![]() |
Cesaretlenmek için... Merhaba; 2-3 yıldan berı uzun aralıklarla telkınlerı dınlıyorum.Her konuda cesaretlenmek için hangi telkine daha çok yüklenmeliyim?dusun2 |
Cevap: Cesaretlenmek için... Kendine güven+ ego olabilir. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız cesaret konusunda özel telkin de satın alabilirsiniz. Ayrıca cesaret ile ilgili olumlama cümleleri ile çalışırsanız faydası olacağını düşünüyorum. Sevgiler. |
Cevap: Cesaretlenmek için... Alıntı:
Örnek verebileceğin cesaret ile ilgili olumlama cümleleri var mı? |
Cevap: Cesaretlenmek için... "Günün Olumlaması: Yüreğimin dağılan her bir parçasını sevgiyle sararak iyileştiriyorum. Korkularımın üzerine kararlılık ve cesaretle gidiyor. Yenilgiyi zafere dönüştürmenin mutluluğuna şükrediyorum." Astrolog Şenay YANGEL *** * Cesaretimi yitirmeyi reddediyorum .(Bu cümleden pek hoşlanmadım ben olsam cesaretimi kazanmayı seçiyorum, derdim.) * Her duruma göğüs gerecek bilgelik tam içimde. * İçimdeki Kusursuz Güç , ne yapacağını ve nasıl yapacağını biliyor . * Hiçbir şeyin onun için imkansız olmadığı Güç içimde . * Yaptığım her şeyde içimdeki Kusursuz Güce güveniyorum . -JACK E. ADDINGTON- |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM. |