![]() |
Cevap: göz numarası küçültücü Pardon, biraz karışık oldu ama tıklayınca direk siteye yönleniyor. |
Cevap: göz numarası küçültücü 790+100 tl öyleyse çok saol simka=)) |
Cevap: göz numarası küçültücü "Eski" sanırım fiyatı maille bildirmek istemiyorlar... Artık kesin karar verince arayıp giderim ne yapayım :) Kitabı kısmetse perşembe günü bende alacağım. "Simka" göz numarası için mi aldın sen kitabı? Eğer öyleyse gelişmeleri yazarsan sevinirim. |
Cevap: göz numarası küçültücü Sitesinde yazılanlar ve katılanların yorumları ilgimi çekti, o nedenle aldım her iki kitabı. Ben, 11 yıl önce eximer laser operasyonu geçirerek 9 derece miyoptan kurtuldum çok şükür. Ama tabii ki bu operasyon mükemmel görüşü vermez genel olarak, bendeki hafif sorunlar için kitapta anlatılanları denemeyi istiyorum. Gelişmelerden de memnuniyetle haberdar ederim. |
Cevap: göz numarası küçültücü |
Cevap: göz numarası küçültücü ikinci mail geldi posta kutuma. seminer programı ne kadar sürecek yazmamışlar;ama baya uzun olduğunu düşünüyorum. Programımıza uyduğunuz takdirde... diyorlar. Demekki arka arkaya gidişler beni bekler , fiyatı da hala meçhul :) ComRad3 daha önce verdiğin link hiç dikkatimi çekmemişti. Teşekkürler. Bu telkinle sonuç alan var mı? Merak ediyorum gerçekten. |
Cevap: göz numarası küçültücü Alıntı:
Sanırım aradığım şeyi buldum. Teşekkürler ComRad3... |
Cevap: göz numarası küçültücü Kitabı bugün aldım, bakalım nasıl gelişmeler göstereceğim. Matrixe hükmedin kitabını da aynı hevesle almıştım;ama bana faydası olmamıştı. Bunda da öyle olmasınnn inşallah. Gelişmelerimi, kitabı okudukça hiiiç çekinmeden buraya yazacağım. Hadi bana iyi okumalar :) |
Cevap: göz numarası küçültücü Kitabı bitirdim sayılır;ama uygulamalar çok karışık geldi bana. Sayfalarca uygulama var. Kulağını tut, omurilik için egzersiz yap, göz egzersizleri yap, kas korsesini takın, o sevinci kaybetme, kaybedersen inancını umrumda değil... Hepsini yapmam gerek biliyorum;ama nereden, nasıl , ne şekilde başlayacağım doğru düzgün anlamış değilim. Çok karıştım çokkk. Her sabah olumlamaları yapmakla başlayacağım işe sanırım sonra da herhalde tabloyu önüme alıp kas korsesini takınıp sevince boğacağım kendimi, görüyorum diye :) de egzersizlerin neresinden başlayacağım hangi biri akılda tutulur bunların, kitaptaki anlatımla elimi gözüme ne şekilde götürüp enerji akışını sağlayacağımı bile anlamadımmm. Seminersiz zor olacak... Oy oy oy... |
Cevap: göz numarası küçültücü gözüm korktu =)) kitap hala duruyo bende annem için okumak istiyorum.=)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM. |