| ||||||||||
| |
Güzellik Bakım ve Diş Bakımı bembeyaz dişler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Firsalayip demisim:)) Firçaladim arkadaslar, ki ben evdeysem 3 ogun kesin fircalarim. Zeytinyagla firçalamak guzel , yani hiç tiksincek birsey yok, agziniz yagli kalmiyor, ayrica dilimide fircaladim , dilimde puruz kalmadi :)) Sigara icenler bilirler, agzimizda sanki boyle lapa gibi bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diş Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Diş Bakımı nerededir kimdir Diş Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diş Bakımı hipnoz Diş Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diş Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diş Bakımı kuantum düşünce kitap haberi
bembeyaz dişler | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #19 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Firsalayip demisim:)) Firçaladim arkadaslar, ki ben evdeysem 3 ogun kesin fircalarim. Zeytinyagla firçalamak guzel , yani hiç tiksincek birsey yok, agziniz yagli kalmiyor, ayrica dilimide fircaladim , dilimde puruz kalmadi :)) Sigara icenler bilirler, agzimizda sanki boyle lapa gibi bi his olur, iste o yok oldu misal. Suan evet damak dipleri hepsi degil bir kaç yerde sizliyor.Kanadimi? evet , yani oyle akan bir kan degildi fakat .. ayyy ne uzattim yine:)) Uzun lafin kisasi ; memnun kaldim, denicem 15 gun boyunca, ki zaten beyazlik hemen belli oluyor... Kardesime denettim, 13 yasinda henuz, fakat disleri lekeli, tiksindi o , yasindan olsa gerek, fakat evet degisik bir renk oldu disleri, daha parlak ve beyaz. Neyse bakalim 15 gun sonra yine bu sayfadayim. PIRLANTA ben , hahahahaaa sevgimle |
| | |
| Bookmarks |
| |
Güzellik Bakım ve Diş Bakımı bembeyaz dişler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Firsalayip demisim:)) Firçaladim arkadaslar, ki ben evdeysem 3 ogun kesin fircalarim. Zeytinyagla firçalamak guzel , yani hiç tiksincek birsey yok, agziniz yagli kalmiyor, ayrica dilimide fircaladim , dilimde puruz kalmadi :)) Sigara icenler bilirler, agzimizda sanki boyle lapa gibi bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diş Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Diş Bakımı nerededir kimdir Diş Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diş Bakımı hipnoz Diş Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diş Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diş Bakımı kuantum düşünce kitap haberi