![]() |
telkinmp3.com bu siteyemi ait sitede gezerken isteğim mp3lerin kaldırıldıgını gördum snra nerden çıktı karşıma hatrlamıorm ama www.telkinmp3.com a girdim indirdim btün mp3leri.dikkat sadece burdan indirin kısmını daha yeni gördum o yzden bi sorun olmasın diye sormak istedim. |
Cevap: telkinmp3.com bu siteyemi ait Merhabalar; Evet,www.telkinmp3.com bu siteye ait..Tüm ücretsiz telkinleri burada bulabilirsiniz.. www.telkincd.com dan da isminize özel telkin yapılıyor.. |
Cevap: telkinmp3.com bu siteyemi ait aa nerden gördugumu hatrladım dha doğrusu tekrar gördum Diğer Sitelerimiz Ücretsiz Telkin mp3 lerimizi tıklayın suçluluk güven sosyallik gibi onlarca çalışma http://www.telkinmp3.com Özel isme hazırlanan Telkin Cd leri güven bolluk sağlik vb onlarca kategori Atakan Sönmez'le Hayatım Değişti Telkin CD Kısa isim analizinizi facebook da ücretsiz yaptirin. Detaylı 5 sayfa Kuantum isim analizini isim analisti Özlem Şahin'e yaptırın yaşamınızdan engelleri kaldırın kuantumisim.com İsteklerinize ulaşmanın mükemmel yolu Abdullah Canıtez'le hedef101.com diomuş :D teşekkurler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |