Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Diş Bakımı

Uyarılar

Diş Bakımı diş sağlığı bakımı, ağız diş bakımı, protez diş bakımı, çocuk diş bakımı, çocuklarda diş bakımı, porselen diş bakımı, dis bakımı, dişlerin bakımı, bebek diş bakımı, ağız ve diş bakımı, diş teli bakımı, ağız ve diş sağlığı bakımı, diş bakımı, dişeti bakımı, bebeklerde diş bakımı, diş sağlığı ve diş bakımı,

Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular

Güzellik Bakım ve Diş Bakımı Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dişlerimin aşındığını hissettim sebebi ne olabilir ? Dişler ilerleyen yaş ile birlikte bir miktar aşınma gösterirler. Ancak bunun ötesinde gözlenen aşınma, gece diş sıkma ya da gıcırdatma rahatsızlığına bağlı olabilir. Başka bir neden de aşınan dişler ile temasta olan karşıt ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diş Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Diş Bakımı nerededir kimdir Diş Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diş Bakımı hipnoz Diş Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diş Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diş Bakımı kuantum düşünce kitap haberi

Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 01:40 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular





Dişlerimin aşındığını hissettim sebebi ne olabilir ?



Dişler ilerleyen yaş ile birlikte bir miktar aşınma gösterirler. Ancak bunun ötesinde gözlenen aşınma, gece diş sıkma ya da gıcırdatma rahatsızlığına bağlı olabilir. Başka bir neden de aşınan dişler ile temasta olan karşıt dişlerin uygun olmayan şekilde porselen ya da metal ile kaplanmış olmasıdır. Gene hamilelik nedeni ile kusma şikayeti olanlarda ve aşırı miktarda asitli içecek tüketen kişilerde, ağız bakımı da ihmal ediliyorsa aşınma gözlenebilir.



Dudak kenarlarımın kıvrıldığını ve aynaya bakınca yaşlı insan yüzüne sahip olduğumu görüyorum ?



Yaşlı yüz görünümü, genel olarak alt çene ile üst çene arası mesafenin azalmasından kaynaklanır. Dişeti rahatsızlıkları nedeni ile dişler arası ilişkilerin bozulması, diş çekimini takiben protez yapılmaması bu durumu ortaya çıkarabilir.



Dişetlerim kendi kendine ya da fırçalayınca kanıyor. Ne yapmalıyım ?



Dişetlerinin kanaması dişeti iltihabının belirtisidir. Düzenli diş fırçalamamak ya da fırçalama işlemini gerektiği gibi yapmamak başlıca sebebidir. Dişeti sağlığı, dişlerinizin sallanmadan size hizmet etmesi için çok önemlidir. Bu nedenle dişeti sağlığınızı kontrol ettirmek için diş hekimine başvurmanız gerekmektedir.



Uzun süredir diş hekimine gitmedim. Ne sıklıkla kontrole gitmeliyim ?



Şikayeti olmayan bireyler, yılda bir kez, dişhekimi kontrolüne gitmelidir. Teşhis konmuş dişeti rahatsızlığı, aşırı çapraşık dişleri olan ya da çürük yatkınlığı olan bireyler ise 6 ayda bir kontrol edilmelidir.



Ağız kokum olduğunu hissediyorumNe yapmalıyım ?



Ağız kokusunun kaynağı çoğunlukla diş çürükleri, dişeti hastalıkları ya da uygun olmayan şekilde yapılmış dolgu, köprü ya da kaplamalardır. Durumunuzu değerlendirmesi için dişhekiminize başvurmanız gerekir.



Ağzımı açıp kapatırken ses geliyor ancak bir ağrı hissetmiyorum. Ne yapmalıyım ?



Çene eklemi rahatsızlığının bulgularından birisi ses duymaktır. Rahatsızlığın sebebi darbe vs gibi sebebi bilinen, yakın zamanda gerçekleşmiş olabileceği gibi, çok daha önce olmuş ancak unutulmuş bir bir olay da olabilir. Dişhekimine görünmeniz gereklidir.



Sabah uyandığımda kulağımın önünde, çene ekleminde ağırlık, ağrı ya da yorgunluk hissediyorum. Ne yapmalıyım ?



Büyük ihtimalle geceleri diş sıkıyor ya da gıcırdatıyorsunuz. Uyurken takacağınız bir protez hazırlanması sizi rahatlatabilir. Dişhekiminize başvurmalısınız.



Dişlerimin renginin koyulaştığını hissediyorum. Beyazlatma olasılığı var mı ?



Dişlerimiz ilerleyen yaşımızla birlikte sadece aşınmaz, daha koyu bir renk de alırlar. Dişhekiminizin ofisinde ya da gene dişhekiminizin gözetiminde, evde uygulayacağınız ilaçlar ile rengi açmanız çoğu zaman mümkündür. Marketlerde satılan beyazlatıcı ürünlerin içeriğinin ve uygulama şartları tam olarak standardize edilmediği için, klinik olarak, dişlerinizi marketlerde satılan ürünler ile beyazlatmanızın riskli olduğunu düşünmekteyiz.



