|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Radyomuz de ve Dj Başvuruları Forumumuzda Bulunan Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Radyo Yayını İçin Program Kurulumları için kişisel gelişim konusunda www comRadyo Yayını İçin Program Kurulumları mrb kaafinur hoşgeldin öncelikle.... ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#41 (permalink) | ||||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,510
433 Mesajinıza toplam 2,822 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb kaafinur ![]() hoşgeldin öncelikle.... ![]() ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
28 Mesajinıza toplam 100 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
gelelim radyo yayınına flatcast güzel bir radyo programı bana kalırsa hem sohbet hem müzik imkanı sunan bir site yayın nasıl yapılacağına gelince bu konuda atakan beye iş düşüyor buraya sitenin adresini vereyim (http://www.flatcast.com/de/streams.aspx) orada gerekli bilgileri bulabilir. admin olarak radyoyu kurup linkini buraya eklemesi yeterli ayrıca bu adreste alttaki radyo isimlerinden birine tıklarsa nasıl bir yayın olduğunu az çok anlayabilir ben daha önce bu radyolardan birinde djlik yapmıştım. djlik yapması çok kolay kurulumu bilmiyorum ama isterseniz msnden görüşelim benzer radyo açan arkadaşlarım var benim ingilizcem olmadığı için yardımcı olamıyorum bu konuda
|
|||
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | ||
|
Administrators
Atakan Sönmez ![]() |
Merhaba Kaafinur Önerinizi için teşekkür ediyorum... Flatcast ücretsiz bir sistem.Bu şekilde yayın yapıldığı zaman forum içinde yayın yapılamıyor.Forumdan link veriliyor ve sadece o linkte tıklayanlar ayrı bir sitede radyoyu dinleyebiliyorlar sohbet edebiliyorlar. Bizim kullandıımız Shoutcast sisteminde ise server kiraliyorsunuz ve forum içinde radyo yayını yapabiliyorsunuz.Ziyaretciler forumdan ayrilmadan radyo dinleyebiliyorlar. Forumumuz da telif nedeni ile istek parçaları çalınmıyor.Ayrıca sohbet bölümünü de üyelerimizin büyük bir bölümü tarafından istenmiyor.Şu an için shoutcast forumumuz için daha uygun gözüküyor. |
||
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 22
233 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() |
yaaa bugece radyoyu açamadım hayırdır neler oluyor, bağlanamıyorum, atakan bey kardeşim , bir sorunmu var, nefis şiirler hazırlamıştım, hemde taaa nerelerden duygu dolu bir babanın satırlarını okuyacaktım ve bu baba şu an online ve şansına radyoyu açamadım, bir el atarmısınız
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|