Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   göz numarası küçültücü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/612805-goz-numarasi-kucultucu.html)

simka 30-05-2010 04:27 AM

Cevap: göz numarası küçültücü

Pardon, biraz karışık oldu ama tıklayınca direk siteye yönleniyor.

eski 30-05-2010 09:20 AM

790+100 tl öyleyse çok saol simka=))

YESHAPPY 30-05-2010 12:13 PM

"Eski" sanırım fiyatı maille bildirmek istemiyorlar...
Artık kesin karar verince arayıp giderim ne yapayım :)
Kitabı kısmetse perşembe günü bende alacağım.

"Simka" göz numarası için mi aldın sen kitabı? Eğer öyleyse gelişmeleri yazarsan sevinirim.

simka 31-05-2010 04:46 AM

Sitesinde yazılanlar ve katılanların yorumları ilgimi çekti, o nedenle aldım her iki kitabı. Ben, 11 yıl önce eximer laser operasyonu geçirerek 9 derece miyoptan kurtuldum çok şükür. Ama tabii ki bu operasyon mükemmel görüşü vermez genel olarak, bendeki hafif sorunlar için kitapta anlatılanları denemeyi istiyorum. Gelişmelerden de memnuniyetle haberdar ederim.

ComRad3 31-05-2010 03:41 PM

Sağlık :: Görüşünüzü düzeltin! - Hayatım Değişti Telkin CD

buraya bakın bu da göz telkini

YESHAPPY 03-06-2010 12:02 PM

ikinci mail geldi posta kutuma.
seminer programı ne kadar sürecek yazmamışlar;ama baya uzun olduğunu düşünüyorum. Programımıza uyduğunuz takdirde...
diyorlar. Demekki arka arkaya gidişler beni bekler , fiyatı da hala meçhul :)

ComRad3 daha önce verdiğin link hiç dikkatimi çekmemişti. Teşekkürler. Bu telkinle sonuç alan var mı? Merak ediyorum gerçekten.

celsa 03-06-2010 01:21 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749538)

Sanırım aradığım şeyi buldum. Teşekkürler ComRad3...

YESHAPPY 11-06-2010 09:57 PM

Kitabı bugün aldım, bakalım nasıl gelişmeler göstereceğim.
Matrixe hükmedin kitabını da aynı hevesle almıştım;ama bana faydası olmamıştı.
Bunda da öyle olmasınnn inşallah.
Gelişmelerimi, kitabı okudukça hiiiç çekinmeden buraya yazacağım. Hadi bana iyi okumalar :)

YESHAPPY 20-06-2010 06:17 PM

Kitabı bitirdim sayılır;ama uygulamalar çok karışık geldi bana. Sayfalarca uygulama var. Kulağını tut, omurilik için egzersiz yap, göz egzersizleri yap, kas korsesini takın, o sevinci kaybetme, kaybedersen inancını umrumda değil...
Hepsini yapmam gerek biliyorum;ama nereden, nasıl , ne şekilde başlayacağım doğru düzgün anlamış değilim. Çok karıştım çokkk.
Her sabah olumlamaları yapmakla başlayacağım işe sanırım sonra da herhalde tabloyu önüme alıp kas korsesini takınıp sevince boğacağım kendimi, görüyorum diye :) de egzersizlerin neresinden başlayacağım hangi biri akılda tutulur bunların, kitaptaki anlatımla elimi gözüme ne şekilde götürüp enerji akışını sağlayacağımı bile anlamadımmm. Seminersiz zor olacak...

Oy oy oy...

eski 20-06-2010 07:09 PM

gözüm korktu =)) kitap hala duruyo bende annem için okumak istiyorum.=))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM.