Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Radyo Yayını İçin Program Kurulumları

Radyomuz de ve  Dj Başvuruları Forumumuzda Bulunan  Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Radyo Yayını İçin Program Kurulumları için kişisel gelişim konusunda www comRadyo Yayını İçin Program Kurulumları mrb kaafinur hoşgeldin öncelikle.... ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26-07-2008, 10:26 AM   #41 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,510
433 Mesajinıza toplam 2,822 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları

mrb kaafinur

hoşgeldin öncelikle....

ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2008, 02:44 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
28 Mesajinıza toplam 100 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point

Alıntı:
melodis Nickli Üyeden Alıntı
mrb kaafinur

hoşgeldin öncelikle....

ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani

merhaba melodis hepinize teşekkür ediyorum öncelikle siteye gelir gelmez farklı bir yerde buldum kendimi benim zayıflamaya ihtiyacım var ve henüz dinlemeye başladım ilerde forumda değişikliklerimi yazacağım

gelelim radyo yayınına flatcast güzel bir radyo programı bana kalırsa hem sohbet hem müzik imkanı sunan bir site yayın nasıl yapılacağına gelince bu konuda atakan beye iş düşüyor buraya sitenin adresini vereyim (http://www.flatcast.com/de/streams.aspx) orada gerekli bilgileri bulabilir. admin olarak radyoyu kurup linkini buraya eklemesi yeterli
ayrıca bu adreste alttaki radyo isimlerinden birine tıklarsa nasıl bir yayın olduğunu az çok anlayabilir ben daha önce bu radyolardan birinde djlik yapmıştım. djlik yapması çok kolay kurulumu bilmiyorum ama isterseniz msnden görüşelim benzer radyo açan arkadaşlarım var benim ingilizcem olmadığı için yardımcı olamıyorum bu konuda

kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2008, 05:20 PM   #43 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

hayatimdegisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,369
2,068 Mesajinıza toplam 11,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
hayatimdegisti - MSN üzeri Mesaj gönder

Merhaba Kaafinur
Önerinizi için teşekkür ediyorum...
Flatcast ücretsiz bir sistem.Bu şekilde yayın yapıldığı zaman forum içinde yayın yapılamıyor.Forumdan link veriliyor ve sadece o linkte tıklayanlar ayrı bir sitede radyoyu dinleyebiliyorlar sohbet edebiliyorlar.
Bizim kullandıımız Shoutcast sisteminde ise server kiraliyorsunuz ve forum içinde radyo yayını yapabiliyorsunuz.Ziyaretciler forumdan ayrilmadan radyo dinleyebiliyorlar.
Forumumuz da telif nedeni ile istek parçaları çalınmıyor.Ayrıca sohbet bölümünü de üyelerimizin büyük bir bölümü tarafından istenmiyor.Şu an için shoutcast forumumuz için daha uygun gözüküyor.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 12:03 AM   #44 (permalink)
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
233 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about

yaaa bugece radyoyu açamadım hayırdır neler oluyor, bağlanamıyorum, atakan bey kardeşim , bir sorunmu var, nefis şiirler hazırlamıştım, hemde taaa nerelerden duygu dolu bir babanın satırlarını okuyacaktım ve bu baba şu an online ve şansına radyoyu açamadım, bir el atarmısınız

çerkezköy kadınlar elele derneği-nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)