| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinli Mp3’leri Buradan Yükleyiniz!!! |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz fon sesleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: towmusic Nickli Üyeden Alıntı açıkçası hiçbiri orjinal işler değil...su sesinin insana göven vermesini beklemek biraz komik değil mi?bana ödemem gereken su faturasını hatırlatıyor mesela...telkinler bu şekilde olmaz,bu sitede reklam kokan boş hareketler var.mağdur insanları kullanmayalım lütfen.. arkadaşlar bu siteyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ortada şöyle bir sorun varki gerçekten emek verilmiş,binkerce insanın olumlu görüş belirttiği ki bu; varsayalım gerçek değilde sadece psikolojik bir rahatlama olsun.buna bile sonsuz şükran duymak gerekir.bende şahsen telkinleri dinleyen biri olarak şunu belirtmeliyimki daha önce hayatımda kendimi bu denli rahat vede huzurlu hissetmemiştim.telkin dinlemesen bile bu sitedeki seviyeli ,saygılı, gerçekten iyi niyetli arkadaşlarla iç içe olmak bile bu zamanda zor bulunur bir güzellik. nette takılanlar bilir işin rant kısmında olan sitelerin nasıl işlediğini.burda ticari bir olay yok.zaten en önemli telkinler ücretsiz ,ücretlileri alman gibi bir zorunluluk yok. ayrıca vede en önemlisi bu sitede mağdur insan yok .zaten sitenin girişinde kesinlikle bir tedavi değildir,ibaresi kocaman şekilde okunuyor.siteye yeni giriş yapan arkadaşlar lütfen öncelikle siteyi biraz inceleyelim,tabiiki olumsuz görüşlerinizi belirtmekte özgürsünüz ve bizde hepsine açığız zaten ,ama seviyeyi koruyalım lütfen.hepinize iyi paylaşımlar. ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz fon sesleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: towmusic Nickli Üyeden Alıntı açıkçası hiçbiri orjinal işler değil...su sesinin insana göven vermesini beklemek biraz komik değil mi?bana ödemem gereken su faturasını hatırlatıyor mesela...telkinler bu şekilde olmaz,bu sitede reklam kokan boş hareketler var.mağdur insanları kullanmayalım lütfen.. arkadaşlar bu siteyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi