![]() |
Cevap: Telkinleri dinlerken... Alıntı:
Kesinlikle telkinlerden canim... Ve dinlemeye devam etmeni seciyorum....) |
Cevap: Telkinleri dinlerken... Merhaba. Yıllar sonra siteye tekrar üye oldum. Çook uzun zamandır girmiyordum. Önceden telkinleri önemsememiştim hatta üyeliğimi doğru düzgün kullanmadım bile. Telkinleri 3-4 gündür dinliyorum. İyi hissettiriyor. Ayrıca ben öyle karışık rüya falan görmüyorum. Yani, telkinlerin etkili olup olmadığını anlamak için karışık rüya görülüyor olması gerekmiyor öyle değil mi? |
Cevap: Telkinleri dinlerken... Öyle çok karışık bir rüyaları ben ilk başlarda gördüm.Bildiğin bilinç altım kusmuştu.Öyle zehirlendiğim zaman bir zaman o da halisinasyonlarla karışık karman çorman rüyalar gördüğümü hatırlıyorum. Çok ateşli olduğumda da değişik rüyalar gördüğüm olurdu.O nedenle rüya tabiri ile uğraşanlar hasta rüyası tabir olunmaz derler. Bilinç altı rüyası apayrı bir şey.Gün içerisinde yaşadığın her hangi bir saniyeyi , olayı aklından geçen düşünceyi çok karışık bir kompozisyonda görüyorsun. Evet uykum hafifledi ama biraz da ağırladı. Mesela araba kullanma rahatlığı telkinin dinliyorum başlarda rüyamda hep araba kullanıyordum. |
Cevap: Telkinleri dinlerken... araba kullanma rahatlığı telkini mi? hmm size özel olarak geldi o zaman o :)) bir sorum olacak 8 saat kesintisiz mi dinlemek lazım? çalışıyorum ara ara kapamak gerekebilir yada mola da dinlemeyebilirim ya da uyurken dinlesek olur mu? teşekkür ederimmm:))))))))) hadi bide benden olsun ıyıkı varsınızz:)) sitemiz de üyelerimizde :)))))))))) |
Cevap: Telkinleri dinlerken... Sarı papatya evet özel olarak satın aldığım bir telkindi. Telkinler hakkında bilgi almak istiyorsan genel kullanım rehberini okuyabilirsin.Benim kendi hikayemde epeyce bilgi mevcut ama sen yine de telkinlerin nasıl dinlenildiğini genel kullanım rehberinden oku. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 PM. |