Eksik diş ya da dişlerim var. Diğer dişlerime zarar vermeden bu boşluklar doldurulabilir mi?



Diğer dişlere zarar vermeden boşlukları doldurmanın tek yolu ‘implant uygulamasıdır. Eksik olan bölgeye, genelde çok kolay bir operasyon ile yerleştirilecek implant (titanyumdan üretilmiş vida) sorunun çözümü için yeterlidir. Doğal olarak, tüm hastalarımız, implant yapılması için uygun değildir. Kişisel durumunuzu öğrenmek için diş hekiminize başvurmanız gerekmektedir.



Dişlerim çarpık ve yaşım ilerledi. Dişlerim düzeltilebilir mi ?



Çarpık dişler, ortodontik uygulamalar ile (yani tel takılarak) çok ileri yaşlarda bile düzeltilebilir. Ancak tedavinin süresi ve uygulama sırasında sizi rahatsız etme olasılığı baştan hekiminiz ile karar vermeniz gereken bir konu. Bunun ötesinde lamina kaplamalar ya da porselen uygulamaları ile çözümlere ulaşılabilir. Ancak her tedavinin avantaj-dezavantajlarını incelemeniz gerekmektedir.



Dişhekimi korkum var. Ancak tedaviye de ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilir misiniz ?



Dişhekimi korkusu maalesef toplumun büyük bir kesiminde bulunmaktadır. Korkusu olan hastalarımızı ilk ziyaretlerinde sadece muayene etmek ve ortamı tanıtmak genel olarak gerginliklerini gidermektedir. Ancak bu korkuyu yenmeyi başaramayan hastalarımız için sunduğumuz yöntemlerden birisi de anestezi doktoru bir doktorun eşliğinde ‘bilinçli sedasyon uygulamaktır. Bu yöntemde, tedavi başlamadan hemen önce, doktorumuz, verdiği bir ilaç ile hastamızı gevşetmekte ve daha sonra diş tedavisine başlanmaktadır.



Özel sağlık durumu izin vermeyen ya da diş hekimi korkusunu üst düzeyde yaşayan hastalarımız için ‘genel anestezi (tümüyle bayılma) uygulamasını da sunmaktayız. Ancak, sağlığınız açısından, bu yöntemi tam donanımlı hastahanelerde uygulamaktayız.



Yüz kanseri teşhisi ile ameliyat edildim ve damağımın bir kısmını aldılar. Gerekli olan protezi yapabilir misiniz ?



Çene yüz protezleri yapımları ve kullanımları güç, ancak uygulanmaları şart olan protezlerdir. Bu protezler çiğnemeyi sağladıkları gibi, hastalarımızın estetik görünümlerini de düzelterek sosyal hayatlarının devamını sağlarlar. Bu tip protezlerin yapımında kliniğimiz ileri derecede deneyime sahiptir.



Hamileyim ve dişetlerim kanıyor. Ne yapmalıyım ?



Hamilelik sırasında değişen hormon seviyeleri ve vücut dengeleri dişetlerinin daha hassas olmasına neden olur. Hamilelik süresince, anne adayının, ağız bakımına üst düzeyde ilgi göstermesi gerekmektedir. Dişetlerine yönelik sıkıntının aşırı olması durumunda mutlak dişhekimine başvurulması gerekir.



Dişeti iltihabı ile kalp hastalıkları arasında ilişki var mı ?



Yapılan çalışmalar ispatlamıştır ki dişeti iltihabına sahip bireylerin kalp krizi ve kalp hastalıklarına yakalanma riski, dişeti iltihabı olmayan kişilere oranla çok daha fazladır. Konu ile ilgili detaylı bilgi için kliniğimize başvurabilirsiniz.



Dişlerimin tedavi edilmeye ihtiyacı var ama bu işlem ne kadar sürer ?



Tedavinin kapsamına göre süresi de değişmektedir. Kliniğimizde benimsediğimiz prensip, vakti kısıtlı hastalarımız için, gerekirse uzun seanslar ayırarak tedaviyi kısa sürede bitirmek ancak tedavi gereklerinden taviz vermemektir.

*

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular

Güzellik Bakım ve Diş Bakımı Diş Sağlığında Sıkça Sorulan Sorular Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dişlerimin aşındığını hissettim sebebi ne olabilir ? Dişler ilerleyen yaş ile birlikte bir miktar aşınma gösterirler. Ancak bunun ötesinde gözlenen aşınma, gece diş sıkma ya da gıcırdatma rahatsızlığına bağlı olabilir. Başka bir neden de aşınan dişler ile temasta olan karşıt ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diş Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Diş Bakımı nerededir kimdir Diş Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diş Bakımı hipnoz Diş Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diş Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diş Bakımı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.