ynt: Burcu'nun programı music45 cat56 Duyuyorum bol şanş burcu canım sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı ben de aynı şekilde... sanırım bizde bir sorun yok dusun |
Ynt: Burcu'nun programı İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67 |
Ynt: Burcu'nun programı bana göbek at demiş tam niyetlendim ses gitti,lerzanım ben 23 30 da başlıycam ses tonum,vurgularım işte her ne varsa düzgün olması adına lütfen iyi dinle ve eleştirilerini söyle yaptığımız işi doğru yapalım......olurmu |
Ynt: Burcu'nun programı lerzanım bu akşamki konu meditasyon...ve yaratıcı imgeleme meditasyonu yapıcaz ben bu arada uzaktan enrjiler göndericem keyfini çıkar, ama bi kulağın bende olsun eleştirilerini bekliyorum |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı oo yerimmm senii kim demiş çok konuşuyo die.. konuş konuşş sen konuşşş dag taş şenlensin gulensmiley |
Ynt: Burcu'nun programı iyiisn burcu merak etme.sesinden heyecanin anlasiliyo ama bu cok guzel heyecan gzule bir duygu sevgiler |
Ynt: Burcu'nun programı Burcuyu yakında susturamazsınız öyle gözüküyor şimdilik biraz aksaklıklar var ama program hazırlayan arkadaşların daha hazırlıklı çıkarlarsa ve provasını programdan önce yaparlarsa bir konuşma kalıbı oluşur... giriş gelişme ve sonuç net olmalı konuşmalarda daldan dala atlamadan thumbsanim tüm aksaklıklara rağmen ben beğendim smiliyface |
Ynt: Burcu'nun programı evet burcu sesin geliyooo bana ses hala hışırtılı geliyoooo |
Ynt: Burcu'nun programı ses fazlasıyla geliyor bana ara sıra tuhaf olsada o tuhaflık benden olsa gerek |
Ynt: Burcu'nun programı sağol keops aklıma getirdin..yarından itibaren aynaları çatlatıcam..aynı zanmanda ablamıda mafedicem..proğramdan önce konumu ayna karşısında okuyacağım...ve aynı anda ablam dinleteceğim..kulağı en küçük düşüklüğü bile duyar...ve çok acımasızca eleştirir..milli bayramlarda şiir prova ederken böyle yapardık doğrumudur...bence eleştiriler için hiç beklemeyin her gün eleştirinki yaptığımız iş bir an önce rayına otursun olurmu |
Ynt: Burcu'nun programı ya sarkıya geciyorum dedi ses gitti baksana burcum sen boşver sarkıyı benim pc kaldırmıyo sarkı türkü smil56 beni idare edin yaf zaten az duyuyorum sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı şarkıya geçtiği anda bendede ses gidiyor bu sorunu yaşayan başka kimse varmı |
Ynt: Burcu'nun programı burcuu geldimm çalsana sibelll uy897 |
Ynt: Burcu'nun programı hayal bende de şarkıya başladığında ses gidiyor sadece burcunun konuşmalarını dinleye biliyorum |
|
Ynt: Burcu'nun programı burcudan sonra hayal abla cıkıyo degil mi? |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum devam et,sakinleşiyorsun bak...her geçen gün daha iyiye gideceksin tecrüben artacak..ve hepimiz daha kocaman alkışlayacağız 25889 |
Ynt: Burcu'nun programı bende pisimbat konuşmalar mükemmel ama müziğe geçerken yanlış bişey yapıyor herhalde daha sistemi öğrenemedik. begüüüüüm ben seni napayım bu gün beni eleştir derken iyiydin dedin sonraları niye bekledin... |
yine müziğe geçiyorsun amabiz dinleyemiyoz |
|
Ynt: Burcu'nun programı evet şu anda ben müzik dinleyebiliyorum |
|
Ynt: Burcu'nun programı uy897 allah allahhhh uy897 uy897 uy897 ya bu müzikten sonra nasıl meditasyon yapılır allah askına smil56 girdi kanıma uy897 |
Ynt: Burcu'nun programı haydiii emell uy897 |
|
Ynt: Burcu'nun programı Arkadaşlar hayal yayında mı şu an? |
Ynt: Burcu'nun programı hayir suanda ses yok |
|
Ynt: Burcu'nun programı Bende radyo tıssssss... şaşkın |
Ynt: Burcu'nun programı zannediyorum şuanda yayın yok degilmi? ben öle bekliyorummmm dusun |
Ynt: Burcu'nun programı Hayal yayinda şu anda refresh yapin sayfayi... |
Ynt: Burcu'nun programı radyonun gece yayını güzel ötesi oldu teşekkürler burcucuğum iyi geceler |
Ynt: Burcu'nun programı Teşekkür ederim ne oldu bilmiyorum ama evde yalnız olmam ve çenemin düşmesi diyelim buna ki değil konuşmak istedim dinleyen var mı yok mu bilmiyorum ama duvara konuşmak yerine bu şekilde konuşmak beni rahatlattı. Bugünde sürekli yazdım birazdanda günlüğüme yazacağım şu an yaşadıklarım değişimin etkiside olabilir okuduğum kitapların etkisinden kendime gelmem de olailir çok irdelemeyeceğim ben hala çok iyiyim farklı bir enerjideyim reiki yaparak bunu dengelemeye çalışıyorum hala konuşabilirim 44 Ama dün yapmamam gereken konuları fazla dağıttım tuh788 bunun için kendimi eleştirebilirim bundan sonrakinde toparlamış olacağım utananadam |
Ynt: Burcu'nun programı 2 akşamdır dışarda olduğumdan dinleyemedim. umarım bu akşam dinlicem. .dün tel açıcaktım burcu sana. göztepedeydim. ama ayarlayamadım. rt67 |
Ynt: Burcu'nun programı şu anda radyo aktif mi? |
Ynt: Burcu'nun programı hayır. aktif değil. |
Ynt: Burcu'nun programı Aktif olması için uğraşılıyor. Bu arada yarın ben yapacam ama bu sefer daha hazırlıklı olacak müziklerim cilgin897 |
Ynt: Burcu'nun programı khkh56 khkh56 ikinci hikaye güzel di kurtta kurtmuş hani sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 AM. |