![]() |
Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz Öncelikle herkese merhabalar... Forumda oldukça yeniyim açıkcası buraya sadece göz atmak amacıyla girmiştim ama burdaki içerik beni o kadar etkiledi ve bu sistemi deneyen ve kullanan kitlenin yorumları da o kadar şaşırttı ki kendimi bir anda kaptırdım. Kilo vermekle ilgili bir telkin var sitemizde ve bu çok güzel çünkü toplumumuzda bu tip kilolu insanlar kendilerine olan güveni kaybediyorlar,o kiloları veremeyeceklerini düşünüyorlar,toplumun onlara bakışlarını beğenmiyorlar vs. ama şu an benimde aynı hislerde olduğumu söylersem yalan söylemiş olmam üstelik benim vermem gereken bir kilo bile yok, aksine almam gereken belkide 15 kilo var. Yaşım 22 olmasına rağmen hala 57 kiloyum ve bu durumum belki toplumun bana bakış açısını değiştirmiyor fakat ben bu düşünceyi zihnimden atamıyorum ve ne kadar ilaç denedimse ne kadar yemeye çalıştımsa olmuyor 5 yıldır aynı kilodayım bir kilo alıyorum bir hafta sonra geri veriyorum kendiligimden yada veriyorum sonra tekrar alıyorum ve bu durum beni gerçekten hiç kilo alamıcam ve hep boyle kalıcam düşüncesinde kilitledi. Kilo almak için olmasa bile bu düşünceyi kaldırmak için herhangi bir telkin mp 3 ü varsa yardımlarınızı bekliyorum... |
Ynt: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz Alıntı:
Kilo almak için telkin cd si yapılmaktadır.Bu cd ler kişiye özel olarak yapılanlar arasındadır.Siparis bolumumuzden form doldurup bilgi alabilirsiniz. |
Ynt: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz Alıntı:
Aynı durum tıpa tıp bende de var yaşım 22 kilom 57 boy 1,78 şimdi de askere gidiyorum bakalım orada da alamazsam bilmiyorum artık :( ama böyle de mutluyum zayıf olmak şişman olmaktan kat be kat iyidir değil mi arkadaşım |
Ynt: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz arkadaslar eger iskeletor gibi degilseniz hic kilo milo almaya calismayin ne guzel iste zayifsaniz tadini cikarin sonra kilo alinca basiniza dert olur bi de vermeye calisirsiniz girlhaha benden size arkadas tavsiyesi wave |
Ynt: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz Merhaba askere giderken 185 61 kiloydum askerde 185 75 kilo oldum 14 kilo aldım ama donunce stresten hepsini 1-2 ayda geri verdim, anladıgım benim kilo alma durumum tamamen psikolojik, denemedigim sey kalmadı kilo aldırıcılar,iştah acıcılar bu konuyla ilgili telkin cd si sipariş vericem sanırım ama bir sorun daha var, şimdi benim dinledigim cok sayıda telkin var telkin adedi arttıkca sanırım etkisi git gide azalıyor.Ne yapabilirim bu telkinleri tek bir çatı altında kullanmam lazım cunku hepsi bana gerekli cilgin897 biri bana yardımcı olabilir mi acaba ??? |
Ynt: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz merhabalar shaded .. düzgün bir zaman yönetimi ile bu sorununu çözebiliriz.. telkinlerde önceliği acil ihtiyaçlarına göre belirlemen gerekir.. suçluluk ego kendine güven gibi telkinleri gündüz dinlerken gece uyurkende sipariş vermiş olduğun özel telkini dinleyebilirsin.. ya da istersen tam tersini de uygulayabilirsin.. uykuda geçirdiğimiz sürede bilinçaltımız açıktır ve verilen telkinleri kolaylıkla hatta daha rahat alır.. kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: Kilo almak için bir telkin bulabilirmisiniz arkadaşlar aynı sorun bendede war ne yaparsam yapayım kilo alamıyordum boyum uzun çok zayıf görünüyorum bende sıkıntı yapıyodu sürekli. askerde 13 kilo aldım ama bişey gördüm ki aldığım kilolar sadece göbek yapmama neden oldu vücuda eşit dağılmadığı içinde çok faydası olmadı açıkcası. Askerden gelince birkaç ay içinde aldığım kilolarda gitti.Yine eski halime döndüm ama birşeyi iyice farkettim bu bize Allah'ın verdiği bir hediye baksanıza etrafınıza millet kilo vericem diye on takla atıyor, nelere katlanıyor. Unutmayın birçok hastalığı tetikleyen fazla kilolardır bizim öyle bir derdimiz yok bide bu yönden bakın birdes456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |