![]() |
Cevap: hayatımdaki olumsuzlukları uzaklaştıramıyorum. Alıntı:
Sevgili kinetix sanırım ben de sizin örnek verdiğiniz yaşantıdan kısmen farksız bir yaşantı içindeyim Bizim ailemizde şiddet yoktu. ve aksinee eşimin tercih ettiği kadın benden üstün birşey de değildi..Kendisi dört çocuklu ve yaşca benden büyük fizikende çökmüş bir hatundu.. Aslında genelde aldatmalar hep bir eksiklik üzerine gerçekleşir ancak benim eşim..bir heves uğrunaa bir merak uğrunaa terk edip gitmişti .Biliyordum geri geleceğini ona da söylemiştim.. -geri geleceksin adım gibi eminim ancak geldiğinde eski ben'i göremeyeceksin.... Nitekim söylediğim gibi de oldu..Bunları bildiğim için ayrı kaldığımız zaman zarfında tek üzülüp hayıflandığımm şey... ona dair emeklerimi hiçe sayıp elinin tersiyle itmesiydi... Bu gelişi yüreğime ufacık mutluluk getirmemişti... |
Cevap: hayatımdaki olumsuzlukları uzaklaştıramıyorum. bugün sabahtan beri ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini dinliyorum.. Faydasını görürüm umarım bende... Bunu dışındaki tavsiyelerinize fikirlerinize her zmaan açığım.. Hepinize selamlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM. |