![]() |
Cevap: Ben çok sessizim.. Kulak verip dinlemesen de telkinler sus sesi veya müzik sesi kulağına gelecek seviyede çaldığında etki eder endişen olmasın. |
Cevap: Ben çok sessizim.. Çok teşekkürler o zaman bende öyle yapıyorum ve telkinleri dinlemeye devam ediyorum. Durumdan biraz bahsedeyim.. Aslında o kadar da özgüvensiz değilim ama hep kendimi suçluyorum en küçük şeyi kendime dert yapıyorum. Asıl en büyük sorunum buağla2 bi de hep dışlıyorlar beni..kendimi beğenmiyorum,güzel bulmuyorum. Aslında herkes güzel değil ama kendilerini çok güzel buluyorlar egolarından yanlarına yaklaşılmıyor. |
Cevap: Ben çok sessizim.. öncelikle merhaba konuyu görünce yorum yazmadan edemedim çünkü bu sorunun aynısı bende de var okulda sınıf ortamında ve toplum içinde çok sessizim artık insanlar benim sessiz olmamı kabullendi insanlarla iletişime geçmek istiyorum ama aşırı bir çekingenlik var bu durumu kafama çok takıyorum ve rahatsız oluyorum artık bu sorunu nasıl çözebilirim bilemiyorum |
Cevap: Ben çok sessizim.. aslında sesiz olmanın ne sakıncası vardırki ne güzel işte az öz konuşuyosundur iyi olanın çok sesli oldugunu sana hissettiren arkadaşlarını bi düşün hangisi yanlış onlara uyum salamak zorunda diilsinki |
Cevap: Ben çok sessizim.. ceko_25 sende haklısın aslında ama bazen insanlar çok sessiz olduğum için benim neden böyle olduğuma anlam veremeyip dalga geçebiliyolar ve bu bazen benim çok üzüyor bende istiyorum çekingen olmayıp diğer insanlar gibi olayım ama olamıyorum işte |
Cevap: Ben çok sessizim.. Alıntı:
arkadaşım burada aslında asıl nokta sessiz olmak değil çekingen olmak. çünkü kimi insan vardır ki,sessizdir ama gerektiğinde de çatır çatır konuşur, hazır cevaptır. buradaki çoğu insan telkinlerden önce çekingendi (buna ben de dahil olmak üzere).tabiki herkese uyum sağlamak zorunda değilsin, zıtlıkların ebette olacaktır ama bunu olabilecek kadar aşağıya çekmeye çalışıyoruz hep birlikte. |
Cevap: Ben çok sessizim.. tebihde hata var o zaman çekingen yazsaydı ona göre cevap verirdim |
Cevap: Ben çok sessizim.. sesizsen sıkıntı yok çekingenligin çaresinide güçlenerek kazanabilirsin telkinleri dinle enerjini kazan karizmanı arttır bana kas hafızası diye bişey var otomobil kullanmayı örendikten sonra kaslar kendiliginden hareket eder beçerikliligini arttır dövüş sporlarından birini seç motor kullan araba sür ok at iki elinide kullan becerilerini çogalt karizman artsın şehirleri dolaş eger bunlar zor ve parasal yada yaşla alakalı sıkıntıların varsa telkinleri eşliginde beyin geliştirmeye odaklan satranç ören poker tavla kitap tesbih saalla saglaksan solla tesbih sallamayı bilmek bile senin aklını geliştirir ama en başta telkin ve kitap derim ben dövüş sporlarıda 3. sıradır |
Cevap: Ben çok sessizim.. Sessizlikten kastım çekingen olmaktı ilk üye olduğumda açmıştım bu konuyu. Sessiziz ya her şeyi yaptırabileceklerini sanıyorlar, iyi niyetimizi suistimal ediyorlar, bizim onları üzmeyeceğimizi bildikleri için bizi üzüyorlar... Biraz da cesaret ve kendine güvenle ilgili bu. Olaylara karşı sessiz kalmaktı benim anlatmak istediğim. |
Cevap: Ben çok sessizim.. ceko en son attığın mesaj Elya'nın yapabileceği şeyler değil sonuçta kız ve öğrenci.. yaşayarak öğreniyorsun Elya tıpkı benim gibi.. merak ettiğim birşey var konuşma probleminle ilgili olan çekirdek inancı bulabilecekmisin ?? Kendin için bir çalışma yapar mısın ? Bu çalışma konuşma problemi çeken her insanın bu sorundan kurtulmasını sağlayabilecek olan bir çalışma düşünür müsün bunun için ?? Sessiz olmak, çekingen ve içine kapanık olmayı kimse istemez. Benim farkettiğim şey söylemek istediklerimi içime atıp, erteliyor ve bundan dolayı da acayip canımı sıkılıyordu. Sonra içime attığım düşüncelere baktığımda çok uzundu ve kelimeleri telaffuz ettiğimde tuhaf bir sesin çıkması sanırım yeterliydi o uzun cümleleri içime atmamın nedenii.. Sonuçta kelimeleri söylerken hata yapma korkum vardı.. Korkumun üzerine gitmektense kendime eziyet ettiğimi farkettim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |