![]() |
ücretsiz ingilizce telkin yok mu? sitede birçok yeri araştırdım ama bir türlü bulamadım ingilizce öğrenmem için yardımcı olacağını düşünüyorum ama malesef bulamadım satın alma imkanım bulnmuyor malesef sizce ne yapmalıyım?sad456 |
Cevap: ücretsiz ingilizce telkin yok mu? başka wb adreslerinden araştır buraya takılı kalma eminim çok daha iyi bir site bulucaksındır.. Ben az bir emekle ingilizce telkin eğitim setini bulmustum sende nette arastırarak bulabilirsin.. uzun zaman önceydi siteyi hatırlamıyorum pc'yede indirmedim.. sadece bu sitede arayarak kendine kısıtlama koyma.. |
Cevap: ücretsiz ingilizce telkin yok mu? Alıntı:
|
Cevap: ücretsiz ingilizce telkin yok mu? Ücretsiz Egitim Akademisi: Süper Bilinç Altı Telkin MP3 leri (ÜCRETSİZ) şöyle bir program var sanırım kendi telkinini yapmana yarıyor... ücretsiz subliminal message pro indir buradan birsürü şey bulabilirsin. Ingilizce Telkin - Download seç beğen al kardeşim.. http://www.ingilizcecin.net/mega-haf...html;topicseen eğer nette istediğin şeyi bulamıyorsun anahtar kelimelerinde farklılığa gidebilirsin.. |
Cevap: ücretsiz ingilizce telkin yok mu? Alıntı:
|
Cevap: ücretsiz ingilizce telkin yok mu? verdiğim ikinci linki eğer nette araştırırsanız indirebilirsiniz.. ama bazı programlar vardır günlerce araman gerekir kolay kolay bulamazsın.. iyi gecelr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |