Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diyetler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diyetler/)
-   -   ÇÖREKOTUYLA SAĞLIKLI ZAYIFLAMA(gerçekten müthiş bir zayıflama yöntemi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diyetler/227270-corekotuyla-saglikli-zayiflamagercekten-muthis-bir-zayiflama-yontemi.html)

Işıldayan Safir 12-09-2009 04:10 PM

Cevap: ÇÖREKOTUYLA SAĞLIKLI ZAYIFLAMA(gerçekten müthiş bir zayıflama yöntemi)

ben sana göbeğimi veriyim şekerim kilo almak için ideal :))

renkli61 12-09-2009 04:16 PM

çok var mı:):)

Işıldayan Safir 12-09-2009 04:18 PM

2 kilo çıkar heralde :)) bence kilo almak istiyosan bol bol abur cubur yee :))

renkli61 12-09-2009 04:20 PM

aburu cuburu yiyorum da çok hareketlyim ya eritiyorum heralde.

Işıldayan Safir 12-09-2009 04:23 PM

bol bol cips ye kola iç :)) allahım ne kadar kötüyüm yaa şu güzelim forumda bile insanları kötü alışkanlıklara teşvik ediyorum :)
şaka bir yana herkes zayıflamak isterken sen neden kilo almak istiyorsun hiç tavsiye etmem güzel bi şey değil :))

renkli61 12-09-2009 04:25 PM

kola içmiyorum bırakıverdim:):)sanırsam boyuma göre kilom az geliyo:)sonra aaa sen ne kadar zayıfladın ya diyolar halbukim ben eskiden beri böyleyim yahuu:)

şanslımamy 20-09-2009 05:50 PM

Ben önerinizi ilginç buldum ,denedim...O ne iğrenç bir tad o ne yutulması zor bir şeydi anlatamamm. Merak ettim acaba çörek otuyla zayıflama olayı , bu çörek otunu ağızda ezerek yutmaya çalıştıktan sonra oluşan korkunç tadın dakikalarca tad alma duyularımızı mahvetmesi,ardından midede tuhaf bir etki bırakması ve ağzınıza bir daha bişey almak dahi istememe sonucunda zaaafiyet geçirip oluşan zayıflama olayımı...^-^ Yoksa bu çörek otu sindirim sonucu yağ yakma özelliğimi taşıyoda zayıflatıyo.. B u arada belirtmek isterimkii zayıflama yolunda denemediğim şey kalmamıştır en iğrenç karışımları,en tadsız çayları tükettim banamısın demedii.. A bartmıyorum bu çörek otunun tadı hepsini geçti devam etmek istiyorum ümidim var ama mümkünse deneyenler varsa sonuç alabilmişlerse devam edeyim bende.. Bekliyorum yorumlarınızı..tuh788

Işıldayan Safir 20-09-2009 09:37 PM

Kesinlikle katılıyorum ben bu konuda yorum yapmıştım daha önceden senin yorumundan cesaret alarak yorumumu geliştiriyorum :)) zaten çörekotu herkes tarafından kullanılmaması gereken bir şey. Midendeki tuhaf etki şöyle olabilir. mideye zaten çok yararlı bişey değil çörekotu ama çiğnedikten sonra zararsız olabilir diye düşünmüştüm benim ülserim var ve karnımı ağrıtıyo. Ama tadı gerçekten iğrenç ötesi 1 çay kaşığı çiğnedim hatta o kadar kötüydüki suyla beraber çiğnedim ama bir daha asla denemem. Zaten konuyu açan arkadaş sonuç aldığını söylemişti ama kolay değil gerçekten 2. kez denemeyi bünyem kaldıramaz :))

munyeko 24-09-2009 09:04 PM

Arkadaşlar keten tohumunu deneyeniniz var mı? Ben onu yoğurtla karıştırıp yiyodum yemeklerden önce ve bayaa kilo vermiştim..

Işıldayan Safir 25-09-2009 12:59 AM

canım ben keten tohumu da kullandım ama pek bi faydasını göremedim tadı kötü olmadığı için alıyodum hatta hala arada yiyorum ama bu tür şeyler herkeste aynı etkiyi göstermiyo bence eğer kilo konusunda ciddi anlamda sıkıntınız varsa en iyisi bir doktora görünmek

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM.