![]() |
Telkin dinlerken... Arkadaşlar telkinler kilo kaybı iştahsızlık gibi etkileri varmı bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim...2 hafta ego ve suçluluk dinlerken bişey yoktu 2 haftadan sonra egoyla suçluluğu listemde sabit kılıp kendine güven ve sosyallik artırıcı ekledim listeme bu şekilde dinliyorum 20 gündür..acıkma hissim azaldı telkinleren olabilirmi..?teşekkürler...actionsmile |
Cevap: Telkin dinlerken... Evet telkinlerde böyle bir etki ortaya çıkabiliyor. Özellikle de kendine güven telkininde. Sizin için bir sorun teşkil ediyor mu iştahınızın kapanması? |
Cevap: Telkin dinlerken... Aslında evet teşkil ediyor tiroit rahatsızlığım var ve kilo alamıyorum kolay kolay...:( |
Cevap: Telkin dinlerken... Bir süre daha dinlerseniz bu etki geçebilir. Bir de suçluluk telkininin yanında affetme meditasyonu da yapmanızda fayda vardır. Ve kendini sevme olumlaması: "Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Ben hayatın merkezindeyim. Sevgi ile kuşatılmış haldeyim. Hayata pozitif bakıyorum." yapabilirsiniz. |
Cevap: Telkin dinlerken... Zamanla etkisi geçermi peki..? |
Cevap: Telkin dinlerken... Kendine güven telkinini çıkarsam sosyal fobi topluluk karşısında konuşmayı eklesem aynı etkiyi görürmüyüm..?yada devam edeyimmi dinlemeye geçici bi durum mu bu..? |
Cevap: Telkin dinlerken... Alıntı:
Listen: Ego + Kendine Guven + sucluluk olarak bir 10 gun daha devam edebilirsin, su anda sucluluk telkinini dinliyorsan bu telkinin diger telkinlere dalgalanma etkisini daha cok yarattigi bilinmekte, su anda sana dusen tek sey, pes etmemek ve tam gaz devam etmek.. Hatta sevinmelisin, cunku sen de bir etki gostermis ve bilincaltin sana blokaj yaratarak duygu karmasasi yasamana yol aciyor956k Unutma ki aylarca dinleyerek hicbir sonuc alamayan az da olsa bir kesim mevcutgirlhaha Sen sanslisin ve devam..... Bizimle de sonucunu paylas olur musmileydance |
yorumunu görünce çok sevinmdim teşekkür ederim sevgili azraist:)evet etki gösterdiğinin farkındayım ancak kilo kaybetmek istemediğimden acaba kendine güven telkinini dinlemesem mi diye geçti aklımdan ama vazgeçmek yoook pes etmek seninde dediğin gibi tam gaz devam inşallah:)956kactionsmilesizii seviyorum iyki varsınız....superxy |
Cevap: Telkin dinlerken... Güzel etkiler gördükçe sizlerle paylaşıcam inş... |
RIca ederim her zaman yardimci olmaya calisiyorumguitar Bunun disinda zaten bir 10 gun daha bu telkinlere devam edersen yan etkilerini daha az hissedeceksin , ilk zaman ki gibi istah azalmasi , bas donmesi, halsizlik , mide bulantisi gibi etkiler minumuma inecekgirlhaha Hic merak etme ve sakin pes etme... Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim, Kal saglicaklasmil56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM. |