Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Duygusal zeka sorunum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/625884-duygusal-zeka-sorunum.html)

ronesans 02-09-2016 01:47 AM

Duygusal zeka sorunum
 
Merhaba arkadaşlar. Benim şöyle bir sorunum var bir olay yaşarken hissettiğim duyguları doğru yorumlayamadığımı farkettim. Yani bir olay oluyo kendimi kötü hissediyorum ama hissettiğim duygu öfke mi üzüntü mü utanmak mı tam ayırt edemiyorum. Normal bir insan bir olay olur ve ona göre duyguları olur. Ben ise hep aynı duygu içindeyim bir olaya göre değişmiyor. Yada değişiyor ama ben farkedemiyorum,düzgün yorumlayamıyorum. Duygularımı kontrol edemiyorum. Suçluluk-ego dinliyorum 1 hafta oldu. Geçen gün beni etkileyen kişileri affetmeye çalışıyım dedim. Kelimeler gayet güzel çıkıyor işte affediyorum falan diyorum ama o duyguyu düzgün yaşayamıyorum. Affetmek duygusunun içine giremiyorum sadece kelimeler çıkıyo ve bir anlam ifade etmiyor. Ayrıca duygularımı hiç dışa vuramıyorum. İçimde fırtınalar kopuyo ama ağlayamıyorum. İnsan dediğin sinirlenince bir şeylere zarar vermek ister değil mi ? Bende hiç yok o. 100 yaşında ki ermiş keşişler gibiyim dışardan bakınca. Sinirlenince kum torbasına saatlerce vurmak o duyguyu atmak istiyorum ama yok yaşayamıyorum o duyguyu. Duygulara konsantre olamıyorum. Ne yapmam,hangi telkinleri dinlemem gerek ücretli-ücretsiz ? Yardım edin lütfen. Özellikle Atakan bey sizden cevap bekliyorum.

Dusunsel 02-09-2016 03:26 PM

Cevap: Duygusal zeka sorunum
 
kitap okumuyorsan okumanı tavsiye ederim. etkisi telkine göre çok daha etkili ve KALICI. evet KALICI.

ronesans 02-09-2016 04:25 PM

Cevap: Duygusal zeka sorunum
 
Hiç okumuyorum evet. Arada okuyunca konsantrasyonumun arttığını farketmiş ama devam etmemiştim. Bu hafta başlıycam çok teşekkür ederim. ::)

Dusunsel 02-09-2016 11:46 PM

Cevap: Duygusal zeka sorunum
 
okuma alışkanlığı için bir kaç tavsiye verebilirim :) öncelikle hızlı okuma etkili okuma olayı ile ilgileniyorsan googleye cdrom hızlı okuma indir yazarsan çok faydalı verimli bir hızlı okuma programı indirebiliyorsun ben 2. haftada bir oturuşta 50 60 sayfayı rahat okuyabiliyordum en son

her gün en az kaç sayfa okuyabilirsin ? 3 sayfa mı eğer öyleyse her günü 3 oku diğer hafta 4 oku diğer hafta 5 böyle böyle git.

okumayı yarıda bırakmak istemiyorsan 3 sayfa daha kuralını uygula mesela son sayfanı okuyosun deki 3 sayfa daha okuyucam sonra bidaha de

yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

ronesans 03-09-2016 02:17 AM

Cevap: Duygusal zeka sorunum
 
Umarım konsantrasyonumu artırır bu teşekkürler. Bide duygularımı kontrol edebilsem.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.