Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Kilo Verme > Diyet Listeleri

Uyarılar

Diyet Listeleri diyet listesi, sağlıklı diyet listeleri, şok diyet listeleri, kolay diyet listeleri, zayıflama diyet listeleri, özel diyet listeleri, hızlı diyet listeleri, günlük diyet listeleri, diyet listeleri, uygun diyet listeleri, sağlikli diyet listeleri, ekonomik diyet listeleri, etkili diyet listeleri, en sağlıklı diyet listeleri, diyetisyenlerden diyet listeleri, 1200 kalorilik diyet listeleri, en etkili diyet listeleri, diyetisyenlerin diyet listeleri, en kolay diyet listeleri, en güzel diyet listeleri, kilo verdiren diyet listeleri, basit diyet listeleri, ünlü diyet listeleri, en yeni diyet listeleri,

Stresi ve kiloları suda bırakın!

Kilo Verme ve Diyet Listeleri Stresi ve kiloları suda bırakın! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 400 kaloriden kurtulmak için sadece 30 dakika yüzmek yeterli. Üstelik, suda vücudun her bölgesinden eşit şekilde kilo veriliyor Yerçekiminin egemenliği kalkıyor Suya girdiğimiz andan itibaren yerçekiminin egemenliği ortadan kalkıyor. Yapılan hareketler özellikle eklemler ve kaburga üzerinde etkili. Ayrıca suyun havadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diyet Listeleri telkin cd indir izle İstanbul Diyet Listeleri nerededir kimdir Diyet Listeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diyet Listeleri hipnoz Diyet Listeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diyet Listeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diyet Listeleri kuantum düşünce kitap haberi

Stresi ve kiloları suda bırakın!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-12-2008, 06:21 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Stresi ve kiloları suda bırakın!

400 kaloriden kurtulmak için sadece 30 dakika yüzmek yeterli. Üstelik, suda vücudun her bölgesinden eşit şekilde kilo veriliyor



Yerçekiminin egemenliği kalkıyor

Suya girdiğimiz andan itibaren yerçekiminin egemenliği ortadan kalkıyor. Yapılan hareketler özellikle eklemler ve kaburga üzerinde etkili. Ayrıca suyun havadan 50 kat daha fazla olan direnci sayesinde egzersizler de dolayısıyla daha hissedilir oluyor.



Her bölgeden eşit kilo kaybı

400 kaloriden kurtulmak için sadece 30 dakika yüzmek yeterli. Üstelik, suda vücudun her bölgesinden eşit şekilde kilo veriliyor. Çünkü su, her yandan direnç yaratıyor böylelikle vücuttaki tüm kasların çalışması sağlanıyor.





Su cimnastiğini denediniz mi?





• Sağlıklı bir yaşam için su cimnastiğini tercih edenler, su sıcaklığının gevşemeye yardımcı olduğunu, hareket sırasında ağrılarının azaldığını, daha rahat hareket edildiğini, başarma hissi verdiğini ve eğlenceli olduğunu söylüyor.



• Suyun kaldırma kuvvetiyle bedenin hafiflemesi nedeniyle hareketler karadakinden çok daha kolay yapılıyor. Suyun yastık etkisi yaralanmalardan koruyor. Ağırlıksızlık, aynı zamanda aşırı stresten korunmayı sağlayan faktör olarak değerlendiriliyor.







Su iyi ısıtılmış olmalı





• Su cimnastiğinin yapıldığı havuz, insanın deri sıcaklığından fazla oluyor. Yeterince ısıtılmış bir havuza girildiğinde, ilk olarak eklemlerin etrafındaki deri ve vücudun alt tarafı ısınıyor. Sıcaklık vücudun ağrıya duyarlı dokularını etkileyerek ağrıların azalmasını ve gevşemeyi sağlıyor. Gevşeme hali de stresi azaltıyor.



• Kilo sorunu yaşayanlar, hamileler, diz ve sırt ağrısı çekenler, eklem hastalığı olanlar, ameliyat sonrası terapi görenlere, özellikle su aerobik egzersizleri öneriyor.



• Su içinde vücut ağırlığının kaybolması, kişisel hareketleri daha kolay yapmaya olanak sağlarken, suda yürümek ve koşmanın zor olması kuvvet eksenli çalışmalara olanak sağlıyor.







Kollarınızı güçlendirin!





• Kollarınızın sarkması sizi rahatsız ediyor ve askılı bluzlarla aranızda koca bir engel olarak mı duruyor? O zaman ne yapıp edin ve bu egzersizleri düzenli uygulayın. İsterseniz suyun dışında, dilerseniz içinde!



Boks yapın!



• Kollarınızın yanı sıra göğüslerinizi de sıkılaştırıcak bu egzersizin önemli bir özelliği de son derece zevkli ve basit olması. Bunu yapmak için iyi ayağınızı omuz genişliğinde açarak ayakta durun. Dizlerinizi hafifçe kırın.



• Yumruk yaptığınız ellerinizi göğsünüzün hemen önünde tutun. Eğer hareketi suyun içinde yapıyorsanız, dirsekleriniz suyun üst yüzeyinin hemen altında olmalı.



• Pozisyonunuzu aldıktan sonra hemen öne doğru hızlı hızlı yumruk atmaya başlayın. Bunu yaparken belinizle birlikte dönmeyi de ihmal etmeyin. Su içindeyseniz iki elinizle de 40 kere, su dışındaysanız 25 kere tekrarlayın.





El üzerinde yürüyün...





• Ellerinizin yere ya da denizin-havuzun tabanına koyun ve şınav pozisyonu alın. Ve bu şekilde yürümeye başlayın. Eğer su içindeyseniz ayaklarınız zaten serbestçe salınacak, sizinle gelecektir.



• Su dışındaysa gücünüz yetiyorsa ayaklarınızı arkanızda sürüyün, yetmiyorsa parmak uçlarınızdan yardım alın. Bu arada karın kaslarınızı gerin. Suyun içinde 20 adım, suyun dışında 10 adım atmanız yeterli.



Faydası: Gerçekten mucizevi etkileri olan bir hareket! Kollarınızın arkasını ve sırt kaslarını da iyi bir şekilde çalıştırıyor. Her gün düzenli olarak yapmaya gayret edin.





Alçalın ve yükselin





• Bir elinizle yerden ya da havuzun-denizin tabanından destek alın. Diğer elinizi, kolunuzu kırmadan gergin bir şekilde havaya kaldırın. Bu hareketi yaparken sadece kolunuz değil, tüm vücudunuz gergin olmalı.



• Yere dayalı olan kolunuzu kırarak vücudunuzu alçaltın ve yükseltin. Suyun içindeyseniz hareketi her iki kolunuzla 10 kez tekrarlayın. Suyun dışındaysanız 5 kez yapmanız yeterli.



• Faydası: Tüm kol kaslarını güçlendirmek için etkili bir hareket. Bunun yanı sıra bel ve sırt kasları için de faydalı.





Sırt üstü yüzün!





• Sırt üzeri suyun üzerinde dengede durun ve gergin tuttuğunuz kollarınızı geri geri atarak yaklaşık 20-25 dakika sırt üzeri yüzün.



• Faydası: Fazla söze gerek yok; sadece kolları değil, tepeden tırnağa tüm vücudu çalıştırıyor. Ense, omuz ve sırt kaslarını rahatlatarak kronik ağrılardan koruyor. Bu etkili egzersizler kollarınızı, özellikle de üst bölümünü kısa zamanda forma sokacak.







Karın hareketleri...





• Havuzun kenarına tutunarak sırt üstü suya yatın, her iki bacağınızı da karnınıza yaklaştırarak dizlerinizi bükün ve ayaklarınızı havaya kaldırın, bacaklarınızı öne doğru uzatın.



• Hareketi 5 defa yavaş, 5 defa hızlı olmak üzere 10 kez tekrarlayın. Hareketi tamamladıktan sonra karnınızın üzerine yatın ve dizlerinizi önce duvara doğru çekerek, sonra geriye doğru iterek hareketi tekrarlayın.





Dalga egzersizleri...





• Su içinde yapılabilecek o kadar çok hareket çeşidi var ki. İşte bunlardan biri eğlenceli oluşuyla da öne çıkan bir egzersiz türü; dalga kırmak...



• Kalçalarınıza kadar suyun içine girin. Önce sırtınızı dönerek gelen dalgalara karşı koymaya çalışın. Suyun gücüne karşı koymaya çalışmanız size önemli miktarda bir kalori harcaması yaptırır.



• Karın ve sırt kaslarınızı bu sırada gergin tutup kollarınızı iki yana açarak dengede durmaya gayret gösterin. Daha sonra yüzünüzü dönün ve düşmeden dalgalarla boğuşmayı deneyin.





Sualtı egzersizleri...





• Fazla derin olmayan suda yüzmeye çalışmak kadar eğlenceli bir şey yok. Tek ihtiyacınız olan dalgıç gözlüğü, şnorkel ve palet...



• Su altında paletlerle yüzmenin hem bacak hem de kalça kaslarını hayli güçlendirici etkisi var. Ayrıca karın ve sırt kaslarını ciddi bir şekilde güçlendiriyor.





Tempolu yüzün!





• Yüzme, vücudun üst bölümünü ve göğüs kaslarını çalıştırıyor. Kurbağalama, sırt üstü ve serbest stil. Bu üç yüzme tekniğine de hakim olanlar sırayla uygulayabilirler.



• Kurbağalama yüzmeyi tercih ediyorsanız, havuzu 5-6 kez turladıktan sonra sırt üstü yatın. Bu ense ve omuz kaslarını rahatlatıyor. Ayrıca arada iki dakika, göğüs yüksekliğindeki suyun içinde koşun. Toplam 20-30 dakika yüzün.





Eklemleri güçlendirmek için atlayın!





• Bu egzersizi atlama tahtasında ya da havuzun kenarında yapabilirsiniz. Havuzun kenarında durun. Üç kez yaylanın, sonra yukarıya doğru atlayın.



• Suyun içine düşerken sağ bacağınızı bükün ve sağ dizinizi, iki elinizle saracak biçimde kavrayın. Sol bacağınızı ise dik duracak şekilde uzatın. Bir sonraki sefere sol bacağınızı bükün. Her iki bacağınızla bu hareketi üçer kez tekrarlayın.





Suda egzersiz ile kalbe sağlık depolayın!





• Aşırı kilonun kalp yetersizliği riskini artırıyor., suda egzersiz yaparak fazla kilolar daha çabuk verilebilir. Suyun havadan 50 kat daha fazla olan direnci sayesinde, su içinde yapılan egzersizler daha etkili oluyor.



• Suda yapılan hareketler özellikle eklemler ve kaburga üzerinde etkili hale geliyor. Su, vücudun her tarafında direnç yarattığı için vücudun her bölgesinden eşit şekilde kilo veriliyor ve tüm kasların çalışması sağlanıyor.



• 400 kaloriden kurtulmak için sadece 30 dakika yüzmek yeterli. Suda yapılan 10 dakikalık spor, karadaki yarım saatlik yürüyüşle aynı etkiye sahip; su egzersizleri zamandan tasarruf sağlarken, daha çok kalori yakılmasını sağlıyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Stresi ve kiloları suda bırakın!

Kilo Verme ve Diyet Listeleri Stresi ve kiloları suda bırakın! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 400 kaloriden kurtulmak için sadece 30 dakika yüzmek yeterli. Üstelik, suda vücudun her bölgesinden eşit şekilde kilo veriliyor Yerçekiminin egemenliği kalkıyor Suya girdiğimiz andan itibaren yerçekiminin egemenliği ortadan kalkıyor. Yapılan hareketler özellikle eklemler ve kaburga üzerinde etkili. Ayrıca suyun havadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diyet Listeleri telkin cd indir izle İstanbul Diyet Listeleri nerededir kimdir Diyet Listeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diyet Listeleri hipnoz Diyet Listeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diyet Listeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diyet Listeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.