Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Faydasını Görenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/620493-faydasini-gorenler.html)

Antix 14-01-2012 06:21 PM

Faydasını Görenler
 
Faydasını görenler ayrıntılı bir şekide anlatırsanız cok sevinirim ... ne kadar sürede etki etti ne kadar süre dinledi hayatında ne gibi farklılıklar oluştu vs...12389

juger 14-01-2012 06:28 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
görülen fayda kişiden kişiye değişiyor. kimi 3. günden itibaren değişim gösterirken kiminin değişimi 2 hafta sonra başlıyor. ama sabredene illa ki fayda ediyor. önce suçluluk sonra ego güçlendiriciyi en az 2 hafta dinle sonra yavaş yavaş listene diğer telkinleri ekle. her gün 7-8 saat dinlersen mutlaka etkisini göreceksin

sweeet 15-01-2012 12:09 AM

Cevap: Faydasını Görenler
 
Merhaba sevgili Antix sana üyelerin değişim günlüklerini okumanı tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...im-gunlukleri/

Üyelerin hikayeleri de ilgini çekebilir

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-hikayeleri/

Buralarda üyelerin telkin dinleme sürecinde yaşadıklarını, ne kadar zamanda etki gördüklerini, yaptıkları diğer çalışmaları ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsin. Burada tek tek sorduğun zaman az cevap alabilme ihtimaline karşın orada çok daha fazla cevap bulma ihtimalin var.

Sevgiler.


Antix 16-01-2012 11:19 AM

Cevap: Faydasını Görenler
 
Teşekkürler Sweet

azraist_24 16-01-2012 08:43 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post816484

Bu linkleri incelemenizi tavsiye ediyorum,

Mutlu kalin

müjde&müjde 16-01-2012 08:58 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
Alıntı:

Antix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816789)
Faydasını görenler ayrıntılı bir şekide anlatırsanız cok sevinirim ... ne kadar sürede etki etti ne kadar süre dinledi hayatında ne gibi farklılıklar oluştu vs...12389

! kırmızı görmüş boğa misali çılgınlar gibi dinliyorum! neredeyse 1 ay oldu... isme özel telkin sipariş etmiştim... biri dil öğrenme.. biri hafıza biri ruh ikizi.... hala ne fransızcamda ilerleme var ne hafızamda bir tık... ne de boyu posu devrilmeyesicce ruh ikizim karşıma çıktı!!! :) tabi daha çok erken ama.. biz insani canlılar para verdik mi hemen bir karşılık görmek isteriz:) dinlemeye devam.. galiba bilinçaltım biiiiip lemiyor henüz bu telkinleri:) ama ya seve seve ya da:) söke söke:) hadi bakalım canlar sevgiyle kalın:)

Işıldayan Safir 16-01-2012 10:08 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
Telkinlerde sınırsız iade garantisi vardır. Etki göremediyseniz Atakan beyle iletişime geçerek paranızın iadesini isteyebilirsiniz.

müjde&müjde 16-01-2012 10:19 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
belki plasebo etkisi filan olur durun hele:) bi 3- 5 ay dinleyeyim... para umrumda değil:) yeterki psikolojik destek hissi olsun:) bir

Lusid 16-01-2012 10:29 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
@müjde&müjde

Psikologlar olumsuz düşünce ve davranışları değiştirmek için 28 günlük çalışma yapılması gerektiği konusunda birleşiyorlar. Aynı konu üzerinde en az 28 günlük bir çalışma yapmadan yeni bir konuya geçmeyin. Uykuya geçiş sırasında bilinçli zihnimiz büyük ölçüde geri çekilip, bilinçaltımız ortaya çıktığı için telkinleri uyumadan önce, uyurken veya sabah uyandığınızda dinlemenizi öneririm.

Unutmayın, siz uyurken bilinçaltınız uyumuyor ve çalışmaya devam ediyor. Bilinçaltınıza olumlu düşünceler gönderin, bırakın siz uyurken o çalışmaya devam etsin.

Zihnimizdeki bir resim söyleyeceğimiz binlerce sözcüğe bedeldir. Telkinleri dinlerken mutlu anlarınızı hayal ederseniz telkinlerin etkisi artacaktır.
"Kendinizi şunları düşünürken bulabilirsiniz:

İyileşmek istiyorum. Neden iyileşemiyorum?
Çok uğraşıyorum, neden sonuç alamıyorum?
Kendimi daha fazla zorlamalıyım
Sahip olduğum bütün irade gücünü kullanmalıyım.

Hatanızın nerede olduğunu görmelisiniz. Çok fazla uğraşıyorsunuz! İrade gücünüzü kullanarak bilinçaltınızı fikrinizi kabul etmeye zorlamayın. Bu tür girişimler sizi başarızlığa mahkum eder. Bu durumda dilekleriniz ters tepebilir. Çaba sarf etmediğiniz bir yol daha iyidir.

Bilinçaltınızı aşılamak için en uygun zaman, uykudan hemen öncesi ve sonrasıdır. Bunun nedeni bilinçaltının en üst düzeyde performansını uykudan hemen önce ve uyandıktan hemen sonra gerçekleştirmesidir. Bu aşamada arzularınızı etkisiz hale getiren ve bilinçaltı tarafından kabulünü engelleyen olumsuz düşünce ve imgeler kendini göstermemektedir. Yerine gelen arzunun gerçekliğini hayal ettiğinizde ve başarının heyecanını hissettiğinizde, bilinçaltınız arzunuzun hayata geçmesini sağlar."

Benim konuma bugün cevap yazdınız. Yabancı dil için uykuda öğrenme tekniğini deneyebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez...

Master50 17-01-2012 11:19 PM

Cevap: Faydasını Görenler
 
ben bir aydır sucluluk ego kendine guven ve sosyallik artırıcıyı dnlerim en ufak degişme bile olmadı


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.