![]() |
Telkin İçerikleri :) Merhabalar.Ben mp3 lerin ardına gizlenmiş sesleri duymak istiyorum , esasen bu işin yolu yordamı nedir , bizzat telkin seslendirmelerini duyarak öğrenmek istiyorum.Dolayısıyla mp3 leri ardındaki sesleri nasıl duyabilirim,telkin seslendirmelerini nasıl açığa çıkarırım, hangi program gerekli .. ? teşekkürler :) |
Cevap: Telkin İçerikleri :) Atakan Bey bu konuda hayatım değişiti portalda böyle söylüyor: Alıntı:
Bir çok insan burada yapılan profesyonel çalışmaya güveniyor, dinliyor ve faydasını görüyor seçim sizin. Yukarıdaki yer alan açıklama ücretli telkinler için. Forumda yer alan ücretsiz telkinlerinde metin içeriklerinin bir kısmı forumda mevcut. Sevgiler. |
Cevap: Telkin İçerikleri :) Zaten bu soruyu suçlama amacıyla sormadım , sadece içeriği duymak istiyorum ki bu da en doğal hakkım diye düşünüyorum. Sonuçta bilinçaltı bu bir insanın sahip olduğu her şey... |
Cevap: Telkin İçerikleri :) Alıntı:
Bu arada forumda sizin ilginizi çekebilecek bu konuyla ilgili iki başlık buldum hatta program önerilerii de var. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ni-buldum.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-program.html Umarım bunlar işinizi görür ve içinizi rahatlatabilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: Telkin İçerikleri :) Bu başlıklarda da paylaşılanlar bu telkinleri ayırmak için yeterli değil. O programları kullandım ve sesle müzik ayrılamıyor.Sadece ney versiyonu ile sunulmuş telkinlerde , neyin sustuğu birkaç saniyelik kısımda sesi yükseltilince telkinler duyuluyor.Bu birkaç saniyelik kısımda da olumsuz bir şeye rastlamadım , etrafındaki güzellikleri görüyorsun felan diyordu. Ancak asıl ilginç nokta aynı anda birden fazla ses var ve biri hariç diğerlerinin ne söylediği tam olarak anlaşılmıyor.Bu da bir soru işareti oluşturdu bende. Açıkçası yapılan bu işin tüm şeffaflığıyla kullanıcılara sunulması gerektiğini düşünüyorum. |
Cevap: Telkin İçerikleri :) gerçek telkin içeriklerini görmek bizim için imkansız gibi. tek referans noktası olarak diğer kullanıcıların yorumlarına bakabilirsin.. hiç bir kullanıcının yalan söyleyeceğini sanmıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM. |